- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
haklısın gurbet zordur 1 saatlikte olsa 40 saatlikte olsa insanın burnunun direği sızlar üzme hem kendini hem bebişini her şeyde vardır bir hayır....yok be canım özüre gerek yok bnm annemlere özlem tavan yapmış olmalı ki etkilendim öle yazınca sen
yalnız değilsin bende özledim bazen halsiz oldugumda aklıma gelir şimdi annem yakın olsaydı yemeğe giderdim hazır önüne gelsin ohh mis
neyse bunada şükür rabbim başka dert vermessin
öle canım şükür buna da RAbbim beterinden korusun.
Ama insan böyle anlarında daha çok arıyor annesi
http://www.esralokum.com.tr/pinfo.asp?pid=257nerede neresi nasıl ? bizde alalım :)
bende kuru fasulye koydum sımdı dudukluye..yanına salata tursu yoğurt yıterrr yaaaBen karnabahar yemeği ve makarna yapıcam akşama kıymamın çözülmesini bekliyorum
bende kuru fasulye koydum sımdı dudukluye..yanına salata tursu yoğurt yıterrr yaaa
yok be canım özüre gerek yok bnm annemlere özlem tavan yapmış olmalı ki etkilendim öle yazınca sen
bende kuru fasulye koydum sımdı dudukluye..yanına salata tursu yoğurt yıterrr yaaa
makarnayı knorr'un mantarlı makarna çeşnisiyle bir dene çok güzel oluyor yada krema mantar ve köriyi pişirip kendin yap çok lezzetli oluyor....
benim kıl kuyruk kocam değişik şeyleri sever ama sebze yemekleriyle arası pek yok ama izne çıkayım koyucam önüne ıspanağı pırasayı patatesi.....benim kıl kuyruk kocam öyle şeyler yemez sadece peynirli makarna yer ona yemek yapmak çok zor hep klasik şeyler yapıyorum
Çok cici kelebeği.kız ıcın olanları daha da güzel ..hıc düşünme..100 tanesı 20 tl 5 tl de kargosu ..ıstanbul da yerı..dun ıkındıde sıparıs verdım bugun sabah gelmıs hemen..cesıt cesıt secebılırsın
bak sana bırfıkır dahagostereyım aynı kutuyu bu sekıldede susleyebılırsın
Tostne pişiriyonuzz aksama hanımlar...
Başka uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mıÇok cici kelebeği.
Yukardan çıkacakcanım emziği biberonu ben tencereye su koydum kaynamaya başlayınca içine emziği biberon parçalarını koydum kaynayan suda onlarıda 5 dk kaynattım çıkardım snra süzülüncede güzelce yerleştirdim çantaya.
Canım benim bu kaşıntılar ile yanmalar bitmicek sanırım doğurana kadar, oğluşumunda döneceğine dair umutlarım azalıyor giderek, Dün gece eşime dedim ki bni banyo yaptırt ama ben öle bnyo olmadan duşa kabini kuveti ovalıyım dedim sende yanımda dur düşersem fln die saolsun bni bekledi başımda bnde duşakabini kuveti ovaladım sildim sonrada bni yıkadı kociş bebiş sanki bnyoda biraz daha aşağıda gibiydi sertlik karnımın ortasına inmişti anam çıktım üstümü giyinirken resmen yukarı yukarı doğru hareket etti oğluş ve kafasını getirdi yine mideme kaburgalarıma dayadı. Bunun inmeye niyeti yok gibi aşağılara
Ben bilmiyorum.arkadaşlar biliyordur. A Aspirin1987 bilir.Başka uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı
Bendde hiç sevmiyorum hergün biri çağırsa giderim. K.validem bile burda olsa çağırsa giderimohh ne güzell
ben pek sevmiyorum yemek yapmayı ya :S
İşte benimde öyle. Midemiz sıkışık heralde. Bazen düzeliyor ama genelde bir bulantı hali.ya benim arada yanıyor midem ama benim zaten hep yukarıdaydı karnım sonradan değişime uğramadı resimlerde de görüldüğü üzereama benimde şey sorunum var hani yemek yersin de miden ağzında gezersin ya o sorun var bende. birde mide bulantısı yapıyor ki sorma bu durum. mide bulantısından kurtulamadım yani hamilelikte ben
Ebebekte nuna pepp ve nuna pipa toplamda 600 lira canım. Fikir olsun.hanımlar bebek arabası alan varmı varsa hangi marka hangi model aldınız memnunmusunuz. yarın araba bakmaya çıkıcaz ama aklımızda hiç bir marka model yokm yukarda yazdığınız arabaya baktım biraz pahalı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?