- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Beklediğim görüntü olmamış ağaçlarda ya ben Bembeyaz çam ağacı bekliyordmBEKLIYORUZ. RESIMLERI . burda ınce yağıyor tutmuyor. benım ısyerımın karsısında da ağaçlar var ama henüz onlarda bıle tutmadı kar. sızın taraf yüksek sanırım. b.çekmece ,çatalca tarafında cokmus.
yaa bunu mu aldı, güzel miymiş?Alalımcimcimesultan aldı bile :)
ben ondan aldım canım. kullanmadıgımdan bılemıcem ama acması kapaması tasıması rahat geldı. bı de yenıdogandan ıtıbaren kullanabılıosun. annelutfen sıtesınde ındırımdeydı 300 tl ye aldım.
yazın belkı bu kdr kampanya olmaz. genelde araba yazın lazım olur dıe. benımde aklımda yoktu kampanya nedenıyle aldım.vay çok uygunmuş be, bende yaza doğru alırım diye düşündüydüm :)
Ne ki İzmir'in meşhur tatlısı ?Denedim de ölçemeyince yine de tedirgin oldum. Tahin pekmez de yiyorum artık. Sabah kahvaltısında iki kaşık o kadar. Yalnız canım son zamanlarda izmirin meşhur tatlısından istedi. Cuma günü heryerde bulunurmuş duygu yazdı. Ama Ankara'da bana yakın nerede var bilmiyorum. Bayağı Şerbetli bişey bulursam zaten bir tane yiyebilirim anca sanırım.
çocuk işte hevesleniyor kendinceyok benimki kaçamaz da anca evin içinde beni fitik ediyor
ya guzel bi kar olsa çikaricamda ustune yagmamiski, gecen gun yagan kar erimedi gitti sogukdan , araada ustune atiyior o kadar
yazın belkı bu kdr kampanya olmaz. genelde araba yazın lazım olur dıe. benımde aklımda yoktu kampanya nedenıyle aldım.
Güldürdün kız beni valla:) doğru söylüyosun:) bi karikatür var çok gülüyorum ya benimde öyle olursa. Ama dün kanıma girdiler. Onlar bizde kalacaktı, sabah işe gitmeleri sorun oldu illa bize gitcez dediler. Bende dedim yok esoba kızıyor gelemem amayollarda doğurcaN bu gidişle. :)
kek aksam yaptik hakladik : ))çocuk işte hevesleniyor kendince
evde oyalamaya bak hasta olmasın
beraber kek yapın
Bu aralar bnm favorim de trilece :)hangi ttalidan bahsediyorsunuz ?
dun yunan tatlisi diye gecen bisey gordum facebookda , onu deniycem ilk firsattta
düşüneyim bende. beğendim liteway ı, herkesin yorumu da çok iyi.
dikkat et kendine biraz oyalansın üşüyünce o da eve dönmek isterkek aksam yaptik hakladik : ))
ben gidip mutfagi toplayim da bes dakka asagi indiriyim bari, hiçç halimde yok uzerimi giyinmeye dermanim yok ama napalim evlat iste, boynu bukulmesin,onlar hasta olmazda kayar duseriz diye korkuyorum : ((
Bu aralar bnm favorim de trilece :)
Hadi bakalım birax içiniz ısının :)
valla bende bir dilm bal sürülmüş ekmek yiyorum karbonhidrata dikkat ediyorum başkada yediğim bi tatlı yok o kafar da olsun amsDenedim de ölçemeyince yine de tedirgin oldum. Tahin pekmez de yiyorum artık. Sabah kahvaltısında iki kaşık o kadar. Yalnız canım son zamanlarda izmirin meşhur tatlısından istedi. Cuma günü heryerde bulunurmuş duygu yazdı. Ama Ankara'da bana yakın nerede var bilmiyorum. Bayağı Şerbetli bişey bulursam zaten bir tane yiyebilirim anca sanırım.
trilece ne kizBu aralar bnm favorim de trilece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?