2015 Şubat Anneleri

Canım ben çamaşırların arasına kapalı sabun koyuyorum, ya da madame cocoda chakra da satılan keseler var kokulu onlardan koyuyorum, her daim çok güzel kokuyorlar.

ay sonunda biri görüp cevap vermiş çok sağol arkadaşım
demek dolapta durduğu için
acaba dolap kokusu alsam çözüm olurmu

bence panço al çok zor durumdaysan. hem sonra giyebilirsin hemde şimdi işini görür. benim bi pançom var içine biraz kalınca bişiler giyip üstüne onu alıyorum.

öyle cidden. o kadar eften püften cezalar gelıyorki.
trafık cezalarını gectım vergı cezaları da aynı. andik dundik nedenlerden ceza yağıyor.
neyse açmıyım çenemi yine . fişlenecem.
İşte bir yerlerden para gelmesi lazım ya ondan, ben de çok uzatmayayım çok sinirleniyorum çünkü.

Canım ben çamaşırların arasına kapalı sabun koyuyorum, ya da madame cocoda chakra da satılan keseler var kokulu onlardan koyuyorum, her daim çok güzel kokuyorlar.

kapalı sabun nasıl yani canım
paketini açmadan mı
lavanta keselerinden koysammı dedim
az önce çarşıya gitmiştim girdim biryere sordum adam bana oda parfümü satmaya çalıştı yaaa

evet ya istemisdin demi unuttum ben : )
du bakayim pc de varmi, bide imza gibi kuçucuk nasil ekliyorsunuz, her alintida gorunmuyor ya oyle nasil ekleniyor
dosya ekle dıyım ordan eklemiyor musun? oyle her seferınde çıkmıyor sanırım.

normal mont olarak bulsaydım alırdım ama hamile montları fiyat olarak 2 kat fazla. ayrıca benim vücudum çok biçimsiz göbek çok aşırı sivri o yüzden mont filan da bulamam. almadım bir tane kalın hırkam var ayrıca 2 tane de pançom. biri çok kalın değil ama diğerini yengem hamileyken örmüş yün nasıl iyi geldi anlatamam hiç biryerim üşümüyor.az kaldı diye diye kara kış geldi şansımıza ama gerçekten az kaldı sabır D:

d

dosya ekle deyince dosylarimdan mi seçiyorum, dosyadan seçmek için nereye tikliyorum
geecen gun ekledigim resim her alintida çikmisti
şimdi benımkının ustunden cevapla de ordan dosya yükle de resımı seç yüklenince cevaplaya bas.
sen nasıl yüklüyorsun başka yontemı mı var.?

Benim bebek Arabası sorum çatlaklar arasında kaynamış
CATLAKLAR DAHA MUHIMM
Bende tam tersıne cok buyuk se ya dıye tereddütte kalmıştım..ama tam kararında ebatları..hatta bana bırde böyle bır kutu ıcınde cıkolatalı lokum hedıye yollamışlar..tek lokmalık olanlardan 5 6 tane vardı ıcınde ben buyuk lokumlardan koyucam 1 tane rahat rahat sığar resım atıcam az sonra
Hoşgeldin, o enerjilerini sakla biraz.Doğum esnasında lazım olacak hepsi, kendine çok yüklenme her gün temizlik yapıyorsun sen zaten helal olsun.Ama yine de dikkatli ol e mi?

paketini açmadan mı
az önce çarşıya gitmiştim girdim biryere sordum adam bana oda parfümü satmaya çalıştı yaaa
Aynen paketini açmadan, eşim de kaldığı otellerden getirir hep bir iki tane , öyle değerlendiriyorum onları.Lavanta keseleri de işe yarar bir dene bakalım, oda parfümü ne alaka ya adam da saçmalamış.

paketini açmadan mı

dolap kokularıda oda parfümü gibi zararlı canım. dolaplarına beyaz kalıp sabun koy onlar alıyor dolap kokusunu benimde aynı öyle kokuyordu baştan sonradan sabun kokmaya başladı.

dün evde süt bitmiş kocama ısmarladım gelirken 5 kilo al yoğurt mayalayacağım yarısını dedim
ne gerek var yoğurdu hazır alayım dedi
artistlik yaptım hayır ev yoğurdu yemem lazım hazırlar olmaz dedim
adam aldı getirdi
birde sen bu yoğurdu yapamazsın süte yazık olur dedi
yaparım görürsün dedim
ama yapamadım
benim süt ekşimiz yoğurt kırılmış
sabah gittim 3 kilo yoğurt 2 litre süt aldım hepsini konserve kavanozlarına doldurdum
yiğitliğe .... sürdürmemek için çektiğim eziyete bak yav

Ahaahah cimcime ya güldürdün beni

dolap kokularıda oda parfümü gibi zararlı canım. dolaplarına beyaz kalıp sabun koy onlar alıyor dolap kokusunu benimde aynı öyle kokuyordu baştan sonradan sabun kokmaya başladı.

evde bir sürü kalıp sabun var kullanılmayan bari onları kullanayım bende
kokuları varmı bilmiyorum ama

Aynen paketini açmadan, eşim de kaldığı otellerden getirir hep bir iki tane , öyle değerlendiriyorum onları.Lavanta keseleri de işe yarar bir dene bakalım, oda parfümü ne alaka ya adam da saçmalamış.

bende her gittiğimiz otelden topluyordum sabunları bir çekmece sabun var onları deneyeyim o zaman
bildiğin glade otomatik sprey vermeye kalktı ne yapayım ben bunu zaten var evde dedim almadım
para gelsinde nerden gelirse gelsin onlara

Bende de aynı dert var her akşam sıcak su 1torbası kullanıyorum onunla yatıyorum. Çok rahatlatıyor gerçekten. Tavsiye ederim

çok pardon şimdi gördüm mesajı,
sıcak su torbasını bende denedim bir gece ama çalışırken kullanamıyosun işte o kötü, sırt üstü yatıyorum tamam geçti diyorum bu sefer midem yanıyor asit yukarı çıkıyor. bebek extra hareketleniyor canımı acıtıyor. sinirim bozuluyor ağlıyorum bu seferde vicdan azabı... hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık kuzuları

5 kılo az da degıl cok güldüm hee

oldu vallaa : )) o oo ben gidip hizli resim den link aliyordum :))

merci canim, geliyore resmin kar gezmesinden sonra : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…