2015 Şubat Anneleri

karnının gergin haliyle durduğu gibi duruyormu peki ?
yani karnım hep böyle damarlı çizgili çizgili mi durucak ?
ben karnım belirginleşmeye kilo almaya başladığımdan beri çatlıyorum , hergün biraz daha
sanırım toplamda 19 kilo aldım @pkass
doğumdan sonra o cızgıler zamanla beyazlaşıyor ve spor yapmazsan sarkıyor derı cıvık bısey oluyor..ama hıc gıtmıyor

doğurmadan bi ara gidip resim çektirmek istiyorum eşimle fotocuda
hatıra olur
benim bacaklarımda çatladı onlar niye çatladı
hep bunlar dünya hali : ))

kızlar aranızda sezeryan isteyen var mı bn 31 ocak da giriyorum sezeryana
şiddetle ıstemeyen var

sabah face de bır vıdeoda sezeryan amelıyatını paylaşmış bırı..bebklerı çıkarmak ıcın dr kollarıyla dırseklerıyle kadının karnına oylebastırdıkı benımcanım yandı..bıde sezodaboyle bırsey yok derler

Sağol canım benim

her zamanki hareketlerine gore kiyasla canim. Korkma hic. 42 hafta dolana kadat beklenir. Suni alma bebek strese giriyor. Kendi sancimla dogurdum evet. Vakti gelince dogup gidiyor.

Bence beklmeden cık yola insan uzun yol tedrgin Oluyor elbet ama mecburiyet varsa sanci vb gibi bi riskin olmdan cikmanda yarar var rabbim yardm eediyo biseklde dinlne dinlne gidersn

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum

Ooo hamle yapip araya mi girdin kız bayrak kimde bakiyim kim doguruyo :)

benım eşim asla yapmayın etmeyın demez. mahalledeki kasap gelse öpse öpebilirsin abiciğim der.

Ay buna cok guldum yeminle kasap hee :)

saglikla kavusun insallah canim

vardir bunda bi hayir benmknin de yok henuz yatrcsk biyeri

doktor vajinal muayene ederken cok kasıyorum kendimi oda yapamazsın bebeğin kafası sıkışabilir dediği için riske atamadım
ne alaka yaa..ben vajinal muayenede kendını kasmayacak kadın gormedım..bu kesınlıkle sezeryan sebebı olamaz..doğum sancısıyla bıran evvel bebegın çıkması ıcın oyle uğraşıyorsun kı kasma falan aklına gelmıyo

Canım hayırlısı hangisiyse o olsun.Olumsuz videolar izleme, görümcem ve eltim de sezeryan oldu hiçbiri de şikayeti olmadı.Doktorumun bana sezeryan olma ihtimalinden bahsettiğinden beri artık hiç bir doğum hikayesi ya da videosu okumuyorum izlemiyorum.Etkisinde kalıyoruz çok.

bana vajinismus tanısı koydu o yüzden bnde cok korkuyordum zaten riske atamadım

kız normaldede bastırıyorlar ya
bi abla anlatıyordu oğlunu doğururken ebe üstüne cıkmış şişmanmışta öldüm o an o ağırlıkta diyordu
sezoda sen hareket etmiyorsun mecbur bastırıyorlar cıksın diye

kendimi düşünmedm bebeğimi düşündüm acaba kendimi kasıp sıkarmıyım diye..acaba pişman olurmuyum ki sezeryan istediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…