ay delircem çocuklar uyandigindan beri kar sayikliyor, disarida beyaz kar var birazcik ama ayaz soguk, yerler buz
oglan gitti ayakkabilarini giyyor offfffffff
Ben sadece internetten baktım chicco beğendim ama gidip görmek de lazım tabii. Bebişi taşımak için oto koltuğu ana kucağı gerekiyormuş zaten. O yüzden takım olsun diye düşündüm bakalım araştırayım birazcık.
Fırında yaparken kokusunu giderecek şeyler konulabilir üzerine soğan halkaları ve maydonoz gibi. Hatta limon dilimleri. Annem öyle pişirir hamsiyi fırında. Eşim fırın sevmiyor diye tavada yapıyorum ben çok az yağla onu bile fazla yiyince mide bulanıyor.
herkes kar yağıyor yazmış izmirde bildiğin fırtına var :) yağmur aralıksız yağıyor işe gelirken yokuş aşağı kaynamamk için zor durdum ayakta 10 dk da geldiğim yolu 20 dk da geldim
Fırında yaparken kokusunu giderecek şeyler konulabilir üzerine soğan halkaları ve maydonoz gibi. Hatta limon dilimleri. Annem öyle pişirir hamsiyi fırında. Eşim fırın sevmiyor diye tavada yapıyorum ben çok az yağla onu bile fazla yiyince mide bulanıyor.
ay delircem çocuklar uyandigindan beri kar sayikliyor, disarida beyaz kar var birazcik ama ayaz soguk, yerler buz
oglan gitti ayakkabilarini giyyor offfffffff
Kızlar bebek arabası kolay kapanması hafif olması küçük olması ve kaliteli olması önemli benim için sizce, chicco lite way bebek arabası nasıl baston tarzı yazın bebekte kullanılır mı? çünkü baston tarzı
Kızlar bebek arabası kolay kapanması hafif olması küçük olması ve kaliteli olması önemli benim için sizce, chicco lite way bebek arabası nasıl baston tarzı yazın bebekte kullanılır mı? çünkü baston tarzı
yok benimki kaçamaz da anca evin içinde beni fitik ediyor
ya guzel bi kar olsa çikaricamda ustune yagmamiski, gecen gun yagan kar erimedi gitti sogukdan , araada ustune atiyior o kadar
ben ondan aldım canım. kullanmadıgımdan bılemıcem ama acması kapaması tasıması rahat geldı. bı de yenıdogandan ıtıbaren kullanabılıosun. annelutfen sıtesınde ındırımdeydı 300 tl ye aldım.