2015 Şubat Anneleri

kızlar şu kan sulandırıcı iğne sezeryan durumuna bi açıklama yazayım istedim. sanırım benim durum sebebi ile biraz kafalar karıştı. benim nadir görülen bi rahatsızlıgım var.aslında dogum ya da hamilelik esnasında ortaya çıkan bi rahatsızlık ne bilim düşükle falan ancak benim bekarken başıma geldi en nadir hali burdan geliyo:) bi emboli problemi aşırı yorgunluk ve susuzluga baglı aniden uyurken beyine emboli attı. o bölgedeki damarlar tamamen taşlaşmış durumda en anlaşılır hali ile ,ve vücut yeni damar yolları buldu,ihtiyacı yok artık onlara.çokkkk şükür ki. ancak o bölgedeki pıhtı çözülmediği için riske atmak istemiyorlar. ıkınma,zorlama o pıhtıyı harekete gecirir diye endişe ediyolar sanırım.hetero iki tane de genim var. yoksa her kan sulandırıcı iğne kullanan sezeryan olcak diye bişe yok.ancak bana doktorumun dediği her bir pıhtılaşma problemi kendi içinde analiz edilmelidir. bazen gerçekten ısrarcı olmamak gerekiyor dogum sekli konusunda.
bugun öğrendim mesela bu da bi dip not olsun bel fıtıgı olanları da epidural ile almak istemiyolarmış

Canım kimisi süs diye saklıyo kimiside yiyor:)

Canım kimisi süs diye saklıyo kimiside yiyor:)

saol canım bilgi için bnm kociş yenilmeyecek bişileri yaptırmayı sevmiyor bebek şekerini de lavanta istemedi içine badem şekerli olsun şekeri yesinler gerisini saklasınlar dedi, ondan sordum bana o pastalar yenmiyorsa gerek yok yaptırmaya dedi bnde bilmiyordum net amacının ne olduğunu :) istersek yemelik olarakta ikram edebilirz demek ki bu güzel

Deme öyle ya :)) bizde oğluşumla yapıyoruz geçen gün haşhaşlı revani yapıyordum arkamı döner dönmez mikseri açtı ortalık hamur oldu. :)) yağla kabı hafif unla çıkıyor.
valla yagladim, unladim, kuru ekmek rendeliyormus onuda yaptim ida eder galiba kurtardim bu sefr, 1 saatde pisti bi kek : )))))

Allah acil şifalar versin, arada bi bakıp kaçıyorum pek tanımıyorum seni.mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin.

Ya kek yapmayi bende beceremiyorum kalipdanmi ne anlamadim butun malzemeleri koyuyorum ayni olcude ama o kek hep catliyo kenarlari yaniyo ici gec pisiyo bi harip oluyo yani

Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..

Ne kadar pimpirikli oldum ya

bnmkide bu gün eski günlere göre az hareketli çok azar azar tepişiyor ufak pıtlar yapıyor onlarda olmasa bnde cidden tedirginim.

iki gundur benimkide pek vurmiyor canim,butun gun hissetmedigim saat dilimi olmazdi ama simdi oyle deil, gunde bi kaç kez anca hissediyorum
Kızlar sizi okuyunca biraz tahatladım çünkü bende her an dinler oldum hareketlerimizi bizimde baxen sakin oluyor hareketler kordon olayı da çıkınca daha hassaslaştım biraz ara verince harekerlere gözlerim doluyor ağlıyorum üç gündür acayip mutsuzum bide . Yavrum sağlıklı olsın diye dua ediyorum .

iki gundur benimkide pek vurmiyor canim,butun gun hissetmedigim saat dilimi olmazdi ama simdi oyle deil, gunde bi kaç kez anca hissediyorum
Hmmm eskiyi pek hatırlamıyorum çünkü hep ayakta hep ayakta bir yere yatınca rahatlayınca hissediyordum, okul tatil güya rahatladık bu sefer bebek oynamıyor..

Bnde bebiş ütülerini 2 gecede bitirmiştim düzden ütüledim ben çorapları bile ütüledim bnde :) Çok zordu cidden küçük küçük uğraşmak şükür bitti bizimkiler yerlerine de koyduk çantalarımzda hazır sadece bnm terlik eksik.

bebeğin beşiğini cibinliğini süslemek için bişiler aldık onları yapamıyorum halsizlikten onlar bni bekliyor süslenmk için birde bebek şekerimizin şekerleri konulcak etiketide bastırdık etiklencek ama annesi oğluşmun geberiyor halszilikten akşam yemeğini zor yaptım adam işten gelcek aç ayıp olacak kocişime die

benimki iki dk once bi vurdu kaçti, onceden oturmaiyordum tekemelrden rahat edemiyordum
Allah bize evlat acsi yasatmasin canim,insalalh bisey olmaz hiçkimsenin yavrusuna

Ya kek yapmayi bende beceremiyorum kalipdanmi ne anlamadim butun malzemeleri koyuyorum ayni olcude ama o kek hep catliyo kenarlari yaniyo ici gec pisiyo bi harip oluyo yani

bnde kek beceremeynlerdenim hepimiz kek yapma sıkıntısındayız desenize kek yapıyorum ya içi böle göz göz olmuo diyorum unu mu yok koydum acaba die snra unuda ölçüyle veren tarif bulup yapıyorum bu kezde üstü pişiyor içi hala pişmemiş oluyor içi pişsin die beklerken üstü kuruyor bir türlü kıvam tutturamadım fırın ayarını beceremiyorum sanırım arçelik bnm fırın yemekleri fln iyi pişiriyor ama kekte ayar tutturamadım 150- 200- max fln die ayarları bnm 150-200 arasında yapıyorum ısısını 25 dk olunca bakıyorum üstü pişmiş içi pişmemiş içi pişsin die beklerken üstü kuruyor.

Hmmm eskiyi pek hatırlamıyorum çünkü hep ayakta hep ayakta bir yere yatınca rahatlayınca hissediyordum, okul tatil güya rahatladık bu sefer bebek oynamıyor..
okulun tatil olmasi çok etkiledi beni canim, karnim sertlesmiyor eskisi gibi
sabah esim goturecek çocuklari ama oglenleri nasil yapicam onu dunuyiorum karra kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…