- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen daha BurdamısınGündüz yine iyi de , geceleri kımıldan yoksunum . Yerimden kalkamıyorm ya
benim ilk doğumumda 8 kilo gitti değişiyor sanırım12 kilo muuuuuu
kilo vermek istemiyorum yaaaaa![]()
2100 gr oldu suan biseyi yok sadece dikkat istio boyu yenidogan bebeklerle ayni boyu uzun
Yapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)
Hahahah
Olm kilo vermek nimettir ya. Gece Tatlıları ye, üstüne su iç yat sen:)
ben okurum aşkla şevkle...kızlar .
çocuk yapmamak için 40 neden diye bir kitap çıkmış.
şu durumda kımse okumak ıstemez dıye dusunuyorum
aaa bu çok cici. bende aldım bundan ama benımkı sadece bır sey bu cok cicilibiciliLitchi bak kundak bu kayınvalidrmin aldığı. mevlütte de bebek bununla taşınıyormuş
40. Haftaya geldik 40 neden diyon bacımkızlar .
çocuk yapmamak için 40 neden diye bir kitap çıkmış.
şu durumda kımse okumak ıstemez dıye dusunuyorum
hahaha .ben okurum aşkla şevkle...
esım 3. yu yaparsam bana sılıkon taktıracakmış![]()
eltim gıl hep içti bana da getirdi faydası var gibi geldi azıçık sancım olmaya başladi 2 günden beriAdaçayı niye? O zararlı olabilir hurma ye de onu kim dedi?
aaa bu çok cici. bende aldım bundan ama benımkı sadece bır sey bu cok cicilibicili
ben asla anne olacak ınsan degılmısım bunu anlıyorum..sabrım az,gucum dırayetım az,cocugun sorumluluğunun ağırlığı altında ezım ezım ezılıyorum..ona bısey olacak kaygısı yüzünden saclarım beyazladı..kimseye emanet edemem güvenmem..takıntılıyım yanı..kızımı esım dekı rahatsızlık yuzundennasılsa olmaz dıye yaptık oldu,uyuz kandırdı benı kesın..pipiliyıde kızım yalnız kalmasın asosyal bı çocuk olmasın dıye..ahh ahh adam kısır dıye aldım ama tam uretken cıktı anlamadımkınerde ben nerde yanlış yaptım..hahaha .
yazan kadının da 2 çocuğu varmış psikanaliz (nasıl yazıldığını bılemedım) uzmanıymış yazan.
iş işten gectı artık . sen yapacağını yaptın zaten.
canım mevlutte kullanacakmış bırak da suslu olsun. ben dısarda taşıma seyısının ıcı ıcın almıştım. hoş ilk başlarda aldıydım tam olarak ne ıse yaradığını da bılmıyordum.teşekkür ederim.
ben olsam bende sade alırdım heralde
ama kayınvalidem beğenmiş ilk zamanlar çok şatafatlı geldi ama içinde bebeği düşündükçe gözüm alıştı benimde![]()
cok cekmısbebelerden zaar..zaten böyle bır kıtabı hıc cocugu olmayan bırıyazamazdı..hahaha .
yazan kadının da 2 çocuğu varmış psikanaliz (nasıl yazıldığını bılemedım) uzmanıymış yazan.
iş işten gectı artık . sen yapacağını yaptın zaten.
işte o kadında aynı senın gıbı dusunuyormus.ben asla anne olacak ınsan degılmısım bunu anlıyorum..sabrım az,gucum dırayetım az,cocugun sorumluluğunun ağırlığı altında ezım ezım ezılıyorum..ona bısey olacak kaygısı yüzünden saclarım beyazladı..kimseye emanet edemem güvenmem..takıntılıyım yanı..kızımı esım dekı rahatsızlık yuzundennasılsa olmaz dıye yaptık oldu,uyuz kandırdı benı kesın..pipiliyıde kızım yalnız kalmasın asosyal bı çocuk olmasın dıye..ahh ahh adam kısır dıye aldım ama tam uretken cıktı anlamadımkınerde ben nerde yanlış yaptım..
sımdı de ıkna etmek ıcın 3. ye sılıkon taktırıyım dıyo gözüne azgeldıyse kombıne ne estetıgı olmak ıstıyosan sponsorunolayım dıyo çatlak..
yok be yanlısbunlar 2 hafta once ece erken alısanakatıldı konuk olarak 5 aylık demıstı o zaman göbek mobek yoközgü namal 7 aylık
şeyda coşkun 9 aylık
ece erken 9 aylık
yahu bu insanlar ünlü oldukları içinmi bu kadar çabuk geçiyor günleri
bizim gebeliğimiz yıl oldu onlar 2 ayda doğuruyor![]()