- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bakalım akşam ne yapacak benimkideÇAKALLL.
ben olsam yapardım sonrada geçer karşısına gülerdim anlardı yalan söyledıgımı.
bitmedi bu gün bitmedi gitti
Bende dolaplara kalıp kokulu el sabunlarımdan koyuyorum. Özellikle çilek ve böğürtlen kokulu. Altına 1 peçete üstüne sabun. Dolabı açınca mis gibi kokuyo.evde bir sürü kalıp sabun var kullanılmayan bari onları kullanayım bende
kokuları varmı bilmiyorum ama
bende her gittiğimiz otelden topluyordum sabunları bir çekmece sabun var onları deneyeyim o zaman
bildiğin glade otomatik sprey vermeye kalktı ne yapayım ben bunu zaten var evde dedim almadım
para gelsinde nerden gelirse gelsin onlara
Offf aynen tavukdan ben de tiksindim , ne yiyebiliyorum ne de kokusuna tahammülüm var.
annem kızım doğunca demıstı bız sız bebekken bebek deterjanı olmadığı ıcın kalıp sabunu rendeler camasırlarınızı onlarla yıkardık..bebek tenı hassas olur alerjı olur dıye demıstı..çok bilmiş anne o dediğini ben yaptım da beyaz beyaz lekeler kaldı ya sonra bir daha duruladım nasıl yumuşak oldu çamaşırlar anlatamam ama işte 2 kere durulamak zor geldiayrıca ben halılarımı da koltuklarımı da hep beyaz kalıp sabunla silerim,çünkü benim halılar kürk ve deri karışımı başka deterjan bozar diye kullanmadım sonra hep öyle devam etti gerçekten o beyaz sabun ne hikmetse tertemiz ve pırıl pırıl yapıyor
hadı bakalım. karda cek bari kar gorelım. fransa gorelım. yoksa bızım y.dışı gorecegımız yok.oldu vallaa : )) o oo ben gidip hizli resim den link aliyordum :))
merci canim, geliyore resmin kar gezmesinden sonra : )))
cok bılmıs degılım kı ben yaa sadece kendı yaptığım ve memnun kaldığım seylerı sızede soyluyorum kı cok uğraşmayın falan fılan dıyehem deterjanı cok koyduğunda granüller kalabılıyo(sabuna ne suc buluyon ) zaten bebek doğunca her camasırını 2 kere durulatacan kımyasal kalıntısı kalmasın dıye,nerden bılıyom ? ıcın rahat etmeyecek cunku
Canim chicconun liteway bastonnpusetini arkadasim 3. Cocugu oldu ilk cocugundan beri kullaniyo hem saglam hem hafif hemde cok kullanisli surusu falanda coo rahat hem.icinde polar fermuarli ortusu ve yagmurluguda var kisin usume imkanida olmaz yazinda hem.hafif kullanisli fiyatida uygun bende alicam ondam ocak.sonu
ayy kar kar canımı çektırıyorsun. valla arabaların bıle ustunde yok yıyelım. artık buzluklar bıle kar yapmıyor.ya var ya çok pis kıvrılıp habire uyuyasım geliyor niye böyle oldum ben geceleri ayaktayım gündüzleri yataktayım vampir gibi oldum. kızanımdan da tam tersi etkiyi bekliyorum
ayrıca hala çok pis kara aşeriyorum sabahtan beri yağıyor mubarek daha tutmadı bir tutsa gidip yalıycam bir taraflardan ama yokıyy kendimi yerden yalarken hayal ettim de çok iğrenç görüntü oluştu gözümde
yarın akşam köye gidersek size göbek ve kar temalı resmimi atarım çok pis özeniyorum içinde yuvarlanıp ağzıma kar doldurmayı
ben bugun çalışkanım .2015 ın işlerine başladım bıle. maşallah dıyım kendıme.bitmedi bu gün bitmedi gitti
çaktıma sen . olmazsa bıraz karıştır su falan kat içine.bakalım akşam ne yapacak benimkide
zaten beğendiği bir yemek olsun bunu sen yapmamışsındır annen mi geldi diye sorar hemen
şimdi yoğurduda yutmaz ama yapacak bişey yok annemin olmadığını biliyor
ayy kar kar canımı çektırıyorsun. valla arabaların bıle ustunde yok yıyelım. artık buzluklar bıle kar yapmıyor.
annem kızım doğunca demıstı bız sız bebekken bebek deterjanı olmadığı ıcın kalıp sabunu rendeler camasırlarınızı onlarla yıkardık..bebek tenı hassas olur alerjı olur dıye demıstı..
bende ıtıbar etmedim kac paralık pahalı deterjanların cıkaramadıgı lekelerı beyaz sabun mu çıkaracak dıye ..gecen yaz koltuklarımdan çıkmak bılmeyen su lekelerı ıcın bır deneme yaptım.(bın cesıt deterjanla sıldım,esıme sıldırdım kuruyunca gerı gelıyordu lekeler)
sabunlu suyla lıfle sıldım pesıne de (benım elektırık süpürgem sulu,onun borusuyla sıldıgım yerı cektım..)aman allahım elek. supurgesının ıcındekı o su çamur oldu..dıbıne kum coktu..ınanamadım..pırıl pırıl oldu ve lekeler bıda gelmedı..
tek gecerım hacı sakır senı
Hamilelikten sonra geçer mi acaba?aynen bu yüzden yapmak da istemiyorum
beyaz et çok tüketmese de arada eşime yapmak zorunda kalıyorum burnumu tıkayarak
Biz kraft Twist aldık tavsiye üzerine bi inceleyin isterseniz.kullananlar memnun.hanımlar bebek arabası alan varmı varsa hangi marka hangi model aldınız memnunmusunuz. yarın araba bakmaya çıkıcaz ama aklımızda hiç bir marka model yokm yukarda yazdığınız arabaya baktım biraz pahalı geldi bana
hava ılık galiba burda da yağıyor ama ağaçlarda bıle tutmadı.ya görsen nasıl yağıyor lapa lapa ama yok tutmuyor ezan da okunuyor allahım tutsun da ben yiyeyim diye dua ediyorumbuzluk karı çok pis kokuyordu ya ıyy böyle her yiyeceğin karışımı gibi midem çok pis bulandı bak tiksindirecen beni
kalıp sabunla sadece vücudumu yıkayamıyorum çünkü alerjm var geriliyor ve kaşıntı yapıyor bende. ama diğer her yere kullanıyorum,temizlik yapılacak yine hacı şakir abimizde başvurucaz . ayrıca dikkatimi çekti de gerçekten beyaz sabunla silinince toz da olmuyor ama diğer deterjanlarla silinince şöyle bir vur koltuklara filan toz kalkıyor havaya. aman ne beyaz sabunmuş öve öve bitiremedik
................
aaa o neden kız. bankalar falanda mı tatıl acaba.haydaaa kamu kurumlarında 2 ocak tatil edilmiş uzatılmış yılbaşı tatili ama şimdi benim cuma günü randevum var hastanede kapalı olur mu acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?