2015 Şubat Anneleri

Kuzlar nasılsınız bişi soracaktım bebişinizin şampuanını bebe yağını vs. Hangi marka aldınız n11 de sebametin ürünleri 5 parçası 79 tl nasıl sizce sipariş vereyim mi

Canım dalin alıcam sanırım ben de. Ama sıvı olandan. Bir de hacı Şakir toz sabun düşünüyorum. Belki bende miyom var diye Dr ilacı kestirmeyi düşünüyordur. Kanama yaparmış. Sezeryan yaparsak miyomu da alırız dedi. Normal doğum gerçekten bebişler için çok iyi dediğin gibi kanaldan geçerken Bağışıklık kazanıyor. Ama beta streptokok başka bişey annede varsa bebişler için tehlikeli olabiliyor test yapılması gerekiyor doğumdan önce.

benim dr um bana hiç b12 testi yaptırmadı ? şimdi sizden öğreniyorum bak.. kan değerlerin de iyi iyi dedi hep kan ilacı felan da kullanmadım. en son bi hemogram istedi benden şimdi söyleyim de b12 ve demir de baktırayım bari dimi? başka bir analize gerek var mı acaba kanda d vitamini felan da bakılıyor mu sizde?

Hic sevemedim su avakadoyu hertürlü denedim iyi hazirlayanin elinden de yedim ama ihhh bana göre itici bir tat aslinda cok faydaliymis da

Bazen çok sarımsağa ve limona boğuyorlar öylesini ben de yiyemiyorum. Balsamik sirkeyle süper oluyor bence sen de bir iki bişeyle dene hatta sadece kızarmış ekmeğe sürüp ye kendi damak tadına göre beğeneceğin bir formunu bulursun.

hahahahah iyi bari baska sey yapmasinda
karnina nasil basiliyor, Tr de yapiyoalrmis duydumda benim hiç basima gelmedi
:) bebek gözüktüya onu hızlandırmak için, zaten iki kere bastılar bi kere bastı bebek çıktı diğerinde de plesentayı çıkarmak için :) ilk defa bebeğin plesentasını görmüş oldum çok tuaf ve iğrenç bişey :)

kızlar ben garip bi bel arısı hissediyorum ayrıca içime bıçak batar gibi oluyo kuyruk sokumuma doğru ağrı artıyo çocukta ayaklarını ikide bir kaburgama dayayıp geriyo kendini acı çekiyorum bildiğiniz ne yapmam gerekiyor ?

Ah canım ya bende öyle rahat ediyorum son 1-2 haftadır ama senin dediğin gibi korkarım hemen Yön değiştiriyorum ama. Olmuyorrrrrrrrr (((( taş gibi kas kastı oluyor karnım korkuyorum öyle her hafta muayenede yok. Allah'a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…