Bende yaptım bi ara trileçe. Ama üstüne karamel değil çikolata sos yaptım çok daha güzel oldu. Deneyin derim:)Ay ne biliyim birden popüler oldu heryerde :) 3 çeşit sutten yapılıyor Balkan tatlısı üstü de karamelli böğürtlenli hindistan cevizli falan olabiliyor pfff canım istedi
Denerim tabi cnm evet kullaniyorum 25 mg bayadir baktirmadimda kac oldu doktor bidahaki gittigimde bakicaktiBu kaşınma Sürecinde çamaşırlarını az sıvı deterjanla ve yumuşatıcısız yıkamayı dener misin canım? Bir de tiroid ilacı kullanıyor musun?
Rica ederim canım keşke daha çok yardımcı olabilsempöff biliyordum böyle olacagini yine ayno kaçınılmaz son. Dogum yaptgm gun dikis agrisina degil dis ağrısına aglaniyordum ben bu da ona benzeycek desenesaol canım benim
Denenebilir valla ben hiç evde denemedim de dışarda en çok böğürtlenli sevdim :)Bende yaptım bi ara trileçe. Ama üstüne karamel değil çikolata sos yaptım çok daha güzel oldu. Deneyin derim:)
Aynen Canım Dün Vermiş Olduğun Linke Baktım Bugünde Aradım Konuştum Gayet Güzeller Bide Ben Küçükdür Diyodum Ama Adam Çokda Küçük Değil 4 Tane Lokum Sığar Dedi Sana Zahmet Bana Yapılmış ve Yapılmamış Foto Çekip Gönderirmisinben geldımmmmmmm
acayıp enerjıkım nıyeyse ,dun yaptığım temızlıgı bastan assagı yapasım var yenıden..
neyse daha dun sıparısını verdıgımız mevlut kutuları ben sohbetteyken gelmıs ust komsu almış..oyle güzeller kı..bayıldımbayıldım..sıparıs vermek ısteyen hıc dusunmesın derım..
Eşinle fiziğiniz yakınsa onun bol bir montu yok mu?Ha ben öyle bir şey yaptığımdan değil de öyle bir şansımda yok zaten adam 1.94 ben 1.64Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçar
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?
Bende de aynı dert var her akşam sıcak su 1torbası kullanıyorum onunla yatıyorum. Çok rahatlatıyor gerçekten. Tavsiye ederimkızlarrr 34. haftadayım öğretmenim hala çalışıyorum ama bu sırt ağrısı beni öldürüyor. üstelik sadece sağ tarafımaynı derttem muzdarip olan çözüm bulan varmı masaj yaptıra yaptıra çürüdü resmen etim
Hoşgeldin, o enerjilerini sakla biraz.Doğum esnasında lazım olacak hepsi, kendine çok yüklenme her gün temizlik yapıyorsun sen zaten helal olsun.Ama yine de dikkatli ol e mi?ben geldımmmmmmm
acayıp enerjıkım nıyeyse ,dun yaptığım temızlıgı bastan assagı yapasım var yenıden..
neyse daha dun sıparısını verdıgımız mevlut kutuları ben sohbetteyken gelmıs ust komsu almış..oyle güzeller kı..bayıldımbayıldım..sıparıs vermek ısteyen hıc dusunmesın derım..
Köpekler de öyle desem :)bana da hamile olduğumdan beri çocuklar çok daha sıcak davranıyo ben sevmeyi pek beceremem oysaki...empati mi kuruyolar acaba?
evet ya istemisdin demi unuttum ben : )sen oğlunun şimdiki resmini koyacaktın.
bende paraya kıyıp almadım mont halamın bi kabanı var onu giyiyorum kendi kilolu doğum yapana kadar giyerim sonrada ilkbahar gelecek zaten diğer kışa kilo vermezsem alırım dediğin gibi şimdi bir dünya para verip giyemedikten sonra yazık günah....Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçar
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?
Ben de istiyorum o lokumun şimdiki halini görmek.evet ya istemisdin demi unuttum ben : )
du bakayim pc de varmi, bide imza gibi kuçucuk nasil ekliyorsunuz, her alintida gorunmuyor ya oyle nasil ekleniyor
hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun? ben bingonun kırmızısını kullanıyorum kıyafetlerim mis gibi kokuyor ama çarşaf ve yastık kılıfları dediğin gibi dolapta durduğundan mı bilmem nedense berbat bir koku alıyor.....ya kızlar bişey soracağım
ben çamaşırları yıkadıktan sonra ütülenecekleri ütüleyip asıyorum dolaba
ütü gerektirmeyenleride katlayıp koyuyorum
yıkandığında mis gibi yumuşatıcı kokuyor
ama bikaç gün sonra katlı olanları aldığımda leş gibi kokuyorlar
sanki havasız yerde 1 sene kalmış gibiler
mecburen giyemeden tekrar yıkıyorum
dolabın kapakları hep açık hava alıyor ama neden böyle kokuyor anlamadım
bir fikri olan varmı
öyle cidden. o kadar eften püften cezalar gelıyorki.Bugün ömrü hayatımda ilk defa trafik cezası için kağıt geldi, 80 tl.Ve çok haksızca bir ceza, havaalanından eşim annemleri almak için sadece 10 saniye duruyor ve önünde de araç var zaten ama herkese oradaki memur çatır çatır yazmış.Bir de postacı amca "Kızım hızlı mı kullanıyorsun araç sen?" dedi.O da gördü nedenini, "Yapıyorlar her sene sonu böyle" dediÇok sinir oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?