2015 Şubat Anneleri

Bana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.

Benim hamilelik takvimim yanlış canım 36+5 teyim 37. Haftadayım da biraz sıkıntılı benim işler sakıncası yoksa hangi kurum senin ki canım benimki emekli sandığı
Ben bankaciyim cnm ozel saglik sigortasi Tr de hemen hic bi ozel hastanede para odemiyoruz nerdeyse tum islemler icin.hayirlisi olsun insallah skntisiz atlatirsin.sehir disindan gelcektin gultekn beyle gorusme imkann oldu mu?

Nisandan sonra uc gun de bi hafta da bekleyen oluyormus sancin suyun yoksa. Cok da bilmiyorum acikcasi deneyimi olan anneler desinler sen takipte ol

benm tarih secme durumum yok gönlümde yatan tarih o niyeyse icime sıcak geliyor :)
Biliyorum bebise sesleniyorum:)

Karışmak gibi olmasın canım da o da yaptığının farkı da demek uzatma bence boşver onların ekmeğine yağ sürme onlar da ortalığı karıştırmak istedikleri için boyle yalan dolan yapıyorlar olay çıkarmak istiyorlar sen de gittin olay cikardin onlar gider sen kalırsın kocanla kocalar da çok arada kalıyorlar ya dusunemiyorlar bazı şeyleri bazen düşününce diyorum ki bu aileler adamlara ne yapıyorlar farkında değiller..esin alttan aliyor sen de biraz alçak gönüllü ol çok da uzatmayin birbirinize lazimsiniz su günlerde

benim karnım hala top gibi yukarda duruyor ne zaman aşağı iner acaba bir bilginiz varmı.

Benm gönlümde de hep 2 Şubat var :)
Benim gönlümde 5 şubattan yana evlilik yıldönümümüz :) ama sağlıkla hayırlısıyla hangi gün olursa o gün olsun buişin şakası tabi
Bana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.
banada 2-2,5 aydır diyorlar doktora söyledim güldü bsna herkesin anatomisi bebeğini taşıma şekli farklı ya

merhaba arkadaşlar..
son günlerde yazmadım pek..ara ara bakabıldıgım kadar sadece..
malum dr meselesı ,ve doğum konusunun net olmayışı benı fazlasıyla gerdı son zamanlarda..bırde ustune eklenen abuk sabuk seyler..

neşem keyfım fazlasıyla kaçtı..burayada yazacak bırsey bulamıyorum ısın garıp tarafı,herkesın kendınce psıkolojısı alt ust zaten..

sırf kafam dağılsın dıye ıs yapmaya çalışıyorum,bu seferde oram buram ağrıyor.. hem ne ağrımak akıllara zarar bıde ona canım sıkılıyor..

evım şükür temız yınede koltuk yıkadık esımle..gumuslugu boşalttık temızledık yıkadım ıcındekılerı..zaten temız old.ıcın cok ugrastırmadı..düşünmemek adına bol bol uğraştım yanı..

netıce ıtıbarıyle sorgulamayı dusunmeyı bıraktım..sartların el verdıgı kadarıyla tedbırımı alıp kendımı Allaha teslım ettım..
salı gunu 39+0da son kez kontrole gıdıcem başka bır dr a..

dahada doğum başlayınca acılden gırıp kestırıcem kendımı..bıtsın artık..

İrem pek bi umitsiz gördüm seni ama son zamanlarda yani doğum esnasinda bile donen bebekler oluyor hakkımızda hayırlısı. Doktor konusu kızımda ben de 7-8 aylığa kadar ayni doktora gittim gittiğim yer hastaneler zincirinin poliklinigiydi orda doğum yoktu ama evine yakındı.sancı başlayınca da doktoru cagirabiliyordun daha uzaktaki ilçedeki hastanede de doğum oluyordu filan.neyse bigun aşırı sancilandim benim de dogumlarim hep sanciyla geliyor ya zaten,dedim doguruyorum herhalde gittik doğum yapilan hastaneye, doktorun ismini söylüyoruz hic tanimiyormus gibi yapıyorlar,sancim var ayakta duramiyorum bana bi Allahın kulu otur şuraya demiyor daha yanlarına çağırıyorlar ben zar zor yürüyorum.doğum başlamış mi diye bakacaklarina para pesindeler yok giriş yapın bilmem ne.. Doktora da ulaşamadım iyi mi. O zaman anladım yanlış yaptığımı boyle doktorun peşinden mi gezecektim bu halimle? Sinirlendim çıktım hastaneden eşime de dedim doğarsa dogsun napayim başka yere gideriz dedim.2 gün dayandım baktım sancılar artıyor oğlumu dogurdugum hastaneye gittik (zaten o hastane de bir diğerinin zinciri ama işleyişleri çok farklı ) oğlumu doğurtan doktorum aslında çok iyiydi ama o da hem çok yoğundu randevu alamiyorduk hem de o da benim kadar filan hamileydi ben doğuma geldiğimde o da doğum iznine ayrılmıştı zaten..hatta şimdi de o doktoruma gidiyorum nasip olursa 3. Bebisimi de o doktor dogurtacak.
Neyse gittik hastaneye sonuçta bildiğim bi yer rastgele bi doktor denk geldi ama öyle iyiydi ki anlatamam. Bu zamana kadar da ilk kez gördüğüm bi doktordu ama çok iyiydi neden bu kadar kendimi kasmışım anlamadım.. Sen de üzülme herşey olacağına varır

Ben bankaciyim cnm ozel saglik sigortasi Tr de hemen hic bi ozel hastanede para odemiyoruz nerdeyse tum islemler icin.hayirlisi olsun insallah skntisiz atlatirsin.sehir disindan gelcektin gultekn beyle gorusme imkann oldu mu?
Anladım canım evet oldu 2 gün önce görüştük inş. daha önceden tanıyorum kendisini zaten üniversite deki dr. Da iyi olduğunu biliyorum izine ayrıldığı için orayı eledim mecbur

Anladım canım evet oldu 2 gün önce görüştük inş. daha önceden tanıyorum kendisini zaten üniversite deki dr. Da iyi olduğunu biliyorum izine ayrıldığı için orayı eledim mecbur
Uni de hangisi caglar bey mi.?

benim karnım hala top gibi yukarda duruyor ne zaman aşağı iner acaba bir bilginiz varmı.

Senle günümüz aynıymış. Benimki de yukarda hergün kalkıyorum bakıyorum inmiş mi diye yok hala yukarda :/ hayırlısı olsun..

Canım ya bu kadar sıkma canını. Yapcak bi şe yok senin için de bebişin için de Allah hayırlısını versin...

Benmde normalden biraz asagidaydi zaten oylece duruyi.inmeye hic niyeti yok ohlusumun

ya benimki işin garibi sürekli erken doğum riski küveze girer diyor ama hiç iğne vurmuyor ha bire yat diyor
yata yata sancılarım gidecek çocuk doğmayacak

cimcimesultan bence git canim baska dr a,dr baya vukuatliymis

perşembe kendi doktoruma randevu aldım baktım kafam bozuldu cuma kadın doğum hastanesine gideceğim canım

ah bilmezmiyim
karnım burnuma çıkmış hala seninki erkek diyenler var
erkek ismi de bul ne olur ne olmaz bu çocuk erkek dedi bugün biri
erkek olursa o zaman düşünürüz dedim bende

selam kızlar ben geldim.
Dün biraz canım sıkkındı gelemedim. Dayımlara teyzemin oğlu geldi haftasonu oraya gidelim mi dedim annemlere fln kocişe annemle kociş doğuracak kadın gezer mi die çıkıştı bana yolda izde doğururmuşum. Snra ben pc aldım elime size bakmak için annem pcden kopamıyorsun o çocuğuda karnında pc manyağı yaptın fln dedi morlim bozuldu bıraktım pc fln. Evde iş yaptırmıyor herşeyi kndi yapıyor dışarı gezme yok doğururmuşum yolda izde pcde yok eeeeee ben hastamıyım ya hamileyim sıkıldım bunaldım evde sinirlendim evde dün gece yatarkende bir güzel ağladım rahatladım kimse beni anlamıyor evde evde iş yapma dışarı çıkma pc bakma e napcam ben zaten iyice ağırlaştım hareketim kısıtlı bişiler yapayım hareket edeyim istiyorum yaranamıyorum kimseye oturmaktn bıktım

Neyse kızlar dün gece yatarken hep alttan kasık kemiklerime baskı hissettim bebiş çok içten içten hareket eder gibi oluyordu aşağıya ve kasık kemiklerime ağrı geliyordu ve bacaklarıma dizlerime kadar iniyordu ağrı. Böyle böyle uyumaya çabaladım ne zmn uyudum bilmiyorum. Bugünde yine anneme sildirmediğim camlar vardı onları sildi duramadı yağmur yağacak silme dedim boşver, yağmadı die bugün cam sildi. Bnde bişi yapmadım ama işte öle yanında durdum fln. Saat 15 gibi acıktım bişiler yedim. Geldim pc ye bakmaya sizin geçmişleri okurken kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrı geliyor kızlar. Ama belimde hiç bişi yok kasık kemiklerim ve kasıklarıma giriyor ağrılar. Kasık kemiklerim ve bacaklarıma vuruyor dizden yukarı.

Dr.um 25 ocak - 4 şubat arası gün veriyordu bana. Ve benim içimden ya 25 ocak ya da 5 şubat die geçiyordu hep, bu gün beklenen gün 25 ocak ve şuan kasıklarımda adet ağrısı var acaba geliyor mu oğluş bari bu gece değil yarın sabah 8 den snra gelse de mesai saati olsa dr. hastanede olsa pzr pzr gece gece bizi telaşlandırmasa

sen böyle umutsuz olmamalısın,bizler ne yapalım ilk doğumlar, ilk korkular,ilk tedirginlikler.rabbim herşeyin iyisini bilir,kesileceksek kesiliriz ne yapalım böyle kestirip atma herşeyi.biz manyak manyak düşüncelerle o kadar konuştuk anlattık sen hep bizi güldürdün hep teselli ettin şimdi seni böyle görünce valla ben kendi adıma kafayı yiyebilirim müsadenle

Hepimiz kafayı yiyoruz sanırım bende acayip hisler içindeyim. İnanın günü belli olan arkadaşlara özeniyorum şu an hani şu gün doğum yapıcaz diyenler bir yandan diyorum en güzeli stres yok. Benim kafa olmuş bir milyon tilkiler. Rahat vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…