kız ıcın olanları daha da güzel ..hıc düşünme..100 tanesı 20 tl 5 tl de kargosu ..ıstanbul da yerı..dun ıkındıde sıparıs verdım bugun sabah gelmıs hemen..cesıt cesıt secebılırsın
bak sana bırfıkır dahagostereyım aynı kutuyu bu sekıldede susleyebılırsın
Daha rahat gibi ama yine nefes nefese kalıyorum, ama bir rahatlama var hakikaten.olabilir, nefes alman nasıl benim 31. haftadan beri aşağıda gerçi şimdi daha çok indi
canım emziği biberonu ben tencereye su koydum kaynamaya başlayınca içine emziği biberon parçalarını koydum kaynayan suda onlarıda 5 dk kaynattım çıkardım snra süzülüncede güzelce yerleştirdim çantaya.kızlar ayakkabı görünümlü patiklerden aldım hastane çıkışına sizce onlar nasıl yıkanır, yıkamadan giydirmek istemiyorum ama makineye atsam bozulur ne yapayım? Artık çantamda son rütuşları yapıyorum. Emzik kutusu sipariş etmiştim pembe gelmiş :)
ve bu emziği ve pompayı nasıl temizlediniz kaynattınız mı nasıl yapıyoruz?
Canım benim bu kaşıntılar ile yanmalar bitmicek sanırım doğurana kadar, oğluşumunda döneceğine dair umutlarım azalıyor giderek, Dün gece eşime dedim ki bni banyo yaptırt ama ben öle bnyo olmadan duşa kabini kuveti ovalıyım dedim sende yanımda dur düşersem fln die saolsun bni bekledi başımda bnde duşakabini kuveti ovaladım sildim sonrada bni yıkadı kociş bebiş sanki bnyoda biraz daha aşağıda gibiydi sertlik karnımın ortasına inmişti anam çıktım üstümü giyinirken resmen yukarı yukarı doğru hareket etti oğluş ve kafasını getirdi yine mideme kaburgalarıma dayadı. Bunun inmeye niyeti yok gibi aşağılarabenımde cok yukarda ondan mıdem kotu oluyor. dun bende perısandım bugun ılac aldım daha bır belırtı yok.
ne zaman ınecek acaba?
makarnayı knorr'un mantarlı makarna çeşnisiyle bir dene çok güzel oluyor yada krema mantar ve köriyi pişirip kendin yap çok lezzetli oluyor....mantar yemeği yaptım tavuk çorbası yapacağım birde peynirli makarna yaparım yanına
karışır tatlım merak etme accık beyazından kaçsada çok göze batmaz hem terbiyeyi çorbaya katmadan önce terbiye yaptığın kaseye çorbandan 1-2 kaşık koyarsan kesilmez zaten...terbiye konusunda çok terbiyesizim
terbiye yapmak gözümü korkutuyor ya yumurta iyi karışmaz kalırsa ya terbiyesi kesilirse gibi
bende her akşam olduğu gibi kayınvalideme gidicem izne çıkınca her akşam ne yapsam diye düşünücem iyidi böyle aslındaBen karnabahar yemeği ve makarna yapıcam akşama kıymamın çözülmesini bekliyorum
kızlar ayakkabı görünümlü patiklerden aldım hastane çıkışına sizce onlar nasıl yıkanır, yıkamadan giydirmek istemiyorum ama makineye atsam bozulur ne yapayım? Artık çantamda son rütuşları yapıyorum. Emzik kutusu sipariş etmiştim pembe gelmiş :)
ve bu emziği ve pompayı nasıl temizlediniz kaynattınız mı nasıl yapıyoruz?
panço kolsuz oluyor ya yanlardan kolunu çıkarıyorsun yada cep gibi çıkıntılardan internetten istediğin gibi bulabilirsin bence. benim pançomu annem dikmişti eskidende giyiyordum şimdi hamileliktede kurtardı beni.Kotonda denedim bi panço ama o da çok sarmadı. Bütün pançolar kısa kollu mu oluyor ?
bende her akşam olduğu gibi kayınvalideme gidicem izne çıkınca her akşam ne yapsam diye düşünücem iyidi böyle aslında
benımde cok yukarda ondan mıdem kotu oluyor. dun bende perısandım bugun ılac aldım daha bır belırtı yok.
ne zaman ınecek acaba?
yemek yapmayı severim ama ne yapacağım söylenirseohh ne güzell
ben pek sevmiyorum yemek yapmayı ya :S
bende her akşam olduğu gibi kayınvalideme gidicem izne çıkınca her akşam ne yapsam diye düşünücem iyidi böyle aslında
ay özür dilerim amacım nispet yapmak değildi zaten her akşam gitmekte o kadar güzel değil hatta sıkıcıAhh ahh ne annem var yanımda ne k.valide yanımızda gurbeeeettttttttt ne betersin şimdi sıcak anne yemeği yemek vardı
panço kolsuz oluyor ya yanlardan kolunu çıkarıyorsun yada cep gibi çıkıntılardan internetten istediğin gibi bulabilirsin bence. benim pançomu annem dikmişti eskidende giyiyordum şimdi hamileliktede kurtardı beni.
yemek yapmayı severim ama ne yapacağım söylenirse
ay özür dilerim amacım nispet yapmak değildi zaten her akşam gitmekte o kadar güzel değil hatta sıkıcı
ben hastanede dağıtmak için lokumlara nazar boncuklu kürdan aldım birde az önce paylaştığım şeker kavanozlarından yaptım mevlüdü için Allah kerim artık...Kızlar bebeklerinizin lokumlarını nasıl dağıtmayı düşünüyorsunuz başka neler aldınız dağıtmak için
mesaj attım canımhmm gördüm resmini hoş olmuş aslında bana msj atabilirmisin bilgilerini ?
Bendelere istiyorum nereden sipariş ettiniz arkadaşlarhmm gördüm resmini hoş olmuş aslında bana msj atabilirmisin bilgilerini ?
yok be canım özüre gerek yok bnm annemlere özlem tavan yapmış olmalı ki etkilendim öle yazınca sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?