2015 Şubat Anneleri

Bende mantardan zehirlenmiştim ve sadece bir mantarın 1/4 nü yemiştim.
dr ilk müdahale yapmasaydınız ölürdü demiş.
Annem kusturmuş,ılık suyla banyo ve yoğurt yedirmiş

Bazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
Aynen canım ilk günü altına seriyorlar yürümeye kalkınca toplanıyor çok fazlada kan geçmemiş oluyor zaten

Allah analı babalı büyütsün canım

Gözünüz aydın olsun,sağlıklı sıhhatli güle oynaya büyüyün :)

Durur o kızan bunca zaman dinledi annesini son dk golu atmaz benim de oluyor bazen öyle akintilarim

Gerilmissin aksam ondandir canim

Gozunuz aydin saglikla buyusun meleginiz

Niyeti bozdun illa dogurayim mi diyosun :)

Pers cuma bi ihtimal crs benim de dogum var insallah.arkayi dortleyelim:)

Yok mu arttiran beni de 2 subata yazin gonlumde o tarih var olma mi

Kızlar karnim ve belim agriyor

E anacim dogur arttik zaten sen yetisir yani. Suniye gerek kalmadan dogar ins kuzun saglikla

günaydınlar herkese ...benim başparmağım büyüklüğünde iç çamaşırımda leke var nişan dediğiniz böyle birşey mi? Benmi benzettim korkuyorum

nisan olabilir canm renk nasil

Besik isimiz hala muamma. Bir ufak bisey alsam diyorum buraya diye bi de gereksiz geliyo iyi olursak en cok 15 güne kacarim evime durmam daha darlandim diyorum kararszlik fena ufak bişeye 250tl vercegme evennormal besik alirim diyorum diyorum da burda kaldgmz sure kısa da olsa nerde yatrcam bu bebeyi o da var pofff

iremguzum bugun de yazmamissn kiz dogurdun mu yoksa pkasss da kayip

Pazarteside ben gidicem doktora,çatı muayenesi olacak mı ,dikişim alınacak mı,bebiş dönmüş mü,sezeryan mı,normal mi olacak bir sürü soru var aklımda

Oyy o yumruğu ağzında tontik bebis resmine gelmisiz sonunda şükür rabbime. Bugunu saymazsak oncelikli safagim 5 gün
gel onumuz cumartesi gel sevgili kocacim sonra da bu oynak kızanim gelsin hayırlısı ile inşallah
Canım benim yaaa. Şöyle yazdıklarını okuyunca inan gözlerim doluyo. Yanında kim olursa olsun insan eşini arıyor dimi. Dün bende sordum, doğumdan sonra işe gidecekmisin diye. Çok çok acil biley çıkmadıkça o hafta gitmiycem dedi. Benimkinin huyudur zaten, kızımdada nerdeyse 2 hafta gitmemişti. Benim gözüm hep eşimi arıyo. Yanımda kim olursa olsun. O yanımda olsun kinseye ihtiyacım yok diyorum. rabbim bu cihanda da , diğer alemdede yanımızdan ayırmasın inşaAllah
Arada kızdırsalarda seviyoz işte napalım:)

Harika soylemissin ama tabi dedigin gibi okuz piyasada cok, Ummiye anne gibi carlamak lazim aslinda onlara.

ayy allah ümmiye annenin diline düşürmesin kimseyi cuma günü kızları karda dereye soktu pislik kadın çok kızdım yazık onlara yaa
annemde diyor sende git bu yarışmaya yolar gelirsin ümmiyeyi

ay ne bileyim yaa ilk bebek olunca insan daha cahil oluyor ne deseler inanıyorum hemen
ama bundan sonra çok daha dikkatli olacağım.
doktorla ilgili şimdi eşimde bişey söyledi birini 40 gündür yatırıyormuş şimdide günü geçmiş ama sancısı yokmuş mecbur sezeryan olacaksın demiş kadına
adam para almak için mi yatırıyordur nedir

bu arada yatarak uyumak diye bişey kalmadı bende
az önce oturduğum yerde 1 saat uyumuşum
artık uyumamak için yatacağım uyumak için oturacağım

pkasss doğurmuş olabilir
iremguzum ailesi gelcekti evi kırklıyor olabilir ama yinede yazardı o da doğurmuş olmasın

Bende mantardan zehirlenmiştim ve sadece bir mantarın 1/4 nü yemiştim.
dr ilk müdahale yapmasaydınız ölürdü demiş.
Annem kusturmuş,ılık suyla banyo ve yoğurt yedirmiş

Nasil bu mantarmis öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…