2015 Şubat Anneleri

Feyza gitmiş.
Şişman ve göbekli insanlarda bizim kadar zor uyuyor mudur yoksa bize özel bir şey mi acaba?

Esoba tarihin hayırlı olsun canım,genel anestezi mi olcak,yoksa spinal falan mı,bide benim belli olsada şu belirsizliklerden bi kurtuluversem,ne güzel herşeyini hazır edersin tarih belli :)

Bende de olmadı şişlik ödem yani şartmı bende anlamadım

bende saat gibi 4 de uyanıyorum hemen hemen her gece
arkadaşımın biri senin bebeğin hep o saatte uyanır bak gör dedi
bakim bakimm öyle mi olacak : )
Anam yandık o zaman benimde hep 4 te bi uyanıyorum bidaha ANCA 7 de bidaha uykuya dalıyorum

bu hesabı anlamadım ben, sütyen çıkınca yerçekimine yenik düşüyor benimkiler nere 5 parmak olcak ki

Kiz sarkan yerinden degil :) sutyenun bittigi yer diye dusun :)

Ben de 4te uyaniyorum illaki :) bakalim bakalim dogunca nolcaklar :)

Ay bide sağ göğsümden emziriyordum bebeğimi :) şimdi hatırladım onuda. Acı yoktu süt geliyordu.
Canım gündüz hayrına olsun.Ben de kabus görmeye başladım artık, normal herhalde.Doğum rüyaları görmüyorum abuk subuk şeyler görüyorum sadece.

ilk hamile olduğunda bakılan testler bunlar rutin bildiğim kadarıyla bunlar ilk kan tahlilinde bakıldı belki sen dikkat etmemişsindir. sonuçlar var mı elinde
anti hcv 0,14 anti hıv I/II 0,189 hbs ag 0,519 doktor arayacak yorumlamak için tel bekliyorum anca öğleden sonra arar

kime sinir oldun ?
Yazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zaman kocam hamile sanki ben degil.yoruldum.sezeryan olacak anestezi kararsizligim var.korkuyorum

kime sinir oldun ?
Yazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zaman kocam hamile sanki ben degil.yoruldum.sezeryan olacak anestezi kararsizligim var.korkuyorum

Gebeligin basinda bana hepsi yapildi,istenmesi iyi bence...

yeleğe bayıldımmmmmmmm
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

nasıl örüldüğünü anlatırmısın

Güzel di mi? Annem ben bebişken örmüş aynısından ben de bebişe öreyim dedim. Boyun Bölgesi'nden başlanıyor dildörtgen bir yaka ördekten sonra kenarlardan artırılarak kollar bitene kadar örülüyor. Bel kısmı da ayrı bir Dikdörtgen olarak örülüyor sonra ili parça birbirine dikiliyor. Kenar oyaları yapılıyor en son. Biraz uzun sürdü yapmam

bende öyleyım de 4 e razıyız canım keşke 4 saat uyusak.

bende hep 4 de uyanıyorum dön dön uyuyamıyorum
sabah yine uyandım ben diyorum
ben horluyo muydum ? nasıl uyuyordum diyor : ))
uykusu hakkında bilgi veriyorum
mutlu oluyor
benimse şuan uykum varrrrr
aynıyım aslında çok dönmek dışında ve wc ye 30 kez gıtmek dışında uyudum sayılır. ama demek cok bolunuyor verimsiz oluyor.
sabah da gıttım b12 iğnemı vuruldum duz duvara tırmanacaksın demıslerdı tırmanmadım

merhaba,
bende aşağı yukarı sizinle aynı haftalık hamileyim.Muhtemel doğum tarihimiz 14/02/2015
benim bu haftalarda kanım falan alınmadı.Sağlık ocagına da çağıran olmadı.
merak ettim sizin neden kanınız alındı
atladığımız bişeyler olmasın.

sert olunca sancı oluyormuş canım
kasılıyormuş sertleşince buda doğum sancısı oluyormuş
doktorumda öyle demişti
Benim de 1 haftadir filan cok oluyor o sertlesme..rahim komple bir tabaka gibi oluyor sanki..seninki normal,doguma hazirlik dedi benim dr da..periyodik hale gelirse dogum demekmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…