2015 Şubat Anneleri

benim annem ufak 1 yaşına kadar kullanabileceği gerektiğinde toparlanan bir beşik aldı canım. 85 tlye. gayette iş görür vaziyette. ama tabi fazla kalmayacaksan almanın manası da yok. benim annemin evine gerekli idi mecburen gidip geldiğinde çocuğu yatırmak için ama kendi evimde öyle birşeye ihtiyaç duymam o yüzden pahalılara değilde daha uygunlara bakabilirsin.

Oyy o yumruğu ağzında tontik bebis resmine gelmisiz sonunda şükür rabbime. Bugunu saymazsak oncelikli safagim 5 gün
gel onumuz cumartesi gel sevgili kocacim sonra da bu oynak kızanim gelsin hayırlısı ile inşallah
EEVet az kaldi ya senle ayni gunmz merak ettim bebisin kilosu nu yakinda gttysen bide dogumun nasil olacakti senin birdee gun falan verdimi bnm dktr hic konusmuyodaa

eşimin işinden dolayı babamla filan gidiyordum hastaneye.ama şimdi iş saatleri uygun olduğundan beni getirip götürüyor inan kendimi nedense daha iyi hissediyorum. eş çok farklı birşey annemlerde kalıyorum mesela ama burnumda tütüyor dün akşam geldi görmeye nasıl özlemişim 1 günde :) allah onları eksik etmesin başımızdan,evlendikten sonra ev olarak benimsediğin yer herşeyden farklı evim gibisi yok dedikleri doğruymuş,oysaki 2 sene öncesine kadar ana evinden ayrılmak ne zor gelirdi bana,şimdi ise o boşanan ve ayrılan insanları çok iyi anlıyorum bir yuva ne kolay kuruluyor ne de kolay yıkılıyor.

...
E anacim dogur arttik zaten sen yetisir yani. Suniye gerek kalmadan dogar ins kuzun saglikla

. .

Canim hayırlısı olsun ama ben de onun için uğraşıyorum iyice açılma olsun sancilanayim diye dun pazara gittim normal pazar alisverisimi yaptım markete gittim eksikleri aldım kasaba ugradim sonra eve geldim biraz temizlik yaptım.karnim çok ağrımaya başladı bırakmak zorunda kaldım.dun de gece ekmek yaptım iste,simdi de hamurisleri yapıyorum hazırlık olsun gelene gidene diye,belim catliyor arada karnıma agrilar giriyor arada kasılmalar da oluyor yok değil ama duzenli degil . eşime diyorum hadi biraz yürüyüş yapalım ona söylemiyorum ama açılmam artsın diye istiyorum yürümeyi de,o da farkında ama acilman artar kimildama sen yerinden diyor..

Su hamur işlerini yapmayı bitireyim de güzel bi banyo yapiyim fonleneyim makyajlanayim

Aynı cahilliği bizde yaşadık işte canım. Açıklık var dedi yatış verdi seum ciğer geliştirici iğne vs.zor taburcu ettirdim kendimi. Ondan sonra 3 doktor muayene etti hepside açıklığın yok ddi.ama bana bebeğin küveze girer dediği için korktum her dediğini yaptım. 3 gün içinde doğuracaksın dedi bana. Bugün 8.gün. Normal hayatıma devam ediyorum. Çok pişmanım tek bi doktorun lafıyla ciğer geliştirici vurdurduğum için..

Canım ben de seni soracaktim ne yaptınız esinle? Umarım tatlıya baglamissinizdir
Sabah Kalktım kahvaltı hazırlamış artık kafasına ne dank ettiyse hiç konuşmadım özür diledi durdu sabahta utanmadan telefon ediyorlar telefonda kapıştı onlarla falan filan işte yok sadece siz varsınızda ben sadece çocuk için gittimde kırk bin laf arabayı yaptırmaya gitti şimdi annem gelcek benimde gitsin zaten hala sinirliyim yüzünü görmeye şeyim yok yani

Bende öleyim ilacıda bıraktım ama kesilmedi sabah gene ıslaktım hatta bütün gün geliyo doktorda diyo su böle olmaz bildiğin boşalır diyo hep tedirgin olmak kötü

portakal hakkinda bisey bilmiyorum canim
hani su çocuklarin içtigi d vit varya ampul seklinde,o gerekliydi galiba demir emilimi için , ben gecen aylarda içmistim
tam ogrenince yazarim sana canim ..

benim 11 civariydi once, 1 ay duzenli kullandim 12.5 olmuf
dr gerçi hgb ye bakmiyor benim fer e bakiyor ama ben onu dinlemiyoprum :) hgb onemli olan
ben onceden et yemezdim pek, son senlerde yemeye basladim,10 u zor bulurdum hbg de .. son senelerde et pi$irmesini ogrendim de yemeye basladim :)))))))

Ellerim şişmeye Başlamış tuz yemiyorum çok su içiyorum nasıl böle oluyo anlamıyom örgü örerken yumruk yaparken acıyo ellerim

Ah ben cok ariyorum onun varligini Ya hele bu hamileligmde sefkati ilgisi destegi bambaskaydi anam yapmaz yaptigini kolum kanadim herseyim oldu yiyissek de arada sevgisi yeri anlayisi bambaska bende o yuzden simdi onsuz kolum kanadim kirik hissediyom burda Heyecanla bekliyom rabbm eksik etmesn basimizdan onlari

Siz ayni ildesiniz gidip geldikce lazim olur ben sık gelmem oyle gelcek olsam da benm annem istenez evde fazlalik Oyle ben giderken sepetler daha o yüzden bIsey alasim yok geçici sure diye Park yatagmi getrcektm esasnda da duzen bozmiyim burda diye getrmedm onu da kkarışık yani

EEVet az kaldi ya senle ayni gunmz merak ettim bebisin kilosu nu yakinda gttysen bide dogumun nasil olacakti senin birdee gun falan verdimi bnm dktr hic konusmuyodaa

en son 3050 mi neydi gecen pazrtesi. Yarin yine kontrol var bakalim kac olmus. Ben normal istiyorum canm onu bekliycem yani hayrlisiyla nasip olur insallaH

neyse ozur dilemis uzatma bosver dogum onu gerilme hic kuzum

Insallah gonlunce olur hersey rabbim.bi avazda.kurtarsin canim

Benim hep oyle bi haftadır hele ayaklarım sabitlndi davul gibi sis her daim
Ayakta yok Şişlik hep ayaklarımı uzatıp oturuyorum hep yükseğe koyuyorum kan yukarı çıksın iyi geliyo ellerde daha iki gündür böle oldukça hareket ettiriyorum çok şişmesem bari

Ellerim şişmeye Başlamış tuz yemiyorum çok su içiyorum nasıl böle oluyo anlamıyom örgü örerken yumruk yaparken acıyo ellerim

Benim de acıyor bir tanecik şapka öreyim istiyodum birtürlü başlayamadım. Kaç ilmekle başlıyodun canım?

Canım 3.5 numara şişle 80 ilmek başladım lastiksiz kulaklıklı olanı diğerini 5 numara şişle 82 başladım lastik Yaptım çünkü biter bugün koyarım resmini çabuk gidiyo bide 5 numarayla fazla vaktimiz yok malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…