2015 Şubat Anneleri

Gaz için ilaç isteyin mutlaka dr söyleyin hemşireler dr söylese bile umursamıyor ısrarcı olun... ilaç içince yarım saatte gaz çıkışı olıyor

Ben ilaç da alsam çıkaramam ki. Başımda gaz çıkarmamı bekleyen bir kişi bile olsa yapamam. Psikolojik bu tutarım kendimi. Uff çok sinir bir durum bu. Acaba kimseye haber vermesek gaz işi hallolunca mı söylesek ki.

Parasını göze almasak özele gitmeyiz de işte saçma sapan kurallar. Tamamen ticarete yönelikler zaten. Yoksa güler yüz bulabilirmisin o kadar devlet hastanesi olsa ?.

her cuma kontrole gıdıyorum kı zaten..devlete gıttıgım ıcın sancım olsa neyapacak..yarın yıne gıdıcem yıne 100 lerde çıkacak yıne aynı seyler..neyse az kaldı hamdolsun son 12 ..
sen daha 36. haftanın ıcındesın..bence kimseye ıhtıyacınız yok oğlan ıcın..suan aynı durumdayız yanımda kımsem yok 38+3 um ve anı bısey olsa kızımı bırakacak kımsem yok haa ben ve babasından başka bunu düşünen de yok..konu komsu saolsun..
sat ı baz al usg de her kontrolde ya onde ya gerıde çıkar o ankı değerlere gore kı buda bağlayıcı degıl..ölçümler degısır hep

ben sezeryandan cokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum..korkuyorum ıste ..kesecekler benı..sonum senınkı gıbı olacakkk
kp 4 5 gun kaldıda vallahı vc ye çıkma duzenım degıstı..o uzanamamak yüzünden cektıgım bacak sırt bel ağrısını hıc demiyorum bıle..kesınlıkle uslubuna uygun bırsekılde ıfade et..ben kendı aılemı bıle çağırmadım daha sugun gelın dıye..annem hızmet bekler babam desenyanında yatamam kalkamam..
17 Şubat benim doğum günüm ama
benımkı de 19 hazıran bekle desem bekler mıkı..aman Allah korusun su çocuk yerınden çıksın ve acılar ağrılar dınsın en guzelı
Hasta bezini sen ve mattika Canbebe demiştiniz di mi? Bulamadım da canped mi yoksa?
canped aldım ben..olmaz sa olmaz bence..

dun bana da senin hastanede ebe ytersizmis diyen hamile bir arkadasimdi. Seseryan ol.diyor ilkinde sezeryan olmus seysi sifir km duruyormus. Normalde yipranirmis. Hi hi dedim sadece ama ebe kismi cok takildi kafama

evet surda pazara ne kaldi. Ama cok dolmusum aglayip duruyorum yatak odasinda

yatagi hazirlicakmis sen kanepede yatcakmissin. Off fikre bak deli mi ne bunlar

Senin penguenden önceki resmindeki elbise de çok güzeldi onu da örmek isterdim
baktim oremiyorum. Orecek biri de yok degistrdim. Oglanda orguye hevesim yoktu ama bu kiz ya meraklaniyorum ben de

Eşleri tembihlesekte elletmeseler canım. Bende düşünüyom hep bunlarıda deli dersiniz diye yazmıyom :)

En iyisi canım dışarda görüşmek eşinde iyi yapmış

cümleten günaydın..
calısan ınsan gıbı dört gözle 15 tatılı bekledim durdum aylardır..sukur Allaha yarın bıtıyor..
havada güzel bu hafta hep acık ve guneslıymıs..uzun zamandan sonra ılk defabu aralar astıgım camasır kurur oldu..
en buyuk derdım camasır sankı

yok 37 deyim ben. 36+5 mi ne. Bence daha vaktim var ama esim gece birsey olsa cocuk kimde kalcak diyor asiri garantici. Yok millet gitsin bir sure oglumla basbasa kalcam. DIsari yemege gitcem. Ztn dogum.sonrasi oglumla birebir ilgilenemem
Turk aile yapisi iyi hos da bana fazla ya. Ic ice ne gereksiz

dun bana da senin hastanede ebe ytersizmis diyen hamile bir arkadasimdi. Seseryan ol.diyor ilkinde sezeryan olmus seysi sifir km duruyormus. Normalde yipranirmis. Hi hi dedim
sıfır km duran kuku ee dıkıs falan atılınca eskısınden de sıfır oluyor kı zaten
tobe tobe..annelık doğum surecı kımı kadınlara nasılda yakısmıyor,sırıtıyor...

Öylede yapabilirsin canım ama dr veya hemşire gelip sürekli soruyor malesef ben ilaçla bir anda yatağın içinde çıkardım ilaç içince tutamıyorsun bilgin olsun canım kimsede anlamadı çıkardığımı söyleyince katı gıdalara hemen geçiş yapıyoorsun

Haha yatak bozulmasın diye mi kanepede yatıcakmışsın

yalnız varya bayadır su takvımdekı bebeye bıle sinir oluyorum..bu bebenın benımkıyle alakası yok.benımkı dıkınedurmayı tercıh edıyor.gobegınde gobegımle alakası yok..

Eşleri tembihlesekte elletmeseler canım. Bende düşünüyom hep bunlarıda deli dersiniz diye yazmıyom :)
Oglumda sezeryan olursam ben uyanmadan kimse bebege dokunmasin kucagina almasin dedim. Ama kv beklemez laf dinlemez biliyorum ya cok tembihledim esimi bunalttim. Sanirim normal.doguma bni tesvik eden seylerden biri de buydu. Gozumun onunden ayrilmadi bebek normal olunca. 3 gun kimse dokunmasin babasi disinda. Baya baya yeni civciv cikarmis tavuklar gibi olduk. Ama gerekli demek ki

Pürçüklü güzel isim bulmuşlar gerçekten. Topraktan çıkınca Görüntüsü Öyledir herhalde

Sezeryan olursa benden önce içeri verirlermi ki ? Rüyamdaki gbi ebeleri tembihliyim bende. İlk benim kokumu alsın istiyorum.

sıfır km duran kuku ee dıkıs falan atılınca eskısınden de sıfır oluyor kı zaten
tobe tobe..annelık doğum surecı kımı kadınlara nasılda yakısmıyor,sırıtıyor...
Ne bileyim seyirlik mi gstercek seysini acaba. Ben bebege kimse dokunmasin yok hemen emsin sarilik olmasin vs. Bunlarin derdindeydim millet kuku derdindeymis. Herkes kendi bilir yani tercih meselesi. Allah korusun oyle seyimizjde hasar birakacak dogum da gelmesin basimiza

illa bu şekilde olcak değil nası istiosan öle yap bence de. ama gelenlere şık görünsün diye hem de kendimi daha önemli hissettireceğinden ben kullanmak istedim. yoksa bana kimse bişi demedi. benimkiler de saten değil. pamuklu düz nevresim kenarına işlendiği için rahatsız değiller.
öle 3 hafta öncesinden falan sermicem. kardeşime ve eşime söledim. ben hastanedeyken siz serersiniz dedim yerini de gösterdim. zaten odayı da süslicekler. o yüzden erkenden bi hazırlık yapmıcam bu konuda.

Anladım canım. Tatilde bikini giyince belli olmaz di mi o zaman?
Drun isinin ehliyse olmaz. Benim daha once alakasiz bisey yuzunden sezaryan tarzi bi ameliyat olmam gerekti, dr cok kotu yapmisti dikisi. Diğerindeki dikis daha iyiydi, bu sefer de o yeri kesip aticam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…