Emmekten yoruluyordur uyuyordur. Sonra da gazi cikmadigi icin uyaniyordur. Bence kaka yapiyorsa verme mama. Sık sık emzir sut coglir. Benimki de ayni emiyor yarisinda uyuyor sonra uyanip bidaha emiyor buyudukce tek defada emmeye baslarlarYaa benim bebede kaç gündür saatlerce uyanık duruyomemeye yapışıyo orda uyuyo yerine koyunca hemen uyuyo aglıyo :/ ac kalıyo diye dusunuyorum arada mama veriyorum...
evet canimoglumu 40+3 te dogurmstm ekstra rapor almamistm ama okula sor en iyusi hepsi ayri is yapiyor
yanlis alarmmis demek. Ama.yakindir dogum boyle sancin olduysa
nisan gelmis, insallah kolay bi dpgumun olur canimşimdi kızımın arabasını almaya gidiyorum hiç sancım yok ama acayip heyecanlandım :)
:) maasalalh deseydin ya kiz geceAy ben de size ozeniyorum dogurdunuz da buyuttunuz bile diyeoyy caylar feda olsun sana soguktu hava cayin tadi yoktu zaten cekmesin hic canin Bahara az var kizinla gezersin sen de insallah
Haydeee o kadar heyecan yaptrdin yanlis alarm miymis kimin gozu kaldi acep
Ay hadi insallah bi avazda kolayca kavus benden iki gun ondesin sen dogur da sirami alayim ben de
hah okul da bi iyi bilir ki sorma ben dra sorayim iyisi mi canim
he kiz sonra nolduysa vazgeçti ben sipam :))))ne o kız doğuruyomuydun akşam.
bu syafanin en geç dogum tarihli annesisin sekerim bekle sen sirani : ))))günaydın bayanlar, hala doğuramadım ben debunun gelmeye hiç niyeti yok sanki.
yarın dr kontrolumuz var. bakalım dr teyzemız ne dıyecek.
yatağını hazırladım. sus malzemelerını bıle aldım. hersey hazır gıbı. bı oglumuzu beklıyoruz.
teşekkür ederim canım sen ne yaptın bu arada?
doğum yaptın mı :)
ya ben yemek yiyemiyorummmmmmmm
acıkıyorum ama canım bişey yemek istemiyor kollarım omuzlarımdan çıkmış gibi dökülüyorum yaaaaa
Hahaha kız Allah'tan hastaneye gitmedingidip iyi kotu uyyum diye yatmsitim, uyandim sabah olmus
dogurmadim yani yanlis alarmm
Biz hergun odada kadini cekistiriyoruz. Yoruldum artik kadini gondereyim diyorum esim istemiyor. Anneme de moralim duzgun olmLi dedikce surekli uzuntulu seyler konusuyoruz.Ben uyurken başında durmuyorum.yatak odasında beşikte uyuyor ben salonda oturuyorum ara ara bakıyorum.
Biraz daha relaks ol bence. Biz gergin olunca onlarda oluyor sanırım.
Ben dün akşam kötüydüm bebekde anladı sanki hiç uyumadı
Bekleme git canim kontrol onemli.kızlar sabah kan geldi ama öyle kahverengi leke değil bariz adet oluyor gibi altıma yaptım sandım kanmış :) :) şimdi doktora gidecektim vazgeçtim sancı bekliycem :)
Benimde aynı oldu.dün uslu dedim birkaç kişiye çocuk akşamdan beri kabız.dün akşam dokuzdan şu saate kadar ayaktayız yeni yapabildi ve öyleyken hem kusuyor hemde emmek istemiyor.
Benimde aynı oldu.dün uslu dedim birkaç kişiye çocuk akşamdan beri kabız.dün akşam dokuzdan şu saate kadar ayaktayız yeni yapabildi ve öyleyken hem kusuyor hemde emmek istemiyor.
Aldım canım içiyorum cok şükür arttı emmesini de bi alıştirdim mi tamam inşallahHumana çayı al canım. Baya arttırıyo sütü ve bol sıvı tüket. Humana benim göğüslerimi taşlaştırdı fazla sütten.
ya ben yemek yiyemiyorummmmmmmm
acıkıyorum ama canım bişey yemek istemiyor kollarım omuzlarımdan çıkmış gibi dökülüyorum yaaaaa
bende aynıyım sadece su içiyorum. içim yanıyor resmen ama yemeye gelince nedense o eski hamilelikte olan iştahım gitti. doğumdan 1 hafta sonra 10 kilom gitmişti şuan 20 kilom rahat gitmiştir eski kıyafetlerim oluyor artık. herkes çöktüğümü söylüyor
yok yok hastaneye kolay kolay gitmemm sekerim :) dakka basi hastaneye kosma luksum yok benim , gittiimmi dogurmam lazimHahaha kız Allah'tan hastaneye gitmedin
Merhaba,
Kaç kilo aldın ki hamilelikte? Ve kaç kilo ile hamile kaldın. 10 kilo gitmesi beni çok heyecanlandırdı. Ben şuana kadar (mayıs annesiyim) 5,5 kilo aldım. 10 ile tamamlamayı hedefliyorum. 6 bile gitse bana yeter 1 haftada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?