2015 Şubat Anneleri

Ay ne biliyim birden popüler oldu heryerde :) 3 çeşit sutten yapılıyor Balkan tatlısı üstü de karamelli böğürtlenli hindistan cevizli falan olabiliyor pfff canım istedi
Bende yaptım bi ara trileçe. Ama üstüne karamel değil çikolata sos yaptım çok daha güzel oldu. Deneyin derim:)

Bu kaşınma Sürecinde çamaşırlarını az sıvı deterjanla ve yumuşatıcısız yıkamayı dener misin canım? Bir de tiroid ilacı kullanıyor musun?
Denerim tabi cnm evet kullaniyorum 25 mg bayadir baktirmadimda kac oldu doktor bidahaki gittigimde bakicakti

ben geldımmmmmmm
acayıp enerjıkım nıyeyse ,dun yaptığım temızlıgı bastan assagı yapasım var yenıden..

neyse daha dun sıparısını verdıgımız mevlut kutuları ben sohbetteyken gelmıs ust komsu almış..oyle güzeller kı..bayıldımbayıldım..sıparıs vermek ısteyen hıc dusunmesın derım..

Aynen Canım Dün Vermiş Olduğun Linke Baktım Bugünde Aradım Konuştum Gayet Güzeller Bide Ben Küçükdür Diyodum Ama Adam Çokda Küçük Değil 4 Tane Lokum Sığar Dedi Sana Zahmet Bana Yapılmış ve Yapılmamış Foto Çekip Gönderirmisin

Eşinle fiziğiniz yakınsa onun bol bir montu yok mu?Ha ben öyle bir şey yaptığımdan değil de öyle bir şansımda yok zaten adam 1.94 ben 1.64 Ama aklıma geldi sana öneri olarak.Benim bir tane önceden bol gelen bir paltom vardı model bol olduğu için idare ediyorum.

Bende de aynı dert var her akşam sıcak su torbası kullanıyorum onunla yatıyorum. Çok rahatlatıyor gerçekten. Tavsiye ederim.

Bugün ömrü hayatımda ilk defa trafik cezası için kağıt geldi, 80 tl.Ve çok haksızca bir ceza, havaalanından eşim annemleri almak için sadece 10 saniye duruyor ve önünde de araç var zaten ama herkese oradaki memur çatır çatır yazmış.Bir de postacı amca "Kızım hızlı mı kullanıyorsun araç sen?" dedi.O da gördü nedenini, "Yapıyorlar her sene sonu böyle" dedi Çok sinir oldummm

Bende de aynı dert var her akşam sıcak su 1torbası kullanıyorum onunla yatıyorum. Çok rahatlatıyor gerçekten. Tavsiye ederim

Hoşgeldin, o enerjilerini sakla biraz.Doğum esnasında lazım olacak hepsi, kendine çok yüklenme her gün temizlik yapıyorsun sen zaten helal olsun.Ama yine de dikkatli ol e mi?

Kızlar size bu ara içimi kıpır kıpır yapan beni mutlu eden bir şarkıyı paylaşmak istiyorum.Oğlum da seviyor sanki dinlerken hep kıpırdanıyor gibi geliyor bana

bende paraya kıyıp almadım mont halamın bi kabanı var onu giyiyorum kendi kilolu doğum yapana kadar giyerim sonrada ilkbahar gelecek zaten diğer kışa kilo vermezsem alırım dediğin gibi şimdi bir dünya para verip giyemedikten sonra yazık günah....

hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun? ben bingonun kırmızısını kullanıyorum kıyafetlerim mis gibi kokuyor ama çarşaf ve yastık kılıfları dediğin gibi dolapta durduğundan mı bilmem nedense berbat bir koku alıyor.....

öyle cidden. o kadar eften püften cezalar gelıyorki.
trafık cezalarını gectım vergı cezaları da aynı. andik dundik nedenlerden ceza yağıyor.
neyse açmıyım çenemi yine . fişlenecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…