2015 Şubat Anneleri

Eklentiler

• IMG_20141230_140135.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20141230_140203.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 99
  • 1419941527922.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 98
evde bir sürü kalıp sabun var kullanılmayan bari onları kullanayım bende
kokuları varmı bilmiyorum ama
o kalıp sabunları rendele ve kızının camasırlarını o tozla yıka yada sıcak suda köpürt koltuk halı sılecegınde kullan..sonra ac elını çıkan kiri görünce bana dua et

cimcimesultan eskimis yogurtu kaynatip poeynir yapiyolar çokelek oluyirmus, hamur isinde deçok guzel oluyirmus, dokdun mu kiz yoksa çope :)))

yoğurttan bilmem de sütten ekşimik yapıldığını biliyorum annem tarif etti içine limon sık çabuk tutar dedi yapacağım az sonra onuda
sütü dökmedim ama yoğurdu döktüm valla

ya var ya çok pis kıvrılıp habire uyuyasım geliyor niye böyle oldum ben geceleri ayaktayım gündüzleri yataktayım vampir gibi oldum. kızanımdan da tam tersi etkiyi bekliyorum

ayrıca hala çok pis kara aşeriyorum sabahtan beri yağıyor mubarek daha tutmadı bir tutsa gidip yalıycam bir taraflardan ama yok ıyy kendimi yerden yalarken hayal ettim de çok iğrenç görüntü oluştu gözümde
yarın akşam köye gidersek size göbek ve kar temalı resmimi atarım çok pis özeniyorum içinde yuvarlanıp ağzıma kar doldurmayı

o kalıp sabunları rendele ve kızının camasırlarını o tozla yıka yada sıcak suda köpürt koltuk halı sılecegınde kullan..sonra ac elını çıkan kiri görünce bana dua et

anaaammm neler öğreniyorum sizden
yatağı silecektim yarın onunla sileyim bari

kapalı sabun nasıl yani canım
paketini açmadan mı
lavanta keselerinden koysammı dedim
az önce çarşıya gitmiştim girdim biryere sordum adam bana oda parfümü satmaya çalıştı yaaa
lavanta kesesi olabilir naftalin olabilir açılmamış sabun olabilir ama lavantalar kesenin içinden toz halinde dökülmesin dikkat et ben ütü yaparken ütünün içine vücut parfümü sıkmayı dile düşündüm ama ütüyü bozarsam diye yapamadım acaba denese mi

Canim chicconun liteway bastonnpusetini arkadasim 3. Cocugu oldu ilk cocugundan beri kullaniyo hem saglam hem hafif hemde cok kullanisli surusu falanda coo rahat hem.icinde polar fermuarli ortusu ve yagmurluguda var kisin usume imkanida olmaz yazinda hem.hafif kullanisli fiyatida uygun bende alicam ondam ocak.sonu

aannem bana hamileyken çok kış olmuş ve annem kar kokusundan nefret etmiş
hala kar sevmez
az önce aradı camdan kar seyrediyorum dedim
bende soktum kafamı yorganın altına kokudan kaçıyorum dedi
hala kokuyormuş yahu

çok bilmiş anne o dediğini ben yaptım da beyaz beyaz lekeler kaldı ya sonra bir daha duruladım nasıl yumuşak oldu çamaşırlar anlatamam ama işte 2 kere durulamak zor geldi ayrıca ben halılarımı da koltuklarımı da hep beyaz kalıp sabunla silerim,çünkü benim halılar kürk ve deri karışımı başka deterjan bozar diye kullanmadım sonra hep öyle devam etti gerçekten o beyaz sabun ne hikmetse tertemiz ve pırıl pırıl yapıyor

ya ben çocukluğumdan beri her kar yağdığında mutlaka yerdim çocukluktan kalma birşey bu. ama hamilelikte 2 kat aşerdim kokuya ve tadına annen bir kere tiksindiyse ne yapsa düzelmez artık :)

I ideal canım ben chicco lıteway plus aldım şimdilik iyi hafif ve rahat kullanılıyor
dışarıda nasıl olacak bilemiyorum ama kullananlar çok memnun

ÇAKALLL.
ben olsam yapardım sonrada geçer karşısına gülerdim anlardı yalan söyledıgımı.

Çok şanslısın yakının da hamilelik geçirmiş birinin olması çok güzel. Benim bi tane pançom var ama mevsimlik kolu yarım kol . Ve ince. Hırkalarım mümkün değil olmuyor. Dediğin gibi az kaldı az kaldı diye diye kışın dibini gördük sayılır ama böylede olmuyor,yakın zman da bir çözüm bulucam inşaallah:)

ya ben çocukluğumdan beri her kar yağdığında mutlaka yerdim çocukluktan kalma birşey bu. ama hamilelikte 2 kat aşerdim kokuya ve tadına annen bir kere tiksindiyse ne yapsa düzelmez artık :)

e 30 sene olmuş daha geçmediyse artık düzelmez dediğin gibi
bende tavuğa karşı öyle oldum işte
ilk gebeliğimden kaldı tavuk tiksintisi

ay bence deneme kuzum
bozabilir ütüyü

kızlar içimde bişey oluyor kızana sanki kordona takılıp düşüyor garip bişey napıyor acaba

cok bılmıs degılım kı ben yaa sadece kendı yaptığım ve memnun kaldığım seylerı sızede soyluyorum kı cok uğraşmayın falan fılan dıyehem deterjanı cok koyduğunda granüller kalabılıyo(sabuna ne suc buluyon ) zaten bebek doğunca her camasırını 2 kere durulatacankımyasal kalıntısı kalmasın dıye,nerden bılıyom ? ıcın rahat etmeyecek cunku

e 30 sene olmuş daha geçmediyse artık düzelmez dediğin gibi
bende tavuğa karşı öyle oldum işte
ilk gebeliğimden kaldı tavuk tiksintisi

ay bence deneme kuzum
bozabilir ütüyü
Offf aynen tavukdan ben de tiksindim , ne yiyebiliyorum ne de kokusuna tahammülüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…