2015 Şubat Anneleri

Canım aynı durum bende de var bide alerjik bir bünyem var her şeye hapşırıyorum bende hapşıracağım zaman biraz eğilip karnımı tutuyorum o zaman daha az kramp giriyor. Ya da bana öyle geliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Leke mi geliyor kahverengi korkulacak bişey değilmiş kandan korkmak lazım ama sen çarşamba mutlaka dr a söyle unutma eğer çalışmıyorsan ayaklarının altına minder koy yat geçer inşallah

Doktoruma soyledim canim.progestanin ignesini verdi ara ara geliyor zaten sık sık değil

Kızlar dün bebeğimi gördük kocaman olmuş :) artık bebeğe benzemeye başlamış. Kalp atışlarını duyduk nasıl güzel geldi. Videosu var kaçıncıya dinliyoruz bilmiyorum :) bir sonraki randevu 1 ay sonra. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum Allah'tan Bayram tatili falan derken çabuk geçer inşallah

Iyi pazarlar herkese.gecmisi oku oku anca bitti genel durum ayni gibi hepimizde rabbim can sagligi versin napalim gececek bugunler de.ben mehter takimi kivaminda bir gun iyi bir gun kötü gidiyor. Ara ara yanmalar mahvediyor kuru bulanti halsizlik. Göbeği inenlerden biri de benim o sislik yok tuhaf insan herseyden eserikleniyor.neyse ki yarin sabah Vuslat vakti minikimle cok heyecanlı ve gerginim umarim hersey yolundadir

Hosgelmis yeni ikiz annesi, :) bu arada bende kasinti basladi daha onceden kullandigim krem ve sivi sabunum vardi kremi icine degilde disana.surdum. umarim sorun olmaz cok kotu kizarmis ())

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy gözün aydin zaman gecmez simdi sana

Doktor kontrolunde olmadan kullanma derim canim

Iki gundur bulantim azaldi ama oglen sonra hic dermanim kalmiyor cok kotu halsizlik oluyor, esime diyorum bi doktorami gitsek guluyor adam.olacak tabi diyor :-/

Oy gözün aydin zaman gecmez simdi sana

Valla öyle canım :) ikili test falan yapılacak bide o randevuda o yüzden iple çekiyorum. Bu arada benim de karnım 3-4 gündür indi çok şükür bir sorun yok. Baştan gaz gibi oluyormuş sonradan bebek karnı çıkmaya başlıyormuş. O yüzden inmesi normal diye okudum. Için rahat olsun

Gozun aydin olsun canim :) valla gecmek bilmiyor zaman :)

Bende gece 3 te yattım ama sabah 10 da uyandım evde sürüyle iş var mecalim yok hiç :

benimde ütüleri yaptım ama onları dolaba asmaya üşeniyorum
birde süpürge yapsam iyi olacak yarın iş başı yapıyorum birdaha zamanım olmayabilir
offf akşama yemek yapılacak
ay iyice üşengeç oldum ben hamile kalınca

ayyy inşallah öyle olur kuzum
ilk sen göreceksin sanırım bu durumu
hadi yine iyisin 1 haftan var

Benimde karnim sis iki gundur iyi yiyirum ama gaz gaz gaz resmen sistim sanki

insan aynı durumun başkalarında da olduğunu duyunca ister istemez seviniyor demekki kötü bişey değilmiş diye
ben sadece bende var sanıyordum
sabahtan beri kaçıncıya hapşurdum yine
:2::2:

Kizlar 11 haftanin icindeyim bulantim iki gundur azaldi insan merak ediyir yaa, bulansa bulandi diyorum bulanmasa merak ediyorum :) daha 15 gun var koca koca nasil sabredecem bennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…