biz bunu 630a aldık şimdi fiyatı artmış. ama firmalar kampanya yapıo takip etmek lazım.Evet canim dedigim tam olarak bunlar. Guzel gorunuyor ama masallah baya pahaliymis. Daha dogru duzgun bakmadik o yuzdwn fiyatlari net bilmiyorum ama artik bakicaz. Cok tesekkurler canim :)
kız o kıtaplar hıc kolılerde bekler mıbızde elımızde kı kıtaplık taşınmaktan cok yıpranınca gecen koctastan raf baktık..3 4 tane alalım duvara monteedelım dedık ama baya tuzluya geldı..sımdılık ıdare edıyor ..gercı 100 lıra mobılyacılarda sudan ucuz
2ocakta nıye gıdıyon ben 6 ocakta gıdıcem 36+0 oluyor ..
valla ipmi atlıyor yoksa horon mu tepiyor bilemedimıp atlıyor olmasın
benımkıde sabah sohbette coşmuştu..gercı her sohbette oylede..kuran sesı nı duyunca zıkır mı cekıyor nedır evladımmmm
benımkıde çalışıyor perşembe gunu. bir keresınde muhabbetlerıne denk geldım de ne kufur edıyorlar tatıl gününde calısınca hastaneye varya.
bende olsa ederım.
Kızlar, benim bebiş iyice aşağıya indi sanki midemde boşluk oldu.
oynayacak kar var mı sızın oralarda. denız kenarı daha az olur sankı kar ama belkı ağaç coktur.
bizim aile hekımı 9 da geliyor 4 de çıkıyor valla. sabah bırı çayını ıcerken cagırdı dıye soylendı bır suru.iyide özel hastane orası muayene ücreti almayı biliyorlarya
düşündüğünde devlette doğum bedava özelde 2,500 lira
devletten özele geçiyorlar parası iyi diye
sonrada küfür ediyorlar
ama insan bir yere kadar katlanır haklılar aslında
cumartesi bile tatil yok
geçen akşam sağlık bakanı normal doğuma teşvik için epidural anestezinin ödeneceğinden bahsederken aile hekimlerinin mesailerinide anlattı
aile hekimleri karşıymış nöbete
gece tansiyonunuz çıktı migreniniz tuttu acil servisle ne işiniz var aile hekiminiz size serum da takar tansiyon ilacı da verir ne gerek var acile para ödeyeceksiniz diyor
doktor olmak da zor artık
her mesleğin ek mesaisi geldi
bnmkide insede aşağı azcık midem rahatlasa yanmalarım geçse
Canım yerlerde tutmuyor eriyor şuanda da tipi gibi hızlandı yağıyor ama çimlikler ağaçlar çok buralarda bahçeli etraf hep araba üstleride var zaten eşim 5-10 dk ancak oynarmışım yoksa indirmezmiş hasta olurum die istemiyor
bizim aile hekımı 9 da geliyor 4 de çıkıyor valla. sabah bırı çayını ıcerken cagırdı dıye soylendı bır suru.
sorumluluk yok dert tasa yok . sadece ılac yazıyorlar.
yok her randevuya gittiğimde memurdan alıyorum ben. telefonla hiç almadım şimdiye kadar. zaten artık ne riskin var diye sormuyor bile direk veriyor kadına dedim gülerek artık doğum zamanım geldi bu konuyu geçsek kadında güldü verdi direkbizimkilerden gece 12 den sonra randevu alınıyor. operatörden tutturabılırsen.
Nasıl anlarız ki aşağıya indiğini?Benim de reflüm geçti artık olmuyorum, inmiş olabilir mi?Kızlar, benim bebiş iyice aşağıya indi sanki midemde boşluk oldu.
kız ıcın olanları daha da güzel ..hıc düşünme..100 tanesı 20 tl 5 tl de kargosu ..ıstanbul da yerı..dun ıkındıde sıparıs verdım bugun sabah gelmıs hemen..cesıt cesıt secebılırsınAyyy Bayıldım Canım Ya Adam Telefonda Tereddüt Etmeyin Derken Doğru DemişBen Pembe Kalpliyi Beğendim 100 Tanesine 25 TL İstiyor. 1 Günde Elime Geçermiş Yakın Zaten Adamların Yeri Bana
Nasıl anlarız ki aşağıya indiğini?Benim de reflüm geçti artık olmuyorum, inmiş olabilir mi?
ne o canım ?Ayyy Bayıldım Canım Ya Adam Telefonda Tereddüt Etmeyin Derken Doğru DemişBen Pembe Kalpliyi Beğendim 100 Tanesine 25 TL İstiyor. 1 Günde Elime Geçermiş Yakın Zaten Adamların Yeri Bana
Sanırım inmişgöğüslerinin altından 5 parmak aşağıdaysa inmiş oluyormuş
göğüslerinin bittiği yere elini koy elin düzlükte kalıyorsa göbeğin inmiş demek
göğüslerinin altından 5 parmak aşağıdaysa inmiş oluyormuş
göğüslerinin bittiği yere elini koy elin düzlükte kalıyorsa göbeğin inmiş demek
oleyyyyyyyy oleyy oleyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHadi yine iyisiniz genşler cuma da tatil olmuş kamu kuruluşlarına ve okullara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?