tül olmuyor mu bunlarabunlarda oğlumuzun hastanede dağıtılacak şeker kavanozları bir şekerleri eksik onları da alınca tamamlanacak inş...
Bende ilk çocukta belden aşağı berbat oldu çatlamaktn ama göbeğimde hiç yoktu şükür ki inşallah bunda da çatlama olmaz. Şimdilik bişey yokbenim annemde de kardeşimde çok az çatlak olmuş bende anneme güveniyorum ama korkmuyor değilim gerçi artık çok geç krem alsamda kısmet artık :)
Benim bebek Arabası sorum çatlaklar arasında kaynamış
bal hızlı mı çıkarıyor. sen denemessındır daha onceBen de sabah kahvaltıda iki kaşık bal yedim saatlerdir düşünüyodum yemese miydim diyeşeker ölçüm cihazına takılan iğneden kalmadı ölçemiyorum da
canımbn de inaniyorum karataya. SEkeri hic agzima surmeden yasadigum zmanlar oldu yine oyle yasiyor olsam test yaptirmayabilirdim. Kadinin tek yanlisi fikirlerini butun olarak anlatmamasi. Bu sene bu yuklemeye takti olan cahile oluyor
yapılırsa olur canımtül olmuyor mu bunlara
Benim bebek Arabası sorum çatlaklar arasında kaynamış
bal hızlı mı çıkarıyor. sen denemessındır daha once
ben bebek arabasını yaza alıcam
Canım ne zaman iner çıkar fiyatlar bilmiyorum da bisikletçiler çarşısında gerçekten uygun oluyo
Evet İstanbul. Sen Ankaradaydın dı mı :/ İndirim zamanlarını hiç bilmiyorum ben ya...Istanbulda mu orası? Aslında netten hangi markayı Alıcağım belli de indirime girer mi ki demiştim.
bal hızlı mı çıkarıyor. sen denemessındır daha once
ben bebek arabasını yaza alıcam
Evet İstanbul. Sen Ankaradaydın dı mı :/ İndirim zamanlarını hiç bilmiyorum ben ya...
ben bılmıyorum meşhur tatlısını. edirnenınkını bılıyorum :) onu da sevmıyorum ama.Denedim de ölçemeyince yine de tedirgin oldum. Tahin pekmez de yiyorum artık. Sabah kahvaltısında iki kaşık o kadar. Yalnız canım son zamanlarda izmirin meşhur tatlısından istedi. Cuma günü heryerde bulunurmuş duygu yazdı. Ama Ankara'da bana yakın nerede var bilmiyorum. Bayağı Şerbetli bişey bulursam zaten bir tane yiyebilirim anca sanırım.
benım begendıgım cok güzelde ıkısıArabayla karışık ana kucağı araba koltuğu da var ya öyle takım alıyım demiştim.
ordunun dereleriAnkara ankara güzel ankara seni görmek ister her bahtı karageçen gün şehirler için amma çok Taşlı şeyler Yazılmış diye düşünüyorum.
Ankara'nın taşına bak Gözlerimin yaşına bak.
İstanbul'un Taşı toprağı altındır.
Bursa'nın ufak tefek taşları.
Kaç derecede pişirdin canım? O pişmiştir de senin mideni bulandırdı demek. Üzülme yaw.
Hamsi kendi çok yağlı bir balık ekstra yağ koymamak da gerekiyor pişirirken. Bir de fırında kokuyor gibi geliyor en iyisi tavada yapmak Mısır unuyla.
ellerine sgalik canim ne guzel yazmisin, bizde beceriksiz millet oluyoruz yapamayanlar : ))))))O milletin içinde ben de varım. Kek yaparken Püf noktalardan biri tüm malzemeyi iyice karıştırmak. Fırın çok önemli fırının kitapçığına bakıp keki hangi ısıda nasıl bir kapta kaç dakika kaçıncı tepsi yüksekliğinde pişireceğimizi incelemeliyiz. Ortası delik kek kalıpları en ideali. Onu da yarıdan biraz fazla doldurmak gerekiyor tepeleme değil. Aynı anda birkaç kek değil bir bir pişirmek gerekli. Kalıbı tereyağla iyice yağlarsanız yapışmaz. Ununu fazla koyarsanız sert olur az koyarsanIz içi pişmeyebilşr. Bir Ölçü kabı bekirleyin yağ şeker süt ve unu onunla ölçün. Iki yumurta ve iki bardak şekeri çırpın üzerine bir bardak sütle bir bardak yağı karıştırıp yavaş yavaş çırparak dökün. Unu bir kapta eleyin üç bardak olucak. Içine kabartma tozu vanilya az tuz koyup karıştırın. Havuçlu kek yapacaksanız Islak malzemenin içine beş altı havucu rondodan geçirip ekleyin karıştırın. Kuru malzemeye tatlı kaşığıyla tarçın koyun. Sıvı malzemenin üstüne katı malzemeyi yavaş yavaş karıştırarak ekleyin. Yağlanmış kek kalıbına yarıdan biraz fazla olucak şekilde koyun ve fırınınızın ayarlarına göre pişirin. Afiyet olsun
ben bılmıyorum meşhur tatlısını. edirnenınkını bılıyorum :) onu da sevmıyorum ama.
sende az tatlıcı degılsın hanı.bugün bulup ye bence sonra aklından çıkmıyor.
şerbetlı tatlı sevmıyorum ben.
tatlıda bile protein olacak. sütlü tatlı sevıyorum.
hepsi ayni malzeme genelde zaten, dunku ben su katmistim tarif oyleydibende yapa yapa kendi ölçümü buldum , baktığım tariflerin ölçülerine hiç sadık kalamıyorum bu yüzden aman tutsunda de mi : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?