Bende mantardan zehirlenmiştim ve sadece bir mantarın 1/4 nü yemiştim.Allah seniben de bütün hayatıma yetecek ve hatırlayacağım kadar içtim iste basıma bunlar geldi. Tabii küçüktüm nerden bilicem dolaba bakmistim seker yoktu seker bulabilseydim onu yicektim.sen yine de yemeden daha iyi olur at bi seker ağzına
Aynen canım ilk günü altına seriyorlar yürümeye kalkınca toplanıyor çok fazlada kan geçmemiş oluyor zatenBazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
Allah analı babalı büyütsün canımHerkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
Crs prs cuma dan birini yarin ayarliycaz insallah.Çarşamba mı senin. Ooo valla sıraya girdik.
Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
Azcik daha sabir bebis yarin anne kokusu duycaksin.uzan dinlen cnm, dun dediklerini yaptiysan cok yorulmussundur zaten ondandir benceKızlar karnim ve belim agriyor
Kizlar dogum hikayeleri topigimiz var mi bizim
Günaydın.
Sanki benim suyum geliyor anlayamıyorum.
Akıntı oluyor ama eşofmanım ıslanıyor.
Bu su meselesi beni drli etti yav.
Bir süre peçete koyuyorum ama o da ıslanmıyor.
Akıntı nasıl pijamayı ıslatır.
Doğacak.valla cumayı beklemeyecek
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
dün gece çok sancım oldu aşağıya vurdu durdu çocuk
o vurdukça bıçak saplandı bıçak saplandıkça kesilir gibi oldu
bütün gece uyuyamadım sancıdan
Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Benim jel uzayan giden. Ağrıda var.
Ağrı zormuş cidden ondan ağrısı sancısı olan arkadaşlar doğurmak istiyor.
Belki doğmuyordur ama bir belirti var diyelim biz.
Hem 12 günüm kalmış 12 benim uğurlu sayım.
Pers cuma bi ihtimal crs benim de dogum var insallah.arkayi dortleyelim:)
Kızlar karnim ve belim agriyor
günaydınlar herkese ...benim başparmağım büyüklüğünde iç çamaşırımda leke var nişan dediğiniz böyle birşey mi? Benmi benzettimkorkuyorum
Pers cuma bi ihtimal crs benim de dogum var insallah.arkayi dortleyelim:)
ben sordum normalde sezeryanda 1000 tl ama her an artabilirmiş ne kadar olur bilemempiki Gültekin bey izine falan ayrılmıyor değilmi benim doğumda 3 veya 4 şubat inş. Hastanenin fiyatı belli olmuşmu canım?
Canım benim yaaa. Şöyle yazdıklarını okuyunca inan gözlerim doluyo. Yanında kim olursa olsun insan eşini arıyor dimi. Dün bende sordum, doğumdan sonra işe gidecekmisin diye. Çok çok acil biley çıkmadıkça o hafta gitmiycem dedi. Benimkinin huyudur zaten, kızımdada nerdeyse 2 hafta gitmemişti. Benim gözüm hep eşimi arıyo. Yanımda kim olursa olsun. O yanımda olsun kinseye ihtiyacım yok diyorum. rabbim bu cihanda da , diğer alemdede yanımızdan ayırmasın inşaAllahOyy o yumruğu ağzında tontik bebis resmine gelmisiz sonunda şükür rabbime. Bugunu saymazsak oncelikli safagim 5 gün
gel onumuz cumartesi gel sevgili kocacim sonra da bu oynak kızanim gelsin hayırlısı ile inşallah
Harika soylemissin ama tabi dedigin gibi okuz piyasada cok, Ummiye anne gibi carlamak lazim aslinda onlara.
Bu insanları da anlamıyorum arkadaş.kilo Alsan çok kilo almisin almasan zayifsin çocuğu Nasil tasican. Kiloyla mi yürüyor bu isler.hamilelikten önce kilom hakkında ben de çok laf duyardım zayifsin kemiklerin sayılıyor diye.takmamaya calis emzirirsin de tasirsin da bebeğini.bebek birden 20 kg olacak hali yok ya 3-5 kiloyu mu taşıyamayacaksin? Göbeğin düşmüş laflarına da bakmayın bana da bebeğim gereken kadının biri göbeğin düşmüş doğumun yakindir dedi.ben de dedim yoo düşmemiş bebek ters zaten su anda sana öyle geliyor unutmussun demek bu isleri dedim..
Burun kanaması hormonlardan dolayı olabiliyor aslında hamilelikte.ama basim da agridi dedin ya ondan boyle düşündüm. Yine öyle olursa mutlaka bi yerden tansiyinunu olctur tatlım.tansiyon olmasa bile en azından emin olmuş olursun o ihtimali elersin hic değilse..
Gelenlerle ilgili Bisey diyemiycem mutlaka çeşitli enteresanliklar yasayacagiz.oğlumu dogurdugumda eşimin arkadaşı ve esi gelmişti,kadın genç olmasına rağmen sinir etti beni oğlumu kucağına aldi şöyle tartar gibi salladı.ay bu pek ufakmis dedi.oğlum da 36. Haftasında 3 kg doğdu bence gayet iyi sonuçta eşim de ben de çok iri insanlar değiliz ki.millet boyle durumlarda Nasil yaklasilacagini mi bilmiyordur nedir..
Besik isimiz hala muamma. Bir ufak bisey alsam diyorum buraya diye bi de gereksiz geliyo iyi olursak en cok 15 güne kacarim evime durmam daha darlandim diyorumkararszlik fena ufak bişeye 250tl vercegme evennormal besik alirim diyorum diyorum da burda kaldgmz sure kısa da olsa nerde yatrcam bu bebeyi o da var pofff
iremguzum bugun de yazmamissn kiz dogurdun mu yoksa pkasss da kayip
Bende telden öğrenmiştim artacağını söylemişlerdi haftaya canımben sordum normalde sezeryanda 1000 tl ama her an artabilirmiş ne kadar olur bilemem
Bende mantardan zehirlenmiştim ve sadece bir mantarın 1/4 nü yemiştim.
dr ilk müdahale yapmasaydınız ölürdü demiş.
Annem kusturmuş,ılık suyla banyo ve yoğurt yedirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?