kayıt yaptırmadıysan nerden bılecekler hamıle olduğunu.Ben aile hekimimle hiç tanışmadım. Sağlık ocağı da benden habersiz. Burada ilgilenmiyorlar sanırım.
Normal doğum mu yaptıracak?
Allah kabul etsin, bende oturarak kılıyorum baktım biraz iyim normal kılıyorum. Ama bebek Aşağı üda mı yukarda mı kestiremedim sol tarafımda değilde ortada sağda. Doktorum Noel izninde meraklardayımonuda duydum..yaklaşık 2 haftadır popmun acısından oturarak kılıyodum namazı bugun ogle namazını ayakta kıldım..karnım resmen yırtılıyor ıcerden sımdı..
gun ıcınde ara ara secde pozısyonunda beklıyorum 5 dk falan..
kayıt yaptırmadıysan nerden bılecekler hamıle olduğunu.
hahaha valla. ondan demekkı çıkınca susmuyorlar. içerdekının öcunu alıyorlar.Dr Kaan Kocatepenin sayfasında görmüştüm 3 boyutlu ultrasonda bir bebek ağlıyo gibi çıkmışdr yazmış ağlıyor da olabilirler böyle bir poz denk gelmiş de olabilir. anne kanındaki dünyayı ne kadar araştırsak da tam olarak bilemiyoruz yazmış. biz de eşimle çok geyiğini yapmıştık bunun ağlasa bile sesleri çıkmıyo sinir oluyorlardır diye çıkınca size gösterecem diye içlerine atıyor olabilirler felan :)
hyr cogumuzunkınde oyle bırseyyok..henüz erken bunun ıcın..arkadaşlar merhba bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı acaba?
bebegı ters olanlar klubune hos geldın canımbenim bebeğim hala ters duruyor acaba bu saatten sonra dönmez mi?
son anda ki duruma bakarız
iğne normale engel değil dedi
birde şöyle bişey var iğne kullananların cogu sezeryan oluyor iğneyi 24 saat önceden bırakıyorlar
bu normalde nasıl olacak kafam karıştı
kanın aşırı sulanması riskli değil mi?
hani günde vermedi doğuma kadar vuracaksın dedi
hmm denişikk... dınlenmeye calıs..4 5 gun cıddı belagrısı cektım sonra gectı..gecmeseydı sancıdan suphe ederdımkızlar ben garip bi bel arısı hissediyorum ayrıca içime bıçak batar gibi oluyo kuyruk sokumuma doğru ağrı artıyo çocukta ayaklarını ikide bir kaburgama dayayıp geriyo kendini acı çekiyorum bildiğiniz ne yapmam gerekiyor ?
bi cevap vereniniz yok mu ?
değişiyor canım nereye ıstıyorsan gıdıp oraya aldırabılırsın.artık bitti zaten . umarım başka ıhıtyacın olmaz onlarada.Bir ara Aradım gelin falan dediler gitmedim sonrayalnız aile hekimim eski evimin olduğu yerde gözüküyor. Bunun değişme şansı yok mu çok uzak yaw.
İş yerinde 3 sandalye değiştirdim en rahatını bulayım diye zorlanıyorum şuan bitse mesai evime gitsemhmm denişikk... dınlenmeye calıs..4 5 gun cıddı belagrısı cektım sonra gectı..gecmeseydı sancıdan suphe ederdım
sanırım kan sulandirici iğneden bahsediyorsun ben iilk doğumda da kullanıp normal doğum yaptım hiç bir sorun çıkmadıkorkunun ecele faydası yok
şu iğneden dolayı kafamda deli sorular risk oluşturur mu falan
doktor gayet rahat
gecenlerde iğne kullanıp normal yapan birinin başına gelenleri duydum iyice dellendim
doktora güvenmek istiyorum
Bana sanki doğuma kadar vurdurup iğne kullandığımız için Sezeryanı onaylatmaya çalışacaklarmış gibi geliyor. Niye bana dönerse iğneyi kesip doğumu bekleriz dedi acaba. Bir de Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor dalan dedi.
litchi sağlık bakanlığı soruşturma başlatıyormuş. gebeyken ana saglıga gıtmedıysen
hepsi başka bişey diyo baksana
senin bebek döndü diyelim kç günde doğum olacak bakalım
o kadar zaman iğnesiz olmaz
litchi sağlık bakanlığı soruşturma başlatıyormuş. gebeyken ana saglıga gıtmedıysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?