2015 Şubat Anneleri

benim annemde de kardeşimde çok az çatlak olmuş bende anneme güveniyorum ama korkmuyor değilim gerçi artık çok geç krem alsamda kısmet artık :)
Bende ilk çocukta belden aşağı berbat oldu çatlamaktn ama göbeğimde hiç yoktu şükür ki inşallah bunda da çatlama olmaz. Şimdilik bişey yok

Benim bebek Arabası sorum çatlaklar arasında kaynamış
Ben de sabah kahvaltıda iki kaşık bal yedim saatlerdir düşünüyodum yemese miydim diye şeker ölçüm cihazına takılan iğneden kalmadı ölçemiyorum da
bal hızlı mı çıkarıyor. sen denemessındır daha once
ben bebek arabasını yaza alıcam

bn de inaniyorum karataya. SEkeri hic agzima surmeden yasadigum zmanlar oldu yine oyle yasiyor olsam test yaptirmayabilirdim. Kadinin tek yanlisi fikirlerini butun olarak anlatmamasi. Bu sene bu yuklemeye takti olan cahile oluyor
canım

bal hızlı mı çıkarıyor. sen denemessındır daha once
ben bebek arabasını yaza alıcam

Denedim de ölçemeyince yine de tedirgin oldum. Tahin pekmez de yiyorum artık. Sabah kahvaltısında iki kaşık o kadar. Yalnız canım son zamanlarda izmirin meşhur tatlısından istedi. Cuma günü heryerde bulunurmuş duygu yazdı. Ama Ankara'da bana yakın nerede var bilmiyorum. Bayağı Şerbetli bişey bulursam zaten bir tane yiyebilirim anca sanırım.

Evet İstanbul. Sen Ankaradaydın dı mı :/ İndirim zamanlarını hiç bilmiyorum ben ya...

Ankara ankara güzel ankara seni görmek ister her bahtı kara geçen gün şehirler için amma çok Taşlı şeyler Yazılmış diye düşünüyorum.
Ankara'nın taşına bak Gözlerimin yaşına bak.
İstanbul'un Taşı toprağı altındır.
Bursa'nın ufak tefek taşları.

ben bılmıyorum meşhur tatlısını. edirnenınkını bılıyorum :) onu da sevmıyorum ama.
sende az tatlıcı degılsın hanı.bugün bulup ye bence sonra aklından çıkmıyor.
şerbetlı tatlı sevmıyorum ben.
tatlıda bile protein olacak. sütlü tatlı sevıyorum.

ordunun dereleri
Gümüşhane güzelleri
var birde.
hemen kendıme pay çıkardım :)

Hamsi kendi çok yağlı bir balık ekstra yağ koymamak da gerekiyor pişirirken. Bir de fırında kokuyor gibi geliyor en iyisi tavada yapmak Mısır unuyla.

Bencede, ilk ve sondu benim için :) en güzeli fırında levrek mis çok seviyorum ama en çok omega hamsi de varmış işte...

ellerine sgalik canim ne guzel yazmisin, bizde beceriksiz millet oluyoruz yapamayanlar : ))))))
benim dunku kek kalibim derindi ve azgina kadar doldurmustum hatam ordaydi demekki : ((
yalniz 2 br seker çok olmuyormu,genelde hep 1 br olur ya kekin sekeri

Normalde bu tatlıyı uzun zamandır yememiştim Ankara'da yapan yeri bulmam zor. Evde de yapılabilir tarif bulursam evde deniycem.

bende yapa yapa kendi ölçümü buldum , baktığım tariflerin ölçülerine hiç sadık kalamıyorum bu yüzden aman tutsunda de mi : ))
hepsi ayni malzeme genelde zaten, dunku ben su katmistim tarif oyleydi
ben en iyi yogurtla tutturuyorum keki, sut yerine onu koyyorum yani

aman bi daha kek falan yapmam bi kaç ay yeter bu bize : ))) çok yenmiyor evde, kurabiye yapayim malzemem bosa gitmesin bari : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…