- 23 Temmuz 2014
- 1.726
- 931
- 198
Masallah ama gobus nirde:)Bayadır resim yüklemiyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah ama gobus nirde:)Bayadır resim yüklemiyodum
VALLAHA doğruu söylüyorsunözgü namal 7 aylık
şeyda coşkun 9 aylık
ece erken 9 aylık
yahu bu insanlar ünlü oldukları içinmi bu kadar çabuk geçiyor günleri
bizim gebeliğimiz yıl oldu onlar 2 ayda doğuruyor![]()
canım mevlutte kullanacakmış bırak da suslu olsun. ben dısarda taşıma seyısının ıcı ıcın almıştım. hoş ilk başlarda aldıydım tam olarak ne ıse yaradığını da bılmıyordum.
kız cokbegendım valla kv nın zevkı perfectteşekkür ederim.
ben olsam bende sade alırdım heralde
ama kayınvalidem beğenmiş ilk zamanlar çok şatafatlı geldi ama içinde bebeği düşündükçe gözüm alıştı benimde![]()
Bence etmesinler manyak dolu bizim topik hepimiz psikolojik sorunlu gibiyi takıntılı düşünceli garip deli ne varsaMart-nisan anneleride bizi takip ediyormudur acep ?![]()
Aydın Ilgın doktorum,senin??Bende Diyarbakır Memorial a gidiyorum. Senin Dr kim
Kimse kıskanmasın samimiyetimizi eğlencemiziBence etmesinler manyak dolu bizim topik hepimiz psikolojik sorunlu gibiyi takıntılı düşünceli garip deli ne varsamillet bizi Konuşuyor herkes 3000 sayfa yapmış bize bak hepimiz doğurana kadar 10000 yapcaz Sayfayı çocuğu gocuğu doğurcaz diye Siri ağdayı yazıyoruz böle topik varmı yaşasın
![]()
Kız nerde okuyun sen dün daha şeyde Coşkun'a 7 aylık Özgü namalada 6 buçuk dediler hatta Şeyma Coşkun'un baby showerı vardıözgü namal 7 aylık
şeyda coşkun 9 aylık
ece erken 9 aylık
yok be yanlısbunlar 2 hafta once ece erken alısanakatıldı konuk olarak 5 aylık demıstı o zaman göbek mobek yok
kız cokbegendım valla kv nın zevkı perfectmevlut ıcınde ,ılk zamanlar bebek görmeye gelen mısafır lerınıcıne bebegı cıkarırkende cok guzelmıs...
Kız nerde okuyun sen dün daha şeyde Coşkun'a 7 aylık Özgü namalada 6 buçuk dediler hatta Şeyma Coşkun'un baby showerı vardı![]()
Aynen öle canımKimse kıskanmasın samimiyetimizi eğlencemizibirazcık çenesi düşük olabiliriz ama oda gerekli
![]()
![]()
Ciddi misin :) ben de. Snrm daha dramatik oluyorhava süper bugun. ben de gıdıp gıdıp işyerının camından dışarı bakıyorum. herkes geziyor. bahar neşesi var sanki
23 de son 20 yılın soğukları gelıyormus. :) bızı bekledı.
ben ağlayacağım zaman bebek odasını mesken edındım gıdıp orda ağlıyorum. cok güzel kokuyor oda zaten.
Kız sen daha Burdamısıngittin mi doktora
Bi kere ole yapim dedim kiz 10 dk kalp atisini yakalamak icin ugrasti 20 dk da nst zaten ettimi yarim saat fenalik gecirdim daha yan yatmiyorumyan yatıyorum ben .kolumu koyuyorum başımın altına uyku pozisyonuna gecıyorum.
Konuştun mu peki doktorla Nişan olayını Nişan geldimi 2 güne doğruluyormuş :)Yo, bşeym yok ki
Hürrem olaydı şimdi 3.yü devirmiştiözgü namal 7 aylık
şeyda coşkun 9 aylık
ece erken 9 aylık
Kahve leke yaaa ( kırık diildir o kırık olsa duramazsın mantığı ) of yarın gidim bari bgn şimdi bişeyler sokulasım yok pefKonuştun mu peki doktorla Nişan olayını Nişan geldimi 2 güne doğruluyormuş :)
Kahve leke yaaa ( kırık diildir o kırık olsa duramazsın mantığı ) of yarın gidim bari bgn şimdi bişeyler sokulasım yok pef
BUGUN de havadan mıdır nedır herkes pek bır aktıf sankıKimse kıskanmasın samimiyetimizi eğlencemizibirazcık çenesi düşük olabiliriz ama oda gerekli
![]()
![]()