pekı ters doğumlarda ölüm kalım yada ne bılıyım turkıyede tehlıkelı dıye cok rısklı dıye yapmıyolarya..ordada bebek sıkıntıları cokolmuyormu?
hiç duymadım bu testi yaptıranı :S keşke herkese yapılsa ama yapmıyorlar sanırım :S
korkunun ecele faydası yok
şu iğneden dolayı kafamda deli sorular risk oluşturur mu falan
doktor gayet rahat
gecenlerde iğne kullanıp normal yapan birinin başına gelenleri duydum iyice dellendim
doktora güvenmek istiyorum
yazdığın seyın turkcesını alabılırmıyım hayatım
Pentide var canım
dedıgın sey bu dımı..
Normal doğum düşünenler için önemli bir testmiş canım. Belki doğuma yakın yapar Dr lar.
onuda duydum..yaklaşık 2 haftadır popmun acısından oturarak kılıyodum namazı bugun ogle namazını ayakta kıldım..karnım resmen yırtılıyor ıcerden sımdı..
gun ıcınde ara ara secde pozısyonunda beklıyorum 5 dk falan..
senınkıdemı dönmemısDr bana bebiş dönerse iğneyi bırakırız doğumu bekleriz dedi yoksa son güne kadar iğneyi kulanacakmışım.
Süper o zamanbu arada bir de bornoz gibi Görünmeyen sabahlık istiyorum nereden alabilirim ki?
banada verıldı ama test yapılmadan..suyumazar azar gelınce onlemamaclı verdı drAcilmadi video bende
normal dogumda bebis kanaldan gecerken annede var olan bazi bakteriler (ki bunlarin anneye zarari yokmus tasiyici oluyormus anne sadece) bebege gecebiliyormus bu da zaturre solunum yolu enfeksiyonları gibi erken donem hastalıklarına solunum sıkıntılatına neden olabiliyormus bebislerde. Bilhassa premature dogumda muhimmis. Onceden bu bakteri tasiyicisi mıyız diye yapilan bir vajen kültürüymus o test pozitif cikarsa dogum başladığında antibiyotik veriliyormus ki bebegi korusun
Şükür biri cevap vermiş.!
Bizde solunum yok ondandır diye düşündükk.
belım cok ağrıyor yoksa 1 saatte dururumda neyse sıkarım dışımı bıraz dahaGünde yirmi dakikayı bulsun diyorlar. Secdede de uzun kalınmıyor ki.
banada verıldı ama test yapılmadan..suyumazar azar gelınce onlemamaclı verdı dr
hahahah niyeymis,makarna pilavdan iyidir : ))))))))))
o deidklerini ben yemiyorum çocuklarda yemoyor bi alip tadina abksak iyi olur ama avokadoyu yemeisni cidden bilmiyorum : (
Litchicim ben dalin in sabun tozunu aldım baktım dalan roxy 5.90 dı dalin 20 tlydi dalin aldım pahalı olan iyi düşüncesiyle peki onun hakkında bilgin bar mı?Bal gibi de kimyasal.
Cnm onunla ne alakası varmışki ya? Benim bebeğim döndü ama hiç duymadım iğneyle dönme arasında bişey? Kafama takıldı zaten iğneyi bırakmak benim için zor olacak içim rahat etmez bırakınca heraldeDr bana bebiş dönerse iğneyi bırakırız doğumu bekleriz dedi yoksa son güne kadar iğneyi kulanacakmışım.
. Cnm bende tam tersi normalde bebek kanaldan geçerken bazı enfeksiyonlara doğalyoldan maruz kaldığı için sezeryanlı bebeklere göre doğal bağışıklık kazanıyormuş ve sağlıklı oluyormuş diye duydumAcilmadi video bende
normal dogumda bebis kanaldan gecerken annede var olan bazi bakteriler (ki bunlarin anneye zarari yokmus tasiyici oluyormus anne sadece) bebege gecebiliyormus bu da zaturre solunum yolu enfeksiyonları gibi erken donem hastalıklarına solunum sıkıntılatına neden olabiliyormus bebislerde. Bilhassa premature dogumda muhimmis. Onceden bu bakteri tasiyicisi mıyız diye yapilan bir vajen kültürüymus o test pozitif cikarsa dogum başladığında antibiyotik veriliyormus ki bebegi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?