Aynen Canım Dün Vermiş Olduğun Linke Baktım Bugünde Aradım Konuştum Gayet Güzeller Bide Ben Küçükdür Diyodum Ama Adam Çokda Küçük Değil 4 Tane Lokum Sığar Dedi Sana Zahmet Bana Yapılmış ve Yapılmamış Foto Çekip Gönderirmisin
Ahaahah cimcime ya güldürdün beni
o kalıp sabunları rendele ve kızının camasırlarını o tozla yıkaevde bir sürü kalıp sabun var kullanılmayan bari onları kullanayım bende
kokuları varmı bilmiyorum ama
cimcimesultan eskimis yogurtu kaynatip poeynir yapiyolar çokelek oluyirmus, hamur isinde deçok guzel oluyirmus, dokdun mu kiz yoksa çope :)))
o kalıp sabunları rendele ve kızının camasırlarını o tozla yıkayada sıcak suda köpürt koltuk halı sılecegınde kullan..sonra ac elını çıkan kiri görünce bana dua et
lavanta kesesi olabilir naftalin olabilir açılmamış sabun olabilir ama lavantalar kesenin içinden toz halinde dökülmesin dikkat et ben ütü yaparken ütünün içine vücut parfümü sıkmayı dile düşündüm ama ütüyü bozarsam diye yapamadım acaba denese mikapalı sabun nasıl yani canım
paketini açmadan mı
lavanta keselerinden koysammı dedim
az önce çarşıya gitmiştim girdim biryere sordum adam bana oda parfümü satmaya çalıştı yaaa
Canim chicconun liteway bastonnpusetini arkadasim 3. Cocugu oldu ilk cocugundan beri kullaniyo hem saglam hem hafif hemde cok kullanisli surusu falanda coo rahat hem.icinde polar fermuarli ortusu ve yagmurluguda var kisin usume imkanida olmaz yazinda hem.hafif kullanisli fiyatida uygun bende alicam ondam ocak.sonuKızlar bebek arabası kolay kapanması hafif olması küçük olması ve kaliteli olması önemli benim için sizce, chicco lite way bebek arabası nasıl baston tarzı yazın bebekte kullanılır mı? çünkü baston tarzı
ya var ya çok pis kıvrılıp habire uyuyasım geliyor niye böyle oldum ben geceleri ayaktayım gündüzleri yataktayım vampir gibi oldum. kızanımdan da tam tersi etkiyi bekliyorum
ayrıca hala çok pis kara aşeriyorum sabahtan beri yağıyor mubarek daha tutmadı bir tutsa gidip yalıycam bir taraflardan ama yokıyy kendimi yerden yalarken hayal ettim de çok iğrenç görüntü oluştu gözümde
yarın akşam köye gidersek size göbek ve kar temalı resmimi atarım çok pis özeniyorum içinde yuvarlanıp ağzıma kar doldurmayı
o kalıp sabunları rendele ve kızının camasırlarını o tozla yıkayada sıcak suda köpürt koltuk halı sılecegınde kullan..sonra ac elını çıkan kiri görünce bana dua et
aannem bana hamileyken çok kış olmuş ve annem kar kokusundan nefret etmiş
hala kar sevmez
az önce aradı camdan kar seyrediyorum dedim
bende soktum kafamı yorganın altına kokudan kaçıyorum dedi
hala kokuyormuş yahu
ÇAKALLL.dün evde süt bitmiş kocama ısmarladım gelirken 5 kilo al yoğurt mayalayacağım yarısını dedim
ne gerek var yoğurdu hazır alayım dedi
artistlik yaptım hayır ev yoğurdu yemem lazım hazırlar olmaz dedim
adam aldı getirdi
birde sen bu yoğurdu yapamazsın süte yazık olur dedi
yaparım görürsün dedim
ama yapamadım
benim süt ekşimiz yoğurt kırılmış
sabah gittim 3 kilo yoğurt 2 litre süt aldım hepsini konserve kavanozlarına doldurdum
yiğitliğe .... sürdürmemek için çektiğim eziyete bak yav
normal mont olarak bulsaydım alırdım ama hamile montları fiyat olarak 2 kat fazla. ayrıca benim vücudum çok biçimsiz göbek çok aşırı sivri o yüzden mont filan da bulamam. almadım bir tane kalın hırkam var ayrıca 2 tane de pançom. biri çok kalın değil ama diğerini yengem hamileyken örmüş yün nasıl iyi geldi anlatamam hiç biryerim üşümüyor.az kaldı diye diye kara kış geldi şansımıza ama gerçekten az kaldı sabır D:
ya ben çocukluğumdan beri her kar yağdığında mutlaka yerdim çocukluktan kalma birşey bu. ama hamilelikte 2 kat aşerdim kokuya ve tadınaannen bir kere tiksindiyse ne yapsa düzelmez artık :)
lavanta kesesi olabilir naftalin olabilir açılmamış sabun olabilir ama lavantalar kesenin içinden toz halinde dökülmesin dikkat et ben ütü yaparken ütünün içine vücut parfümü sıkmayı dile düşündüm ama ütüyü bozarsam diye yapamadım acaba denese mi
cok bılmıs degılım kı ben yaa sadece kendı yaptığım ve memnun kaldığım seylerı sızede soyluyorum kı cok uğraşmayın falan fılan dıyeçok bilmiş anne o dediğini ben yaptım da beyaz beyaz lekeler kaldı ya sonra bir daha duruladım nasıl yumuşak oldu çamaşırlar anlatamam ama işte 2 kere durulamak zor geldiayrıca ben halılarımı da koltuklarımı da hep beyaz kalıp sabunla silerim,çünkü benim halılar kürk ve deri karışımı başka deterjan bozar diye kullanmadım sonra hep öyle devam etti gerçekten o beyaz sabun ne hikmetse tertemiz ve pırıl pırıl yapıyor
Offf aynen tavukdan ben de tiksindim , ne yiyebiliyorum ne de kokusuna tahammülüm var.e 30 sene olmuş daha geçmediyse artık düzelmez dediğin gibi
bende tavuğa karşı öyle oldum işte
ilk gebeliğimden kaldı tavuk tiksintisi
ay bence deneme kuzum
bozabilir ütüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?