baldamı kımyasal
senınkıdemı dönmemıs
Coktan biraksam.dogucak bilearkadaşlar merhba bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı acaba?
benim bebeğim hala ters duruyor acaba bu saatten sonra dönmez mi?Coktan biraksam.dogucak bile
Doner benim ablamın 38de dondubenim bebeğim hala ters duruyor acaba bu saatten sonra dönmez mi?
bakalım 29 unda randevum var doktor ne diyecek normalde şimdiye dek dönmesi lazım dı neyse sağlık olsun napalımDoner benim ablamın 38de dondu
Litchicim ben dalin in sabun tozunu aldım baktım dalan roxy 5.90 dı dalin 20 tlydi dalin aldım pahalı olan iyi düşüncesiyle peki onun hakkında bilgin bar mı?
Cnm onunla ne alakası varmışki ya? Benim bebeğim döndü ama hiç duymadım iğneyle dönme arasında bişey? Kafama takıldı zaten iğneyi bırakmak benim için zor olacak içim rahat etmez bırakınca heraldebilmiyorum psikolojik galiba ama doktor olabildiğince kullan desin diye dua ediyorum ya
. Cnm bende tam tersi normalde bebek kanaldan geçerken bazı enfeksiyonlara doğalyoldan maruz kaldığı için sezeryanlı bebeklere göre doğal bağışıklık kazanıyormuş ve sağlıklı oluyormuş diye duydum
Benim bildigim ultrasonla anlaşılmıyor zaten alistim kurcalanmaya :) bide kasmasam kendimi daha rahat olcak
benimde en son 11 di, 11 in üstüne çıktığını hiç sanmam bu ay sonu baktıracağım bende. B12 in çok düşükmüş, benim 56 çıkmıştı 5 aylıkken çok üzülmüştüm kafaya taktım ilaçlarımı düzenli içtim, et yedim her gün iki bardak süt içtim her gün yumurta yedim bir ayda 116 ya çıkarttım öbür ay 130 lara yakındı. B12 çabuk yükseliyor, doktoruna da göster sonucunu belki iğne verir.
Hic sevemedim su avakadoyu hertürlü denedim iyi hazirlayanin elinden de yedim ama ihhh bana göre itici bir tat aslinda cok faydaliymis da
iğnenin pozisyonla alakası neymiş kiDr bana bebiş dönerse iğneyi bırakırız doğumu bekleriz dedi yoksa son güne kadar iğneyi kulanacakmışım.
:) bebek gözüktüya onu hızlandırmak için, zaten iki kere bastılar bi kere bastı bebek çıktı diğerinde de plesentayı çıkarmak için :) ilk defa bebeğin plesentasını görmüş oldum çok tuaf ve iğrenç bişey :)hahahahah iyi bari baska sey yapmasinda
karnina nasil basiliyor, Tr de yapiyoalrmis duydumda benim hiç basima gelmedi
demekkı kılonun nedenı tamamen yemek. tsh yüksekse mı kılo alıyorsunKilo almaya neden oluyor da ondan bakıyorlar. Ilk zamanlar da bebiş için önemliydi. Tsh değerin çok iyi benim hapla bu değerde çıkıyor.
benımde bebek düştükten sonra içerde tampon varmış onu almak ıcın elını soktu.Yaaa korkkutmasana biz daha küçüğüz
Ah canım ya bende öyle rahat ediyorum son 1-2 haftadır ama senin dediğin gibi korkarım hemen Yön değiştiriyorum ama. OlmuyorrrrrrrrrKizlar size bi kac sorum var..
Doktorum bana uzan dedi zaten calismiyorum ya oturma yerine uzan daha iyi dedi. Bende bi cok hamilenin aksine sirt ustu yatinca nasi rahatliyorum anlatamam. Ama sirt ustunun iyi olmadigini duydum. Bi dahaki gidisimde sorcam doktoruma.. sola yatmak mi en iyisi sizce?
Kizlar bi de her gidisimde nolur nolmaz diye agda yaptiriyorum hep. 32 haftadayim henuz ne zaman bakiyolar alttan genellikle? Ay doktorum erkek ama ben hic cekinmem o dert degil de agda konuau da cok hassasim hazirliksiz yakalanirsam cok utanirim. Hamilelikten tuylerim de gec cikiyo bos yere hep kuafore gidiyorum..
Ya bi de normal dogurursam nasi anlicam herhalde her gun agda yapmam lazim. Ay benim de derdime bak ya hahahah
iğnenin pozisyonla alakası neymiş ki
benimki doğuma kadar bıraktırmıyor
demekkı kılonun nedenı tamamen yemek. tsh yüksekse mı kılo alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?