2015 Şubat Anneleri

Yav pilav yedikten sonra yanına bir şey bulunur. Bizimki ağzına pilav sürmez. Ne bulgur ne de pirinç. Birde işyerinde öğlen yediği yemeğin bir malzeme benzeri başka yemek pişir ben aç.değilim der.
İnsanı yemek yapmaktan soğutan cinsten. Bende şimdi haftada bir kez ancak pişiriyorum

kuru oluyorsa yağı az koyuyor olabilirsin

kurabiye tarifini verebilir misin özelden bende kalıp alıp yapmak istiyorum... melek yada kelebek kalıbı var mı onuda bilmiyorum ama :)
Pastdizayn diye bi site var orda var o kaliplar kurabiye hamurunu tuttrmak zor ama basit bi yontem soyliyim doktr yurumeyi yasak yaptığı icin yattigim yerden en kolayi hazir hamur kullanmakti.marketlerde dr oetkerin hazir tatli kurabiye hamuru var onu alip yap

Biz geldiiikk yine saatlerce bekledim doktoru. Nst de cektiler bugun sanci mancı yok sukur de belim ayrildi kütük gibi sedyede yatmaktan. Sözum ona özel hastane nst odası wc kadar biyer ayni zamanda da camasir odasi saka gibi ruhum daraldi kus kadar yerde bir de unutmuslar beni uzun kaldim yamuldum resmen.
Bebiskom buyumus2300 gr olmus boyumuz da 45 cm. Ablamiza gore daha iri gidiyor bu minnosumuz.Suyumuz vb iyiymis. GEcen kontrolde basi sag kasigima dogru asagidaydi ben geri dondügune emindim bu hafta nerdeyse ama sukur rabbime ayni sekilde buldum pozisyonunu ins zamanla iyice dogum pozisyonunu alır üzmez annesini pıtırcıgım. Doktora da istanbula gitme durumumu uygun bir dille izah edecegim diye kirk takla attim yeminle uzerimden yuk kalkti korktugum tepkiyi vermedi allahtan. Gidecek olursan gel nst cekelim dedi yola cikmadan haftaya tekrar bi ugrayacagim kismetse. Bizden haberler boyle yemek konusu gecmis bizde de yok henuz hir menu dusunme kismini da yapma kismini da sevmiyorum yalan yok

İşte benimde öyle. Midemiz sıkışık heralde. Bazen düzeliyor ama genelde bir bulantı hali.

ney yersem yiyeyim böyle son zamanlarda kilo almamam bu yüzden işte çünkü hep dolu midem. halbuki çok acıkmama rağmen ne yapsam şaşırdım. bulantıyı artık saymıyorum bile

hah işte aynısı farklı değil. ama pilavın yanına öyle herşey yemez canım tavuk yemez bir kere baklagillerden de sadece kuru fasulye yer diğerleri yemekten sayılmaz evde. sadece et ,pirinç,arada makarna ve patates tüketir daha da istediği bir şey yok. et'de doğrayamıyorum bileklerimdeki ağrıdan dolayı anca öyle köfteydi çorbaydı idare ediyoruz bir hafta boyunca bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…