Canım aynı durum bende de var bide alerjik bir bünyem var her şeye hapşırıyorum bende hapşıracağım zaman biraz eğilip karnımı tutuyorum o zaman daha az kramp giriyor. Ya da bana öyle geliyor :)kızlar birşey sormak istiyorum
ben hapşurunca - ki neredeyse günde 15 defa hapşuruyorum-
karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı giriyor
aynı sancı ani hareketlerde de oluyor
aslında çok ani hareket etmiyorum yavaş hareket ediyorum
ama mesela tv seyrederken uzanıp bacaklarımı dikmeye gayret ediyorum
bacaklarımın altına yastık koyuyorum
ama yastık hareket etsin hemen sancı giriyor
bu sadece bende mi var :26:
Leke mi geliyor kahverengi korkulacak bişey değilmiş kandan korkmak lazım ama sen çarşamba mutlaka dr a söyle unutma eğer çalışmıyorsan ayaklarının altına minder koy yat geçer inşallah
Kizlar hamilelginde kahverengi lekeyle karsilasan varmi acaba? ??
Bende olmadı ama Çoğu kişide var aynı şey.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dün bebeğimi gördük kocaman olmuş :) artık bebeğe benzemeye başlamış. Kalp atışlarını duyduk nasıl güzel geldi. Videosu var kaçıncıya dinliyoruz bilmiyorum :) bir sonraki randevu 1 ay sonra. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum Allah'tan Bayram tatili falan derken çabuk geçer inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktor kontrolunde olmadan kullanma derim canimHosgelmis yeni ikiz annesi, :) bu arada bende kasinti basladi daha onceden kullandigim krem ve sivi sabunum vardi kremi icine degilde disana.surdum. umarim sorun olmaz cok kotu kizarmis())
Hava çok sıcak ve bunaltıcı. Uyunmuyor bile.
Deneyimli anneler şimdi 12.Haftadan sonra bizim ruh halimiz sihirli sopa değmiş gibi değişecek mi? Tek umudum 12. Hafta deli gibi bekliyorum.
ayni durum bendede var hapsuruk fazla olmasada burun kurulugu bendede varHapsuruk bendede var burnumun ici kuruyor bir de bu da mi gebeliktenmis enteresan
Oy gözün aydin zaman gecmez simdi sana
Evet olabilir canım inşallah geçer insan yinede tedirgin oluyoKist var belkide ondanda oluyodur
Kızlar dün bebeğimi gördük kocaman olmuş :) artık bebeğe benzemeye başlamış. Kalp atışlarını duyduk nasıl güzel geldi. Videosu var kaçıncıya dinliyoruz bilmiyorum :) bir sonraki randevu 1 ay sonra. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum Allah'tan Bayram tatili falan derken çabuk geçer inşallah
Bende gece 3 te yattım ama sabah 10 da uyandım evde sürüyle iş var mecalim yok hiç :
Hava çok sıcak ve bunaltıcı. Uyunmuyor bile.
Deneyimli anneler şimdi 12.Haftadan sonra bizim ruh halimiz sihirli sopa değmiş gibi değişecek mi? Tek umudum 12. Hafta deli gibi bekliyorum.
evet ister istemez tedirgin oluyoruz Rabbim korusun hepimiziEvet olabilir canım inşallah geçer insan yinede tedirgin oluyo
Canım aynı durum bende de var bide alerjik bir bünyem var her şeye hapşırıyorum bende hapşıracağım zaman biraz eğilip karnımı tutuyorum o zaman daha az kramp giriyor. Ya da bana öyle geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?