Doğru söylüyosun. Onu evdemi bıraksam dışarı çıkarken :) ütümü bitirdim. 8 tane falan pantolon ütüledim, gömleği sayamıyorum artık. Önceden ütülenmiş pantolonlarıda var.Eee yani alışveriş merkezi seven insanın da öyle olur. Benim Kocanın 3 tane pantolonu var. Alsan bile neye taktıysa onu giyinir.
evet ama ovalamiyorsundur sonucta. Dogumu baslatmak icin gobege masaj vs yapiliyor. Erken dogum yasayan topiklerinde de okumustum. Ben elimi koyuyorum ama oksamiyorumkızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu
arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
5 gunde bitirdim ben. Dr gun asiri da olur ama hemen yaptir bitsin artik bebej buyudu bir an once yukselsin dediDr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?
Ayyy çok geçmişolsun canım. Çocuklar hasta olması ya kıyamıyorum hiç.Iki gündür oğlum hasta dün sabaha kadar yatamadım gece 4'te ılık duş aldırdım, Ateş'ten nasıl titredisabah 9'da yarım saat uyudu. Tabi bende iyi değilim başım ağrıyor
ay ben daha hic bi hazırlık yapmadımSon Kalan bir makine daha bebiş giysisi yıkandı ütülendiÇanta da tamam . Nevresimler kumaşı yarın terziye veriyorum o da 1 haftada teslim etse beşiği kurucam :) cok heycanlı. (Erken gelemezsin kuzuko nevresimin hazır değil kapı süsün 10 gün sonra geliyor )
Son Kalan bir makine daha bebiş giysisi yıkandı ütülendiÇanta da tamam . Nevresimler kumaşı yarın terziye veriyorum o da 1 haftada teslim etse beşiği kurucam :) cok heycanlı. (Erken gelemezsin kuzuko nevresimin hazır değil kapı süsün 10 gün sonra geliyor )
aynı bi de tahmini doğum tarihleriiiay ben daha hic bi hazırlık yapmadım
Yumusama kendisi olussa sancin kisa surerdi. Suyun mu gelmisti de beklemedi drfıtıl gıbı bırsey dımı o altına yerlestırıyorsun..ben doguma gıdınce cok sert rahmın bunu koyuyum yumuşasın demıstı benım dr
gecmis olsun canim. Insan sersem oluyor uykusszluktan ama iyi olsunlar yeter kiIki gündür oğlum hasta dün sabaha kadar yatamadım gece 4'te ılık duş aldırdım, Ateş'ten nasıl titredisabah 9'da yarım saat uyudu. Tabi bende iyi değilim başım ağrıyor
suyum azar azar gelıyordu..6 saatkadar bekledim evde sancı gelmedı suda bırdenbosalmadı..nette su sızmaya başladıktan sonra bebegın enfeksiyona acık olduğunu okumuştum önceden..ıcım rahat etmedı gıttık sabah 5 te hastaneye..ebe 1 cm açıklık var kendıdr unda gorsun yatırıp yatırmayacagına o karar verır dedı.Yumusama kendisi olussa sancin kisa surerdi. Suyun mu gelmisti de beklemedi dr
çok fazla forum da vakit geçiremiyorum canım dizilere de ara verdimCanım nerelerdesin sen.dizilerden ne haberbenimkisi daha almadı doğum pozisyonunu bugün itibariyle 34+0im
Nasıl o kadar ayakta durdun diyeceğim ama haftanın 3 günü Eminönü dolaşan kadına ne yapar ütü.Doğru söylüyosun. Onu evdemi bıraksam dışarı çıkarken :) ütümü bitirdim. 8 tane falan pantolon ütüledim, gömleği sayamıyorum artık. Önceden ütülenmiş pantolonlarıda var.
Bende bittiğini bir görsem. Gittim bugün internetten nevresim takımı aldım kendime evde yedek olsun diyeSon Kalan bir makine daha bebiş giysisi yıkandı ütülendiÇanta da tamam . Nevresimler kumaşı yarın terziye veriyorum o da 1 haftada teslim etse beşiği kurucam :) cok heycanlı. (Erken gelemezsin kuzuko nevresimin hazır değil kapı süsün 10 gün sonra geliyor )
kurtajlarda verdiler bana o rahim yumusatmasi icin fitili. Bir de agizdan hap. Sancisi fena oluyor ya. Suyun az az gelince mecbur mudahele etmis dr.suyum azar azar gelıyordu..6 saatkadar bekledim evde sancı gelmedı suda bırdenbosalmadı..nette su sızmaya başladıktan sonra bebegın enfeksiyona acık olduğunu okumuştum önceden..ıcım rahat etmedı gıttık sabah 5 te hastaneye..ebe 1 cm açıklık var kendıdr unda gorsun yatırıp yatırmayacagına o karar verır dedı.
8:30 a kadar bekledik dr geldı 1.5 cm açıklık var dedı.(belkıde benı eve gonderebılırdı ama o doğurtmayı tercıh ettı cunku 39+5 tım) rahmın cok sert yumuşaması lazım yoksa açılman cok gec olur dedı fıtıl koydu..daha odama gelır gelmezde sıddetlı sancılar başladı dk bır gelen sancılar...12 saatboyuncada hafiflemeden bu sekılde devam ettı..enf. rıskı yüzünden antıbıyotık verıldı..
onun mudahalesı doğumu başlattı yanı.acıklık 10 cm ı bulunca tam çatala çıkarken bırden suyum boşaldı ve cok geçmeden kızım dogdu..suyum onden tamamen gelseydı buda sancı surecını kısaltacaktı bence
Kız yılbaşı gecesi dışarı mı çıkılır? Burda çıkılmaz yani.
En son 10 sene önce taksime gitmek istemiştik saat 3 olmuştu hala yoldaydık. Geri döndük evde kahvaltıya yetiştik.
Tabii sizin polis evi falan olursa sıkıntı olmaz.
O kadar polis bir arada çok sıkıcı ama
Doğru söylüyosun. Onu evdemi bıraksam dışarı çıkarken :) ütümü bitirdim. 8 tane falan pantolon ütüledim, gömleği sayamıyorum artık. Önceden ütülenmiş pantolonlarıda var.
Ben dalan granul sabun kullandım en iyisi ne bilememKizlar bebegin kiyafetlerini neyle yikamaliyiz en sagliklisi hangisi? Bi doktor arkadas uni baby nin sivi bebek deterjani en katkisiz olani dedi ama bilemedim. Toz kullanmak iyi degilmis zaten.
Amin canım. Valla bu enerjiyle doğıma girersem lohusalıkta paso yatarım heralde. Bugünde çıktım dışarı ama çok dolaşmadım. Yarında kv gidiyoruz kızımı alcam inşaAllah:)Nasıl o kadar ayakta durdun diyeceğim ama haftanın 3 günü Eminönü dolaşan kadına ne yapar ütü.
Tü tü Allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?