- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bizim kadar olmasa da bence zorlanıyorlardır. benim midem fena yanıyo, rennie de içtim geçmedi. ejderhalar gibi ateş çıkacak sanki ağzımdan.
bir arkadaşımda şöyle demişti, doğum öncesi vücut gece uyanmaya,uykusuzluğa hazırlıyomuş kendini. bebek gelince şok yaşamayalım uykusuzluktan diye herhalde.
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye
kızımın kalp atışlarını dinledik
ebe zor aldı kalp atışlarını
çok hareketli aç olmana rağmen yakalayamıyorum dedi
kalp atışı 157 çıktı
normal değer 120-160 arasıdır seninki açken bile bu kadar çıkıyor fırlama bir kız geliyor dedi
ebe karnımı elledi sancın var hala dedi
birde bebeğin aşağıda olduğunu oda söyledi
hatta bu gidişle sen şubatı beklemeden doğurursun dedi
söyleye söyleye doğurtacaklar beni
:)bu hesabı anlamadım ben, sütyen çıkınca yerçekimine yenik düşüyor benimkiler nere 5 parmak olcak ki
Serttir kasılma vardır bence ordan anlamıştıreliyle sancıyı nasıl anladı yaw ?
kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
Horlamadığı sürece ona doğru bakmıyorum hiç.
Süreklim tepinmemden yatıp kalkmamdan bile haberi yok
Elleri kafasının altında.bacaklarını dolammış yatıyor
Sabah sorsan gece uyku tutmadı.der.
Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Günaydın herkese.kendimi potansiyel katil gibi hissediyorum
eliyle sancıyı nasıl anladı yaw ?
Hepimize canım hepimizeAhh canım ben o yanmaları 16. haftadan beri çekiyorum Allah kolaylık versin
Serttir kasılma vardır bence ordan anlamıştır
Yatarak beklemek çok sıkıcı. Keşke bu kadaryormasaydım en başından kendimi. Ayağa kalktığım an baskı biniyo aşağı. Korkuyorum yürümeye bileValla simdilik tehlike yok dedi doktor bende o gazla yapiorum tabi ne kadar gec o kadar ii ama dogarsada tehlike arz ettigini dusunmedigim icin rahatim.sen bol bol dinlen ayaklarini yukari kaldirarak yat Allahin izniyle vakti zamaninda dogum yaparsin
ilk hamile olduğunda bakılan testler bunlar rutin bildiğim kadarıyla bunlar ilk kan tahlilinde bakıldı belki sen dikkat etmemişsindir. sonuçlar var mı elindekızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
2 ikinmaya cikacakta daha niye soruyor istiyonmu diye. Senide doverim onuda figür su çocuğu akilli uslu yollarla muckkk
Ben doğuma girene kadar yemek içmek serbestti. Ne oldu yedikte noldu geri cikardik kimseye bir zarari olmadi temizleyen hanim dişinda :/
Bence hamileliğin tamaminda hasta olmak sakincali.. Taze zencefil bal ve limonu karistir 3 saat beklet sulanacak 1 y k sabah aksam te.. Kizimin öksürük geniz akintisi gribi onunla geçti..
Kamu spotu yeri burasi.. siradan bir yerde değil sini z rica edicemmm
benim sancim varda noluyo bacim aha duruyoz oldugumuz yerde .. Bebe ters dogum yapma askim kacti yeminlen yaaaa
sen bu anadan mi dogdun bacim... ?
bak gene dua edin surda ben gibi bir deli varda ecik Guluyonuz yoksa gerim gerim gerginlikten vallahi araligi cikaramaz dogururdunuz hepiniz.. Zaten biri ah dese otesi doguruyorum diyo
senin hesaba gore 5 cocuk dogurmus kadar cok sanci cekmisim ben..
benimki temiz cocuk anasinin icine edecek degildir heralde ..
anam esobaya hak vermemek elden degil. Bir corbada hem.mercimek hem ispanak hem Nohut hem bugday olsun bide peynir rendele ..oyhh icim.kalkti
aman nasil olsun sunlar oram agriyi buram agriyo iste :)) siz nasilsiniz onu anlat cici anne
bian seni o pozisyonda hayal eder gibi oldum .. Sonra vazgectim ayippp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?