Olabilir cnm. Ben de iki gün erken yumurtladim. As derin 12. Günü yumurtladim. Hakkimizda hayirlisi bakalim.
Hoşgeldin yeni bir ikiz annesi. 3 ikiz annemiz oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin yeni ikiz annesi nasipse bende ikiz annesi olucam sendede demek bulantı var bende bu kadar zamandır 1 veya 2 kere bulandı başkada olmadı inşallah böyle gider sizde inşallah bi an once kurtulursunuz bulantidan hayırlı olsun canımAynen biraz zor geciyor halsizlik kusma bulanti kokulara duyarlilik cok fazla Rabbim cektigimiz sıkıntilarin mukafatini verir bunlar gecici seyler bebislerimiz saglikli olsunlarda onemli deil anne olmak kolay deil nede olsa
Hoşgeldin yeni ikiz annesi nasipse bende ikiz annesi olucam sendede demek bulantı var bende bu kadar zamandır 1 veya 2 kere bulandı başkada olmadı inşallah böyle gider sizde inşallah bi an once kurtulursunuz bulantidan hayırlı olsun canım
Merhaba anne adaylari, dum gunum kusmakla gecti, bugun biraz daha iyiyim.Gobegim sisti iki gundur indi, sizce neden olabilir?
Dr ultrason kağıdına göre 10+2 bugün ama en son 23 haziranda gittim görmeye bi daha gidemedim inşallah güzel güzel gelisiyorlardir benim normaldede göbeğim vardı biraz ama artık çıkmaya başladı bayramdan önce veya sonra gidicem kontroleSaol canim guzel dileklerin icin kac haftalik senin bebisler
Dr ultrason kağıdına göre 10+2 bugün ama en son 23 haziranda gittim görmeye bi daha gidemedim inşallah güzel güzel gelisiyorlardir benim normaldede göbeğim vardı biraz ama artık çıkmaya başladı bayramdan önce veya sonra gidicem kontrole
Olmaz Allahın izniyle onlar ilk ay kandan besleniyormus yani senin daha önce yiyip vücuda dopaladiklarin yeter onlara burda bi arkadasa doktoru 1 bardak süt içsen bile yeter onlara demiş o yüzden stres yapma yiyemiyorum diye inşallah güzel haberlerle gelirsin kontroldenDr ultrason kağıdına göre 10+2 bugün ama en son 23 haziranda gittim görmeye bi daha gidemedim inşallah güzel güzel gelisiyorlardir benim normaldede göbeğim vardı biraz ama artık çıkmaya başladı bayramdan önce veya sonra gidicem kontrole[/QUO
bende carsamba gunu gidicem ikizlerde gobuslerde daha erken çıkıyo ama ben bulantidan baya bi kilo verdim bisi yiyemiyom bebislerime sıkıntı olmaz ins
kızlar birşey sormak istiyorum
ben hapşurunca - ki neredeyse günde 15 defa hapşuruyorum-
karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı giriyor
aynı sancı ani hareketlerde de oluyor
aslında çok ani hareket etmiyorum yavaş hareket ediyorum
ama mesela tv seyrederken uzanıp bacaklarımı dikmeye gayret ediyorum
bacaklarımın altına yastık koyuyorum
ama yastık hareket etsin hemen sancı giriyor
bu sadece bende mi var :26:
Olmaz Allahın izniyle onlar ilk ay kandan besleniyormus yani senin daha önce yiyip vücuda dopaladiklarin yeter onlara burda bi arkadasa doktoru 1 bardak süt içsen bile yeter onlara demiş o yüzden stres yapma yiyemiyorum diye inşallah güzel haberlerle gelirsin kontrolden
Insallah canim bu arada ben bu ay dermoid kist ameliyat olacaktim tum umidimi kaybetmistim yumurtaligimin alinma riski vardi rabbim yardimcim.oldu iki tane birden verdi hic beklemiyorduk esimle sok olduk
Rabbimin hikmeti ne büyük değil mi vakti zamanı gelmeden yaprak bile düşmüyor dalından gözlerim doldu resmen aglicam şimdi bizde 2.5 sene bekledik Rabbim tam geçen Sene bi tane nasip etti sonra geri aldı bu sene iki tane birden nasip etti bu Rabbimin rahmetini Merhameti ni gösteriyorInsallah canim bu arada ben bu ay dermoid kist ameliyat olacaktim tum umidimi kaybetmistim yumurtaligimin alinma riski vardi rabbim yardimcim.oldu iki tane birden verdi hic beklemiyorduk esimle sok olduk
Rabbimin hikmeti ne büyük değil mi vakti zamanı gelmeden yaprak bile düşmüyor dalından gözlerim doldu resmen aglicam şimdi bizde 2.5 sene bekledik Rabbim tam geçen Sene bi tane nasip etti sonra geri aldı bu sene iki tane birden nasip etti bu Rabbimin rahmetini Merhameti ni gösteriyor
Aynen canim Rabbim cok buyuk zorda birakmiyor herseyde bi hayir var doktor beni emara gonderecekti ameliyat icin ama zaman kaybetmek istemiyorum deyip göndermedi eger gonderseydi bebislerimle emara girecktim zarar verecekti belkide Rabbim yar ve yardimcim oldu
Günaydın canlarrr dün bebişimin pıtpıtlarını duydukçoookk şükür usg de 5+6 çıktım dr bu bebek 1 hafta önde dedi neden dedim bu haftalarda karından kolay kolay görünmez dedi yani benim kuzum 6+6 mış :))) sizde önde giden oldu mu canlarr
selam kızlar
bugün bi ağırlık var üzerimde nedense hareket etmek canım istemiyor
yatıyorum ama uyuyamıyorum
değişik bi ruh hali içindeyim
Kizlar hamilelginde kahverengi lekeyle karsilasan varmi acaba? ??
Benim geldi canım ama normalmiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Leke mi geliyor kahverengi korkulacak bişey değilmiş kandan korkmak lazım ama sen çarşamba mutlaka dr a söyle unutma eğer çalışmıyorsan ayaklarının altına minder koy yat geçer inşallahKizlar hamilelginde kahverengi lekeyle karsilasan varmi acaba? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?