İki iki ikibinonbeş çok katizmatik.Durur o kızan bunca zaman dinledi annesini son dk golu atmaz benim de oluyor bazen öyle akintilarim
Gerilmissin aksam ondandir canim
Gozunuz aydin saglikla buyusun meleginiz
Niyeti bozdun illa dogurayim mi diyosun :)
Yok mu arttiran beni de 2 subata yazin gonlumde o tarih var olma mi
E anacim dogur arttik zaten sen yetisir yani. Suniye gerek kalmadan dogar ins kuzun saglikla
nisan olabilir canm renk nasil
Canım 3.5 numara şseker80 ilmek başladım lastiksiz kulaklıklı olanı diğerini 5 numara şişle 82 başladım lastik Yaptım çünkü biter bugün koyarım resmini çabuk gidiyo bide 5 numarayla fazla vaktimiz yok malum
İki iki ikibinonbeş çok katizmatik.
Yazdım ama alıntılanmamış gördün müBenim de acıyor bir tanecik şapka öreyim istiyodum birtürlü başlayamadım. Kaç ilmekle başlıyodun canım?
Evet bende internette gördüm çıkaramadım aynı resim yazdım o yüzden bunun örneğini istiyor diyeiparkatre de sahane bi sueter orup koymus ig hesabinda nasil guzel nasil seker keske yetenegim olsaydi benm de
ya biliyor musn onu çok begenmiştim almak istedim aradım bir mağazada buldum göreyim diye telefonda kadın sallanmıyor deyince bizde gidip başka br mağazadan başka bir beşik aldık neyse artık :)Yoo sallanıyor. Sen başka bir modeline baktın galiba
Benim kızımınki yapım aşamasında canım,arkadaşım yapıyo ama ben değil,1 yaşa göre :)Evet bende internette gördüm çıkaramadım aynı resim yazdım o yüzden bunun örneğini istiyor diye
Aynı cahilliği bizde yaşadık işte canım. Açıklık var dedi yatış verdi seum ciğer geliştirici iğne vs.zor taburcu ettirdim kendimi. Ondan sonra 3 doktor muayene etti hepside açıklığın yok ddi.ama bana bebeğin küveze girer dediği için korktum her dediğini yaptım. 3 gün içinde doğuracaksın dedi bana. Bugün 8.gün. Normal hayatıma devam ediyorum. Çok pişmanım tek bi doktorun lafıyla ciğer geliştirici vurdurduğum için..
bu hafta oyle bi plani yok bnm unideki dr izne ayriliyo 2 sbtta.gultekn bey mutlaka bilgi verir.hayirlisi olsun hakkimizda.bu arada bna 2 sbt cok gec dedi seni ii bekletmis.benm kurum anlasmali para odemiyorum ama 1000 tl diye duydumpiki Gültekin bey izine falan ayrılmıyor değilmi benim doğumda 3 veya 4 şubat inş. Hastanenin fiyatı belli olmuşmu canım?
Aynı markanın sallanmayan modeli de var canım, o mağazada ondan vardı demek.ya biliyor musn onu çok begenmiştim almak istedim aradım bir mağazada buldum göreyim diye telefonda kadın sallanmıyor deyince bizde gidip başka br mağazadan başka bir beşik aldık neyse artık :)
Yrna kdr fikrim degismezseortak hastanemiz hakkimizda hayirlisihadi hayırlısı
karar verdin mi hastaneye
Renk uçuk pembe yani normal akıntımdan farklı bir renk. Nişandan sonra hemen doğummu olacak sancım falan yok rutin ağrılarım var sadeceDurur o kızan bunca zaman dinledi annesini son dk golu atmaz benim de oluyor bazen öyle akintilarim
E anacim dogur arttik zaten sen yetisir yani. Suniye gerek kalmadan dogar ins kuzun saglikla
2 /2/2015 bende istedm ama cik dedi dr cok gecmis,senn olsun insallah:)Durur o kızan bunca zaman dinledi annesini son dk golu atmaz benim de oluyor bazen öyle akintilarim
Ustune yatiyo olabilir misn?bnm oyle bi sorunum varEllerim şişmeye Başlamış tuz yemiyorum çok su içiyorum nasıl böle oluyo anlamıyomörgü örerken yumruk yaparken acıyo ellerim
Hayatım artık normal bunlar son zamanlara geldik , vücut doğumda kaybedeceği için su topluyormuş. Gece atıştırmayı kestim bi iki gündür daha iyiyim yoksa ben de asırı şiştim iki günde 2 kg aldım düşünEllerim şişmeye Başlamış tuz yemiyorum çok su içiyorum nasıl böle oluyo anlamıyomörgü örerken yumruk yaparken acıyo ellerim
iparkatre de sahane bi sueter orup koymus ig hesabinda nasil guzel nasil seker keske yetenegim olsaydi benm de
2 /2/2015 bende istedm ama cik dedi dr cok gecmis,senn olsun insallah:)
Benim hamilelik takvimim yanlış canım 36+5 teyim 37. Haftadayım da biraz sıkıntılı benim işlerbu hafta oyle bi plani yok bnm unideki dr izne ayriliyo 2 sbtta.gultekn bey mutlaka bilgi verir.hayirlisi olsun hakkimizda.bu arada bna 2 sbt cok gec dedi seni ii bekletmis.benm kurum anlasmali para odemiyorum ama 1000 tl diye duydum
Renk uçuk pembe yani normal akıntımdan farklı bir renk. Nişandan sonra hemen doğummu olacak sancım falan yok rutin ağrılarım var sadece
2 /2/2015 bende istedm ama cik dedi dr cok gecmis,senn olsun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?