2015 Şubat Anneleri

Normal doğum mu yaptıracak?

son anda ki duruma bakarız
iğne normale engel değil dedi
birde şöyle bişey var iğne kullananların cogu sezeryan oluyor iğneyi 24 saat önceden bırakıyorlar
bu normalde nasıl olacak kafam karıştı
kanın aşırı sulanması riskli değil mi?
hani günde vermedi doğuma kadar vuracaksın dedi

Allah kabul etsin, bende oturarak kılıyorum baktım biraz iyim normal kılıyorum. Ama bebek Aşağı üda mı yukarda mı kestiremedim sol tarafımda değilde ortada sağda. Doktorum Noel izninde meraklardayım

hahaha valla. ondan demekkı çıkınca susmuyorlar. içerdekının öcunu alıyorlar.

kızlar ben garip bi bel arısı hissediyorum ayrıca içime bıçak batar gibi oluyo kuyruk sokumuma doğru ağrı artıyo çocukta ayaklarını ikide bir kaburgama dayayıp geriyo kendini acı çekiyorum bildiğiniz ne yapmam gerekiyor ?
bi cevap vereniniz yok mu ?

arkadaşlar merhba bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı acaba?
hyr cogumuzunkınde oyle bırseyyok..henüz erken bunun ıcın..
benim bebeğim hala ters duruyor acaba bu saatten sonra dönmez mi?
bebegı ters olanlar klubune hos geldın canım bırcogumuzunkı de hala ters..bı doğsun vurcam poposuna senın yüzünden ne hallara gırdım dıye pipilinin.

Bana sanki doğuma kadar vurdurup iğne kullandığımız için Sezeryanı onaylatmaya çalışacaklarmış gibi geliyor. Niye bana dönerse iğneyi kesip doğumu bekleriz dedi acaba. Bir de Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor dalan dedi.

hmm denişikk... dınlenmeye calıs..4 5 gun cıddı belagrısı cektım sonra gectı..gecmeseydı sancıdan suphe ederdım

Bir ara Aradım gelin falan dediler gitmedim sonra yalnız aile hekimim eski evimin olduğu yerde gözüküyor. Bunun değişme şansı yok mu çok uzak yaw.
değişiyor canım nereye ıstıyorsan gıdıp oraya aldırabılırsın.artık bitti zaten . umarım başka ıhıtyacın olmaz onlarada.

litchi sağlık bakanlığı soruşturma başlatıyormuş. gebeyken ana saglıga gıtmedıysen

iki dakika yazmayın eve gıdıyorum. kuaföre uğrayacağım.
her doktora gıttgımde kaş bıyık muhabbetı var. sankı düğüne gıdıyorum sadece doktora gıdecegım zaman süsleniyorum pudra rimel falan sürüyorum. gelen hamişler çok kokoşlar anacım.
hep dıyorum bunlar bızım kızlardan olabılır mı acep.
6000 e gecmeyın sakın ben gelmeden.
susunnnnnnnn 2 dk.

sanırım kan sulandirici iğneden bahsediyorsun ben iilk doğumda da kullanıp normal doğum yaptım hiç bir sorun çıkmadı

hepsi başka bişey diyo baksana
senin bebek döndü diyelim kç günde doğum olacak bakalım
o kadar zaman iğnesiz olmaz

litchi sağlık bakanlığı soruşturma başlatıyormuş. gebeyken ana saglıga gıtmedıysen

Ya açıkcası bundan önce bebişi kaybettiğimizde densizlik yapmışlardı onların da belki suçu yoktu ama ben ondan sonra irtibata falan Geçmek istemedim bidaha onlarla.

Mrb kızlar bnde 33+4 günlük hamileyim bnmde idrardan sonra kan geliyor az sizdede olan var mi doktor birşey bulamadı ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…