- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Gozunaydin cnm. Evet ben 8+1 de gittim bebeğim 8+5 cikti. Oglumda önden giderdi hep. Normal bi durum. Maşallah bebisine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Marasta hangi hastaneye gidiyorsun benim doktorum gidiyor olmadi orda dogum yapacagim burda baska doktor bulamam
Mrb kizlar bende Allahin izniyle subat basi ikiz annesi olucam Rabbim bu duyguyu tatmayan yasamak istyen herkese versin Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Ayyy ikiz mi kaç haftalıklar benmde ikiz ankaradayım ben sen nerdesin nerde yapcaksın doğumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim ikizlerim olaca Rabbimim izniyle9 haftalik olduk ben aksaraydayim seninki kac haftalik nasil gidiyor hamileligin
Evet canim ikizlerim olaca Rabbimim izniyle9 haftalik olduk ben aksaraydayim seninki kac haftalik nasil gidiyor hamileligin
Ayyy ikiz mi kaç haftalıklar benmde ikiz ankaradayım ben sen nerdesin nerde yapcaksın doğumu
Aynen biraz zor geciyor halsizlik kusma bulanti kokulara duyarlilik cok fazla Rabbim cektigimiz sıkıntilarin mukafatini verir bunlar gecici seyler bebislerimiz saglikli olsunlarda onemli deil anne olmak kolay deil nede olsaBnmkide biri 9+3 diğeri tam 9 haftalık biraz zor geçiyor bulantım fazla ve halsizlk senin nasıl gidiyor
sen nerdesinkı kardes? ben özel vatana gidiyyorm hılal hanım vardı oda hamleymıs ayrılıyor zeynep hnıma gittim ama doğumda özel hemen sezeryana alıyor dedıler doğuma ne olur bılmem. hanı durm ciddiyse sezeryan tamam ama öyle hemen sezryan olmasını ıstememm
Ama bana ocak annesi oluruz gibi geliyo benide 5 şubat gösteryo ama
Gunaydin bende çok merak ediyorum ne durumda olucaz. Aslında korkuyorum bazen endişeleniyorum ama Rabbim büyük. Ailede de ikinciyi yapan ilk benim. İnşallah zorlanmam. Oğlum çok sakin büyüdü abisi gibi olursa superr
Baş ağrısına çare bilen var mı? Minoset var ama plus biri sadece Minoset olacak demişti sanki. İmdaat
Çok geçmiş olsun canım minoset plus kullanma parol var onu kullanabilirsin ama öncelikle sakin sessiz bir odada dinlen eğer evde viks yada ağrı kremi varsa naneli oluyor ya hani onlardan şakak kısımlarına yada ağrıyan yere sürüp masaj yap çok iyi geliyor
Olabilir cnm. Ben de iki gün erken yumurtladim. As derin 12. Günü yumurtladim. Hakkimizda hayirlisi bakalim.kız black valla seni seviyoreee beeee :))) canım usg bile birbirinden farklı ben mart mı şubat annesimiyim diye bocalıyordum çünkü şubat sonu mart başıydı benmki ama usg kağıdında 27 şubat yazıyor şimdi farkettim dr erken yumurtlamışsın dedi :)))
Mrb kizlar bende Allahin izniyle subat basi ikiz annesi olucam Rabbim bu duyguyu tatmayan yasamak istyen herkese versin Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Esoba soguk dus al bana iyi geldi.
Benim Dr de vermidon icebilirsin demişti bende kere yarım içtim sonra burda parol deyince herkes parol aldım havalar sıcak ya ondan yapmıştır baş ağrısı ceyranda kalma sıcak diye bütün kapı pencereyi acmaDenedim hepsini zonkluyor geçmedi kim nöbetçi eczane arayacak.sağolun öneriler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?