Bana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.neden böyle oldum ben yaaa
halbuki ne kadar güzel gidiyordu
dün gece psikolojim bozuldu biraz onun etkisi sanırım
yengemler geldi evlendiğimden beri ilk kez evime
sözde bana geçmiş olsuna geldiler
evi didiklediler gözleriyle
bana sürekli karnı çok düşmüş aşağı doğum yakın deyip durdular
insan bir maşallah der
zaten kem gözlü oldukları cümle alem tarafından onaylanmış
onlar gitti bende bir baş ağrısı bir burun kanaması
çocuk hareketli hiç durmadı
ha bire sancı yaptı gerildi kuzucuğum
annem okudu soğuk kompres yaptı falan
gece 3 e kadar hiç uyumadım sonra saat başı uyandım
sabah da 8 de uyandım yine
birde dün gece bir haber aldım
benim doktorumla alakalı
2 kuzenim daha hamileydi ikiside benim doktoruma gidiyordu
birinin çocuğuna son ana kadar normal doğum demiş son gün dönmüş çocuk sezeryan lazım demiş
oda başka doktora gitmiş normal doğurmuş
diğeride benden 1 hafta önde onada gelişimi durmuş bebeğin almamız lazım kilosu düşük demiş
oda inanmayıp başka doktora gitmiş gittiği doktor sorun yok herşey yolunda demiş
bu kuzenlere ikisinede yatış vermiş hiç hareket etmeden yatacaksınız demiş ama onların gittiği doktorlar son günlerde yatış değil yürüyüş verilir sizde bir problem yok neden yatıyorsunuz demiş
kafam karıştı bende yatıyorum sürekli
kafanda soru işareti kalmasın o doktor arada sapıtıyor dediklerini unutuyor başka doktorada git dedi kuzenim
birazda onun etkisiyle uyuyamadım sanırım
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Ben bankaciyim cnm ozel saglik sigortasi Tr de hemen hic bi ozel hastanede para odemiyoruz nerdeyse tum islemler icin.hayirlisi olsun insallah skntisiz atlatirsin.sehir disindan gelcektin gultekn beyle gorusme imkann oldu mu?Benim hamilelik takvimim yanlış canım 36+5 teyim 37. Haftadayım da biraz sıkıntılı benim işlersakıncası yoksa hangi kurum senin ki canım benimki emekli sandığı
Biliyorum bebise sesleniyorum:)Nisandan sonra uc gun de bi hafta da bekleyen oluyormus sancin suyun yoksa. Cok da bilmiyorum acikcasi deneyimi olan anneler desinler sen takipte ol
benm tarih secme durumum yok gönlümde yatan tarih o niyeyse icime sıcak geliyor :)
Sabah Kalktım kahvaltı hazırlamış artık kafasına ne dank ettiyse hiç konuşmadım özür diledi durdu sabahta utanmadan telefon ediyorlar telefonda kapıştı onlarla falan filan işte yok sadece siz varsınızda ben sadece çocuk için gittimde kırk bin laf arabayı yaptırmaya gitti şimdi annem gelcek benimde gitsin zaten hala sinirliyim yüzünü görmeye şeyim yok yani
Yazdım ama alıntılanmamış gördün mü
Benim gönlümde 5 şubattan yana evlilik yıldönümümüz :) ama sağlıkla hayırlısıyla hangi gün olursa o gün olsun buişin şakası tabiBenm gönlümde de hep 2 Şubat var :)
banada 2-2,5 aydır diyorlar doktora söyledim güldü bsna herkesin anatomisi bebeğini taşıma şekli farklı yaBana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.
bu örneği diyolar canım,ben ig ye koymuştum :)Feyza instagramim yok benim buraya da koyar misin mümkünse orguleri ?
merhaba arkadaşlar..
son günlerde yazmadım pek..ara ara bakabıldıgım kadar sadece..
malum dr meselesı ,ve doğum konusunun net olmayışı benı fazlasıyla gerdı son zamanlarda..bırde ustune eklenen abuk sabuk seyler..
neşem keyfım fazlasıyla kaçtı..burayada yazacak bırsey bulamıyorum ısın garıp tarafı,herkesın kendınce psıkolojısı alt ust zaten..
sırf kafam dağılsın dıye ıs yapmaya çalışıyorum,bu seferde oram buram ağrıyor.. hem ne ağrımak akıllara zarar bıde ona canım sıkılıyor..
evım şükür temız yınede koltuk yıkadık esımle..gumuslugu boşalttık temızledık yıkadım ıcındekılerı..zaten temız old.ıcın cok ugrastırmadı..düşünmemek adına bol bol uğraştım yanı..
netıce ıtıbarıyle sorgulamayı dusunmeyı bıraktım..sartların el verdıgı kadarıyla tedbırımı alıp kendımı Allaha teslım ettım..
salı gunu 39+0da son kez kontrole gıdıcem başka bır dr a..
dahada doğum başlayınca acılden gırıp kestırıcem kendımı..bıtsın artık..
Cok karizmatik duruyo ondn galiba:)Benm gönlümde de hep 2 Şubat var :)
Anladım canım evet oldu 2 gün önce görüştük inş. daha önceden tanıyorum kendisini zaten üniversite deki dr. Da iyi olduğunu biliyorum izine ayrıldığı için orayı eledim mecburBen bankaciyim cnm ozel saglik sigortasi Tr de hemen hic bi ozel hastanede para odemiyoruz nerdeyse tum islemler icin.hayirlisi olsun insallah skntisiz atlatirsin.sehir disindan gelcektin gultekn beyle gorusme imkann oldu mu?
Uni de hangisi caglar bey mi.?Anladım canım evet oldu 2 gün önce görüştük inş. daha önceden tanıyorum kendisini zaten üniversite deki dr. Da iyi olduğunu biliyorum izine ayrıldığı için orayı eledim mecbur
benim karnım hala top gibi yukarda duruyor ne zaman aşağı iner acaba bir bilginiz varmı.
merhaba arkadaşlar..
malum dr meselesı ,ve doğum konusunun net olmayışı benı fazlasıyla gerdı son zamanlarda..bırde ustune eklenen abuk sabuk seyler..
neşem keyfım fazlasıyla kaçtı..burayada yazacak bırsey bulamıyorum ısın garıp tarafı,herkesın kendınce psıkolojısı alt ust zaten..
sırf kafam dağılsın dıye ıs yapmaya çalışıyorum,bu seferde oram buram ağrıyor.. hem ne ağrımak akıllara zarar bıde ona canım sıkılıyor..
evım şükür temız yınede koltuk yıkadık esımle..gumuslugu boşalttık temızledık yıkadım ıcındekılerı..zaten temız old.ıcın cok ugrastırmadı..düşünmemek adına bol bol uğraştım yanı..
netıce ıtıbarıyle sorgulamayı dusunmeyı bıraktım..sartların el verdıgı kadarıyla tedbırımı alıp kendımı Allaha teslım ettım..
Benmde normalden biraz asagidaydi zaten oylece duruyi.inmeye hic niyeti yok ohlusumunSenle günümüz aynıymış. Benimki de yukarda hergün kalkıyorum bakıyorum inmiş mi diye yok hala yukarda :/ hayırlısı olsun..
Canım ya bu kadar sıkma canını. Yapcak bi şe yok senin için de bebişin için de Allah hayırlısını versin...
Aynı cahilliği bizde yaşadık işte canım. Açıklık var dedi yatış verdi seum ciğer geliştirici iğne vs.zor taburcu ettirdim kendimi. Ondan sonra 3 doktor muayene etti hepside açıklığın yok ddi.ama bana bebeğin küveze girer dediği için korktum her dediğini yaptım. 3 gün içinde doğuracaksın dedi bana. Bugün 8.gün. Normal hayatıma devam ediyorum. Çok pişmanım tek bi doktorun lafıyla ciğer geliştirici vurdurduğum için..
cimcimesultan bence git canim baska dr a,dr baya vukuatliymis
Bana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.
merhaba arkadaşlar..
Konuşalım canımBenim kızımınki yapım aşamasında canım,arkadaşım yapıyo ama ben değil,1 yaşa göre :)
Sana da yaptıralım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?