Canım ben çamaşırların arasına kapalı sabun koyuyorum, ya da madame cocoda chakra da satılan keseler var kokulu onlardan koyuyorum, her daim çok güzel kokuyorlar.ya kızlar bişey soracağım
ben çamaşırları yıkadıktan sonra ütülenecekleri ütüleyip asıyorum dolaba
ütü gerektirmeyenleride katlayıp koyuyorum
yıkandığında mis gibi yumuşatıcı kokuyor
ama bikaç gün sonra katlı olanları aldığımda leş gibi kokuyorlar
sanki havasız yerde 1 sene kalmış gibiler
mecburen giyemeden tekrar yıkıyorum
dolabın kapakları hep açık hava alıyor ama neden böyle kokuyor anlamadım
bir fikri olan varmı
hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun? ben bingonun kırmızısını kullanıyorum kıyafetlerim mis gibi kokuyor ama çarşaf ve yastık kılıfları dediğin gibi dolapta durduğundan mı bilmem nedense berbat bir koku alıyor.....
bence panço al çok zor durumdaysan. hem sonra giyebilirsin hemde şimdi işini görür. benim bi pançom var içine biraz kalınca bişiler giyip üstüne onu alıyorum.Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçar
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?
İşte bir yerlerden para gelmesi lazım ya ondan, ben de çok uzatmayayım çok sinirleniyorum çünkü.öyle cidden. o kadar eften püften cezalar gelıyorki.
trafık cezalarını gectım vergı cezaları da aynı. andik dundik nedenlerden ceza yağıyor.
neyse açmıyım çenemi yine . fişlenecem.
Canım ben çamaşırların arasına kapalı sabun koyuyorum, ya da madame cocoda chakra da satılan keseler var kokulu onlardan koyuyorum, her daim çok güzel kokuyorlar.
dosya ekle dıyım ordan eklemiyor musun? oyle her seferınde çıkmıyor sanırım.evet ya istemisdin demi unuttum ben : )
du bakayim pc de varmi, bide imza gibi kuçucuk nasil ekliyorsunuz, her alintida gorunmuyor ya oyle nasil ekleniyor
dosya ekle deyince dosylarimdan mi seçiyorum, dosyadan seçmek için nereye tikliyorumdosya ekle dıyım ordan eklemiyor musun? oyle her seferınde çıkmıyor sanırım.
Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçar
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?
şimdi benımkının ustunden cevapla de ordan dosya yükle de resımı seç yüklenince cevaplaya bas.d
dosya ekle deyince dosylarimdan mi seçiyorum, dosyadan seçmek için nereye tikliyorum
geecen gun ekledigim resim her alintida çikmisti
CATLAKLAR DAHA MUHIMMBenim bebek Arabası sorum çatlaklar arasında kaynamış
Bende tam tersıne cok buyuk se ya dıye tereddütte kalmıştım..ama tam kararında ebatları..hatta bana bırde böyle bır kutu ıcınde cıkolatalı lokum hedıye yollamışlar..tek lokmalık olanlardan 5 6 tane vardı ıcındeAynen Canım Dün Vermiş Olduğun Linke Baktım Bugünde Aradım Konuştum Gayet Güzeller Bide Ben Küçükdür Diyodum Ama Adam Çokda Küçük Değil 4 Tane Lokum Sığar Dedi Sana Zahmet Bana Yapılmış ve Yapılmamış Foto Çekip Gönderirmisin
Hoşgeldin, o enerjilerini sakla biraz.Doğum esnasında lazım olacak hepsi, kendine çok yüklenme her gün temizlik yapıyorsun sen zaten helal olsun.Ama yine de dikkatli ol e mi?
Aynen paketini açmadan, eşim de kaldığı otellerden getirir hep bir iki tane , öyle değerlendiriyorum onları.Lavanta keseleri de işe yarar bir dene bakalım, oda parfümü ne alaka ya adam da saçmalamış.kapalı sabun nasıl yani canım
paketini açmadan mı
lavanta keselerinden koysammı dedim
az önce çarşıya gitmiştim girdim biryere sordum adam bana oda parfümü satmaya çalıştı yaaa
kapalı sabun nasıl yani canım
paketini açmadan mı
lavanta keselerinden koysammı dedim
az önce çarşıya gitmiştim girdim biryere sordum adam bana oda parfümü satmaya çalıştı yaaa
Ahaahah cimcime ya güldürdün benidün evde süt bitmiş kocama ısmarladım gelirken 5 kilo al yoğurt mayalayacağım yarısını dedim
ne gerek var yoğurdu hazır alayım dedi
artistlik yaptım hayır ev yoğurdu yemem lazım hazırlar olmaz dedim
adam aldı getirdi
birde sen bu yoğurdu yapamazsın süte yazık olur dedi
yaparım görürsün dedim
ama yapamadım
benim süt ekşimiz yoğurt kırılmış
sabah gittim 3 kilo yoğurt 2 litre süt aldım hepsini konserve kavanozlarına doldurdum
yiğitliğe .... sürdürmemek için çektiğim eziyete bak yav
dolap kokularıda oda parfümü gibi zararlı canım. dolaplarına beyaz kalıp sabun koy onlar alıyor dolap kokusunu benimde aynı öyle kokuyordu baştan sonradan sabun kokmaya başladı.
Aynen paketini açmadan, eşim de kaldığı otellerden getirir hep bir iki tane , öyle değerlendiriyorum onları.Lavanta keseleri de işe yarar bir dene bakalım, oda parfümü ne alaka ya adam da saçmalamış.
Bende de aynı dert var her akşam sıcak su 1torbası kullanıyorum onunla yatıyorum. Çok rahatlatıyor gerçekten. Tavsiye ederim
şimdi benımkının ustunden cevapla de ordan dosya yükle de resımı seç yüklenince cevaplaya bas.
sen nasıl yüklüyorsun başka yontemı mı var.?
5 kılo az da degıldün evde süt bitmiş kocama ısmarladım gelirken 5 kilo al yoğurt mayalayacağım yarısını dedim
ne gerek var yoğurdu hazır alayım dedi
artistlik yaptım hayır ev yoğurdu yemem lazım hazırlar olmaz dedim
adam aldı getirdi
birde sen bu yoğurdu yapamazsın süte yazık olur dedi
yaparım görürsün dedim
ama yapamadım
benim süt ekşimiz yoğurt kırılmış
sabah gittim 3 kilo yoğurt 2 litre süt aldım hepsini konserve kavanozlarına doldurdum
yiğitliğe .... sürdürmemek için çektiğim eziyete bak yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?