2015 Şubat Anneleri

Evet niye zil takıp oynamıyorsun canım sen benim kuzenim benim kına gecemde bir oynadı bir oynadı kız doğuracaksın dediler zavallım benim gelin almama dahi kalamadı salona gittik kuzenim yok nerde bebiş doğmuş bile hemde öyle kolay oldu li diyor bence sende dene bir iki şık şık dönüyor evin içinde :)

Huni takip oyniycam ben artik dogsun diye kmlerce yürüyüş yapıyorum oturmuyorum ki hic oynmaya kalsaydi tek ah benm kızın gelesi yok

Huni takip oyniycam ben artik dogsun diye kmlerce yürüyüş yapıyorum oturmuyorum ki hic oynmaya kalsaydi tek ah benm kızın gelesi yok
Benim ablamda.Harmandalı oynamıştı sabaha doğurmuştu
Off sen yandın şimdi.sana ne öneriler geliyordur şimdi şunu yap bunu yap diye.

Benim ablamda.Harmandalı oynamıştı sabaha doğurmuştu
Off sen yandın şimdi.sana ne öneriler geliyordur şimdi şunu yap bunu yap diye.

Akil vermekten ziyade yediden yetmise dogurmadin mi diye didikleyenler daha cok.

Ben dene derim benim kuzenim de çok yürüdü ana yürüyüşten daha etkili galiba göbek atmak

onu da deneriz canim umut fakirin ekmegi demisler

Günaydın kızlar
Hafta sonu oturmadım yerimde dün akşam da eve geldik üzerimi değiştirirken sağ yanıma bıçak saplanır gibi oldu yarım saat de geçmedi. Dedim ne oldu geliyor mu diye ama uzandım bir süre sonra geçti. Anlaştık kızımla ya 23 ünde gelecek diye bekleyecek mi bakalım
Sonra kalktık eşimle kızın odasının süslemesini yaptık
özel günler eşimin evde olduğu günlere denk gelse ya hep

ogleden sonra kadinlar toplaniyordu bende oraya gezmeye gidiyim bari madem dogurmuyorum :)))

benimkide boyleydi canim ya saate bakinca duzenliydide
ama sonuç sifir :)

ya o deilde arkadasim kaslarimi alacakdi
e aksam oyle ouncada ben kendim aliyim dedim , temizledim iste baya
simdi gitsem yapacak pek biseyide yok, o daha guzel sekil verirdi
esssek sipasi kandirdi beniiiiiiii

[QUOöyle etkiliyor_Aliya_, post: 39452966, member: 597388"]Kanım sınırda ilaç kullanıyorum onun için zaten sırt üstüde yatamı orum ama kan değerleri etkiliyor mu ki nefes alışı falan onu bilmiyordum[/QUOTE]
Hem oyle etkiliyorki kalp krizi geciricem sanardim surekli nefes nefeseydim. Kan şurubu kullandim 3. 4 güne bitti bu derdim. 10 su 13 olmuş degerim

Yaaa 5 ten belli ayaktayım. Uyumak istiyorummmm. Uyumuyo bu kız. Mız mız gözler faltaşı:) kocamın az işi varmış, halledip gelcem dedi. Gelsin atcam üstüne:) bu arada büyük kızda uyanmaz inşaAllah da biraz uyurum

ya ben yemek yiyemiyorummmmmmmm
acıkıyorum ama canım bişey yemek istemiyor kollarım omuzlarımdan çıkmış gibi dökülüyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…