2015 Şubat Anneleri

İki iki ikibinonbeş çok katizmatik.

iparkatre de sahane bi sueter orup koymus ig hesabinda nasil guzel nasil seker keske yetenegim olsaydi benm de

Yoo sallanıyor. Sen başka bir modeline baktın galiba
ya biliyor musn onu çok begenmiştim almak istedim aradım bir mağazada buldum göreyim diye telefonda kadın sallanmıyor deyince bizde gidip başka br mağazadan başka bir beşik aldık neyse artık :)

Evet bende internette gördüm çıkaramadım aynı resim yazdım o yüzden bunun örneğini istiyor diye
Benim kızımınki yapım aşamasında canım,arkadaşım yapıyo ama ben değil,1 yaşa göre :)
Sana da yaptıralım istersen

Ben de vuruldün hytım prosedür bu dendi üzme canını

piki Gültekin bey izine falan ayrılmıyor değilmi benim doğumda 3 veya 4 şubat inş. Hastanenin fiyatı belli olmuşmu canım?
bu hafta oyle bi plani yok bnm unideki dr izne ayriliyo 2 sbtta.gultekn bey mutlaka bilgi verir.hayirlisi olsun hakkimizda.bu arada bna 2 sbt cok gec dedi seni ii bekletmis.benm kurum anlasmali para odemiyorum ama 1000 tl diye duydum

ya biliyor musn onu çok begenmiştim almak istedim aradım bir mağazada buldum göreyim diye telefonda kadın sallanmıyor deyince bizde gidip başka br mağazadan başka bir beşik aldık neyse artık :)
Aynı markanın sallanmayan modeli de var canım, o mağazada ondan vardı demek.
Senin kısmetinde de o varmış, içine sindiyse sorun yok canım
Güzel günlerde kullanın inş.

Renk uçuk pembe yani normal akıntımdan farklı bir renk. Nişandan sonra hemen doğummu olacak sancım falan yok rutin ağrılarım var sadece

2 /2/2015 bende istedm ama cik dedi dr cok gecmis,senn olsun insallah:)

Ellerim şişmeye Başlamış tuz yemiyorum çok su içiyorum nasıl böle oluyo anlamıyom örgü örerken yumruk yaparken acıyo ellerim
Hayatım artık normal bunlar son zamanlara geldik , vücut doğumda kaybedeceği için su topluyormuş. Gece atıştırmayı kestim bi iki gündür daha iyiyim yoksa ben de asırı şiştim iki günde 2 kg aldım düşün

bu hafta oyle bi plani yok bnm unideki dr izne ayriliyo 2 sbtta.gultekn bey mutlaka bilgi verir.hayirlisi olsun hakkimizda.bu arada bna 2 sbt cok gec dedi seni ii bekletmis.benm kurum anlasmali para odemiyorum ama 1000 tl diye duydum
Benim hamilelik takvimim yanlış canım 36+5 teyim 37. Haftadayım da biraz sıkıntılı benim işler sakıncası yoksa hangi kurum senin ki canım benimki emekli sandığı

Renk uçuk pembe yani normal akıntımdan farklı bir renk. Nişandan sonra hemen doğummu olacak sancım falan yok rutin ağrılarım var sadece

Nisandan sonra uc gun de bi hafta da bekleyen oluyormus sancin suyun yoksa. Cok da bilmiyorum acikcasi deneyimi olan anneler desinler sen takipte ol

2 /2/2015 bende istedm ama cik dedi dr cok gecmis,senn olsun insallah:)

benm tarih secme durumum yok gönlümde yatan tarih o niyeyse icime sıcak geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…