2015 Şubat Anneleri

nerede neresi nasıl ? bizde alalım :)

canım emziği biberonu ben tencereye su koydum kaynamaya başlayınca içine emziği biberon parçalarını koydum kaynayan suda onlarıda 5 dk kaynattım çıkardım snra süzülüncede güzelce yerleştirdim çantaya.

benımde cok yukarda ondan mıdem kotu oluyor. dun bende perısandım bugun ılac aldım daha bır belırtı yok.
ne zaman ınecek acaba?
Canım benim bu kaşıntılar ile yanmalar bitmicek sanırım doğurana kadar, oğluşumunda döneceğine dair umutlarım azalıyor giderek, Dün gece eşime dedim ki bni banyo yaptırt ama ben öle bnyo olmadan duşa kabini kuveti ovalıyım dedim sende yanımda dur düşersem fln die saolsun bni bekledi başımda bnde duşakabini kuveti ovaladım sildim sonrada bni yıkadı kociş bebiş sanki bnyoda biraz daha aşağıda gibiydi sertlik karnımın ortasına inmişti anam çıktım üstümü giyinirken resmen yukarı yukarı doğru hareket etti oğluş ve kafasını getirdi yine mideme kaburgalarıma dayadı. Bunun inmeye niyeti yok gibi aşağılara

terbiye konusunda çok terbiyesizim
terbiye yapmak gözümü korkutuyor ya yumurta iyi karışmaz kalırsa ya terbiyesi kesilirse gibi
karışır tatlım merak etme accık beyazından kaçsada çok göze batmaz hem terbiyeyi çorbaya katmadan önce terbiye yaptığın kaseye çorbandan 1-2 kaşık koyarsan kesilmez zaten...

kaynamıs suda 5 dakka falan bekletıosun. ya da sterilizasyon makinası da var ona koyup steril hale getiriosun. ben de daha yapmadım yapcam en kısa zamanda.

Kotonda denedim bi panço ama o da çok sarmadı. Bütün pançolar kısa kollu mu oluyor ?
panço kolsuz oluyor ya yanlardan kolunu çıkarıyorsun yada cep gibi çıkıntılardan internetten istediğin gibi bulabilirsin bence. benim pançomu annem dikmişti eskidende giyiyordum şimdi hamileliktede kurtardı beni.

benımde cok yukarda ondan mıdem kotu oluyor. dun bende perısandım bugun ılac aldım daha bır belırtı yok.
ne zaman ınecek acaba?

ya benim arada yanıyor midem ama benim zaten hep yukarıdaydı karnım sonradan değişime uğramadı resimlerde de görüldüğü üzere ama benimde şey sorunum var hani yemek yersin de miden ağzında gezersin ya o sorun var bende. birde mide bulantısı yapıyor ki sorma bu durum. mide bulantısından kurtulamadım yani hamilelikte ben

bende her akşam olduğu gibi kayınvalideme gidicem izne çıkınca her akşam ne yapsam diye düşünücem iyidi böyle aslında

Ahh ahh ne annem var yanımda ne k.valide yanımızda gurbeeeettttttttt ne betersin şimdi sıcak anne yemeği yemek vardı

yemek yapmayı severim ama ne yapacağım söylenirse

doğru birazda bunun etkisi var,ne yapıcağını bilmemek daha sıkıcı

Kızlar bebeklerinizin lokumlarını nasıl dağıtmayı düşünüyorsunuz başka neler aldınız dağıtmak için

Kızlar bebeklerinizin lokumlarını nasıl dağıtmayı düşünüyorsunuz başka neler aldınız dağıtmak için
ben hastanede dağıtmak için lokumlara nazar boncuklu kürdan aldım birde az önce paylaştığım şeker kavanozlarından yaptım mevlüdü için Allah kerim artık...

yok be canım özüre gerek yok bnm annemlere özlem tavan yapmış olmalı ki etkilendim öle yazınca sen

yalnız değilsin bende özledim bazen halsiz oldugumda aklıma gelir şimdi annem yakın olsaydı yemeğe giderdim hazır önüne gelsin ohh mis
neyse bunada şükür rabbim başka dert vermessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…