2015 Şubat Anneleri

ÇAKALLL.
ben olsam yapardım sonrada geçer karşısına gülerdim anlardı yalan söyledıgımı.
bakalım akşam ne yapacak benimkide
zaten beğendiği bir yemek olsun bunu sen yapmamışsındır annen mi geldi diye sorar hemen
şimdi yoğurduda yutmaz ama yapacak bişey yok annemin olmadığını biliyor

Bende dolaplara kalıp kokulu el sabunlarımdan koyuyorum. Özellikle çilek ve böğürtlen kokulu. Altına 1 peçete üstüne sabun. Dolabı açınca mis gibi kokuyo.

annem kızım doğunca demıstı bız sız bebekken bebek deterjanı olmadığı ıcın kalıp sabunu rendeler camasırlarınızı onlarla yıkardık..bebek tenı hassas olur alerjı olur dıye demıstı..

bende ıtıbar etmedim kac paralık pahalı deterjanların cıkaramadıgı lekelerı beyaz sabun mu çıkaracak dıye ..gecen yaz koltuklarımdan çıkmak bılmeyen su lekelerı ıcın bır deneme yaptım.(bın cesıt deterjanla sıldım,esıme sıldırdım kuruyunca gerı gelıyordu lekeler)

sabunlu suyla lıfle sıldım pesıne de (benım elektırık süpürgem sulu,onun borusuyla sıldıgım yerı cektım..)aman allahım elek. supurgesının ıcındekı o su çamur oldu..dıbıne kum coktu..ınanamadım..pırıl pırıl oldu ve lekeler bıda gelmedı..

tek gecerım hacı sakır senı

oldu vallaa : )) o oo ben gidip hizli resim den link aliyordum :))

merci canim, geliyore resmin kar gezmesinden sonra : )))
hadı bakalım. karda cek bari kar gorelım. fransa gorelım. yoksa bızım y.dışı gorecegımız yok.

ah kıyamam sen olmasan biz cahiller nerden bilecez paso sapıtırız seviyom seni mucu
he dediğin gibi çok koymuş olabilirim gözüme az gelebiliyor bu konuda herşey işte ben o kadar takıntılı değilim ya herhalde yapmam 2 kere durulama filan yok yok yapmam yoksa yaparmıyım yapmam ya zaten el kadar bebe neresi pislencek o kadar kusmuklarına kurban olurum onların ben.

hep olumlu yorumlar duydum, karar verdim bende liteway alıcam.

ayy kar kar canımı çektırıyorsun. valla arabaların bıle ustunde yok yıyelım. artık buzluklar bıle kar yapmıyor.

hanımlar bebek arabası alan varmı varsa hangi marka hangi model aldınız memnunmusunuz. yarın araba bakmaya çıkıcaz ama aklımızda hiç bir marka model yokm yukarda yazdığınız arabaya baktım biraz pahalı geldi bana

bakalım akşam ne yapacak benimkide
zaten beğendiği bir yemek olsun bunu sen yapmamışsındır annen mi geldi diye sorar hemen
şimdi yoğurduda yutmaz ama yapacak bişey yok annemin olmadığını biliyor
çaktıma sen . olmazsa bıraz karıştır su falan kat içine.

ayy kar kar canımı çektırıyorsun. valla arabaların bıle ustunde yok yıyelım. artık buzluklar bıle kar yapmıyor.

ya görsen nasıl yağıyor lapa lapa ama yok tutmuyor ezan da okunuyor allahım tutsun da ben yiyeyim diye dua ediyorum buzluk karı çok pis kokuyordu ya ıyy böyle her yiyeceğin karışımı gibi midem çok pis bulandı bak tiksindirecen beni

kalıp sabunla sadece vücudumu yıkayamıyorum çünkü alerjm var geriliyor ve kaşıntı yapıyor bende. ama diğer her yere kullanıyorum,temizlik yapılacak yine hacı şakir abimizde başvurucaz . ayrıca dikkatimi çekti de gerçekten beyaz sabunla silinince toz da olmuyor ama diğer deterjanlarla silinince şöyle bir vur koltuklara filan toz kalkıyor havaya. aman ne beyaz sabunmuş öve öve bitiremedik

2-3 güne doğum yapıcam bu gerizekalı sağlık ocağı benı aramış bugun.
kaç haftalık gebesınız neden gelmiyorsunuz sağlık ocağına dıye.
dedım ben geliyorum ama sız benı takıp etmıyorsunuz.
işte yenı yıl girmeden uğrayaymışım tansiyonuma kiloma bakalarmış.
ben kılo işini duydum daha gıder mıyım<?

Biz kraft Twist aldık tavsiye üzerine bi inceleyin isterseniz.kullananlar memnun.

hava ılık galiba burda da yağıyor ama ağaçlarda bıle tutmadı.
biz çocukken ramazanda baharda olurdu ama dağların tepesınde kar olurdu. iftara gıdıp kar getirirdik.

haydaaa kamu kurumlarında 2 ocak tatil edilmiş uzatılmış yılbaşı tatili ama şimdi benim cuma günü randevum var hastanede kapalı olur mu acaba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…