2015 Şubat Anneleri

Beklediğim görüntü olmamış ağaçlarda ya ben Bembeyaz çam ağacı bekliyordm

vay çok uygunmuş be, bende yaza doğru alırım diye düşündüydüm :)

Ne ki İzmir'in meşhur tatlısı ?

yok benimki kaçamaz da anca evin içinde beni fitik ediyor
ya guzel bi kar olsa çikaricamda ustune yagmamiski, gecen gun yagan kar erimedi gitti sogukdan , araada ustune atiyior o kadar
çocuk işte hevesleniyor kendince
evde oyalamaya bak hasta olmasın
beraber kek yapın

yollarda doğurcaN bu gidişle. :)
Güldürdün kız beni valla:) doğru söylüyosun:) bi karikatür var çok gülüyorum ya benimde öyle olursa. Ama dün kanıma girdiler. Onlar bizde kalacaktı, sabah işe gitmeleri sorun oldu illa bize gitcez dediler. Bende dedim yok esoba kızıyor gelemem ama

çocuk işte hevesleniyor kendince
evde oyalamaya bak hasta olmasın
beraber kek yapın
kek aksam yaptik hakladik : ))
ben gidip mutfagi toplayim da bes dakka asagi indiriyim bari, hiçç halimde yok uzerimi giyinmeye dermanim yok ama napalim evlat iste, boynu bukulmesin,onlar hasta olmazda kayar duseriz diye korkuyorum : ((

düşüneyim bende. beğendim liteway ı, herkesin yorumu da çok iyi.

ılk basta travel sıstem ıstıodum. cadillac bakmıstım hatta ama gıdıp deneyınce chicco lite waya karar verdim. traveller cok agır ve buyuk geldı. tek basıma cıkar tak yapamadım. o yuzden vazgectım. memnun kalırız umarım :)

kek aksam yaptik hakladik : ))
ben gidip mutfagi toplayim da bes dakka asagi indiriyim bari, hiçç halimde yok uzerimi giyinmeye dermanim yok ama napalim evlat iste, boynu bukulmesin,onlar hasta olmazda kayar duseriz diye korkuyorum : ((
dikkat et kendine biraz oyalansın üşüyünce o da eve dönmek ister

Kaynatip durmayin aklim kaliyor burda off uzun zamandir korkup kactigim ise giristim ben de bagira cigira aglaya zirlaya da olsa agda isini hallettim sukur. Gormeyince yapmasi cok zor oluyor kuaforden de cekiniyom hijyen vb yuzun doguma kadar kalsa boyle ne guzel olurdu
biyandan da haril haril odev okumaya devam kaldı bir sinif doktora gidene kadar bitirebilsem keske yoruldum yaaaa

Bu aralar bnm favorim de trilece :)

Canim kuzum dis doktorum bu gebelikte benim dişlerde tünel kaziyomusum gibi tuhaf kirilmalar oldu. Kenar kose degil de bi noktadan koke dogru inen yol gibi ince derin kırıklar diyeyim sag sol ust azı dislerim gitti ilkinde de alttakiler gitmişti poff. Simdi bisey yerken cok zorlaniyorum agri yapiyor doktora gitsem gecici dolgu agri kesci bsyler yapar mi bu son ayda. Ilk gebelktede disciden beri gelemiyordum ama bi uygulama da yapmiolardi bsy olur diye. Ona göre daha beter olmadan randevu ayarlayım dedm

valla bende bir dilm bal sürülmüş ekmek yiyorum karbonhidrata dikkat ediyorum başkada yediğim bi tatlı yok o kafar da olsun ams

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…