Canım kimisi süs diye saklıyo kimiside yiyor:)iyi geceler kızlar,
off bnm kaşıntılar şimdi şimdi baş gösterip başlıyorlar
öncesinde gün içinde zaten mide yanması vardı şimdi mide deli gibi yanıyor şimdide kaşıntılar başlıyor.
Çok halsizim ben giderek çöküyorum gibi geliyor bana enerji bulmak için napmam lazım kızlar
Bu arada başıma gülmeyin ama size bişi sorabilirmiyimysmnfth canım yaptığın o pastalar var ya bebek için onları öle tülle veriyorsunuz ya ikram olarak onları açıp yiyorlar mı yoksa öle süs die saklıyorlar mı bnmde hoşuma gidiyor da cidden bilmiyorum insanlara yesinler die mi ikram ediliyor yoksa saklasınlar die mi
30 yasindayim kiz
Canım kimisi süs diye saklıyo kimiside yiyor:)
valla yagladim, unladim, kuru ekmek rendeliyormus onuda yaptim ida eder galiba kurtardim bu sefr, 1 saatde pisti bi kek : )))))Deme öyle ya :)) bizde oğluşumla yapıyoruz geçen gün haşhaşlı revani yapıyordum arkamı döner dönmez mikseri açtı ortalık hamur oldu. :)) yağla kabı hafif unla çıkıyor.
Tabi sürmezmi 3 Akşamda anca bitirdim işden gelip 1,5 saat ayakta ütü yap ama ben çorapları bile ütüledimYa şu ütü çok sürüyor diyenlere minnacık şeyler iki dk da ütüleniyor diyordum.cidden sıkıntı bastı akşamdan beri
Yok kız ne alaka :) 3 tane çocuk masallah hani kaç yaşında evlendin iki çocuk artı bide göbüşten yerleştirdin merak ettim30 yasindayim kiz
niye sordun keki beceremiyom diyemii
nerde durttun ki : ))
Tersten utuledim hepsini cnmkizlar tersden mi duzden mi utuluyorsunuz ?
Allah acil şifalar versin, arada bi bakıp kaçıyorum pek tanımıyorum seni.mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin.kızlar şu kan sulandırıcı iğne sezeryan durumuna bi açıklama yazayım istedim. sanırım benim durum sebebi ile biraz kafalar karıştı. benim nadir görülen bi rahatsızlıgım var.aslında dogum ya da hamilelik esnasında ortaya çıkan bi rahatsızlık ne bilim düşükle falan ancak benim bekarken başıma geldi en nadir hali burdan geliyo:) bi emboli problemi aşırı yorgunluk ve susuzluga baglı aniden uyurken beyine emboli attı. o bölgedeki damarlar tamamen taşlaşmış durumda en anlaşılır hali ile ,ve vücut yeni damar yolları buldu,ihtiyacı yok artık onlara.çokkkk şükür ki. ancak o bölgedeki pıhtı çözülmediği için riske atmak istemiyorlar. ıkınma,zorlama o pıhtıyı harekete gecirir diye endişe ediyolar sanırım.hetero iki tane de genim var. yoksa her kan sulandırıcı iğne kullanan sezeryan olcak diye bişe yok.ancak bana doktorumun dediği her bir pıhtılaşma problemi kendi içinde analiz edilmelidir. bazen gerçekten ısrarcı olmamak gerekiyor dogum sekli konusunda.
bugun öğrendim mesela bu da bi dip not olsun bel fıtıgı olanları da epidural ile almak istemiyolarmış
Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..
Ne kadar pimpirikli oldum ya
bnmkide bu gün eski günlere göre az hareketli çok azar azar tepişiyor ufak pıtlar yapıyor onlarda olmasa bnde cidden tedirginim.
Kızlar sizi okuyunca biraz tahatladım çünkü bende her an dinler oldum hareketlerimizi bizimde baxen sakin oluyor hareketler kordon olayı da çıkınca daha hassaslaştım biraz ara verince harekerlere gözlerim doluyor ağlıyorum üç gündür acayip mutsuzum bide . Yavrum sağlıklı olsın diye dua ediyorum .iki gundur benimkide pek vurmiyor canim,butun gun hissetmedigim saat dilimi olmazdi ama simdi oyle deil, gunde bi kaç kez anca hissediyorum
Hmmm eskiyi pek hatırlamıyorum çünkü hep ayakta hep ayakta bir yere yatınca rahatlayınca hissediyordum, okul tatil güya rahatladık bu sefer bebek oynamıyor..iki gundur benimkide pek vurmiyor canim,butun gun hissetmedigim saat dilimi olmazdi ama simdi oyle deil, gunde bi kaç kez anca hissediyorum
bende öyle düşünüyorum çarşamba günü kontrolüm var bakalım dr yazacakmiVitamini bence doğuma kadar hatta doğumdan sonra da kullanman gerekiyor. Çok kilo alıyorsan anca o zaman bıraktırıyor Dr lar yoksa devam.
Amin cumlemize insalahAllah acil şifalar versin, arada bi bakıp kaçıyorum pek tanımıyorum seni.mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin.
benimki iki dk once bi vurdu kaçti, onceden oturmaiyordum tekemelrden rahat edemiyordumKızlar sizi okuyunca biraz tahatladım çünkü bende her an dinler oldum hareketlerimizi bizimde baxen sakin oluyor hareketler kordon olayı da çıkınca daha hassaslaştım biraz ara verince harekerlere gözlerim doluyor ağlıyorum üç gündür acayip mutsuzum bide . Yavrum sağlıklı olsın diye dua ediyorum .
Ya kek yapmayi bende beceremiyorum kalipdanmi ne anlamadim butun malzemeleri koyuyorum ayni olcude ama o kek hep catliyo kenarlari yaniyo ici gec pisiyo bi harip oluyo yani
okulun tatil olmasi çok etkiledi beni canim, karnim sertlesmiyor eskisi gibiHmmm eskiyi pek hatırlamıyorum çünkü hep ayakta hep ayakta bir yere yatınca rahatlayınca hissediyordum, okul tatil güya rahatladık bu sefer bebek oynamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?