2015 Şubat Anneleri

Merhaba anne adaylari, dum gunum kusmakla gecti, bugun biraz daha iyiyim.Gobegim sisti iki gundur indi, sizce neden olabilir?

Aynen biraz zor geciyor halsizlik kusma bulanti kokulara duyarlilik cok fazla Rabbim cektigimiz sıkıntilarin mukafatini verir bunlar gecici seyler bebislerimiz saglikli olsunlarda onemli deil anne olmak kolay deil nede olsa
Hoşgeldin yeni ikiz annesi nasipse bende ikiz annesi olucam sendede demek bulantı var bende bu kadar zamandır 1 veya 2 kere bulandı başkada olmadı inşallah böyle gider sizde inşallah bi an once kurtulursunuz bulantidan hayırlı olsun canım

Saol canim guzel dileklerin icin kac haftalik senin bebisler

Merhaba anne adaylari, dum gunum kusmakla gecti, bugun biraz daha iyiyim.Gobegim sisti iki gundur indi, sizce neden olabilir?

Iki gundur bendr öyleydim canim gobegimin sisi felanda indi ne yersem gidiyodu ıctigim su bile cok sukur bugun öyle deilim allah yardimcimiz olsun

Saol canim guzel dileklerin icin kac haftalik senin bebisler
Dr ultrason kağıdına göre 10+2 bugün ama en son 23 haziranda gittim görmeye bi daha gidemedim inşallah güzel güzel gelisiyorlardir benim normaldede göbeğim vardı biraz ama artık çıkmaya başladı bayramdan önce veya sonra gidicem kontrole

bende carsamba gunu gidicem ikizlerde gobuslerde daha erken çıkıyo ama ben bulantidan baya bi kilo verdim bisi yiyemiyom bebislerime sıkıntı olmaz ins

Son düzenleme:

ben de var, bide iki üç gündür bi sağ bi sol sanki sıkışıyo gibi ağrıyo batıyo bilmem ne çok korkuyorum ben de bişey olcak diye

son adet tarihine göre hesapladığında mı 6+6 oluyor canım?

sen 5+6 yı neye göre hesapladın?(kese mi adete göre mi?)

hangi hesaba bakacağız yahuuuuu şaşırdım haa

son adete göre miiii yoksa kese boyuna göre mi dr un son dediği tarih tutuyor?

ay meraktan çatlayacağımmmmm

gel dandini geeeeeel geeeeeel gel

selam kızlar
bugün bi ağırlık var üzerimde nedense hareket etmek canım istemiyor
yatıyorum ama uyuyamıyorum
değişik bi ruh hali içindeyim

selam kızlar
bugün bi ağırlık var üzerimde nedense hareket etmek canım istemiyor
yatıyorum ama uyuyamıyorum
değişik bi ruh hali içindeyim

Bende gece 3 te yattım ama sabah 10 da uyandım evde sürüyle iş var mecalim yok hiç :

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hamilelginde kahverengi lekeyle karsilasan varmi acaba? ??
Leke mi geliyor kahverengi korkulacak bişey değilmiş kandan korkmak lazım ama sen çarşamba mutlaka dr a söyle unutma eğer çalışmıyorsan ayaklarının altına minder koy yat geçer inşallah

Son düzenleme:
Hava çok sıcak ve bunaltıcı. Uyunmuyor bile.
Deneyimli anneler şimdi 12.Haftadan sonra bizim ruh halimiz sihirli sopa değmiş gibi değişecek mi? Tek umudum 12. Hafta deli gibi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…