2015 Şubat Anneleri

oğlumun gözleri çapaklanıyor sarı sarı. kaynamış suyla sildim başka ne yapabilirim YARDIM yavrum gözünü açamıyor
Bizde de aynı problem vardı.Doktor serum fizyolojik ile çapaklandıkça gazlı bezin üzerine döküp içten dışa silin demişti.Bir de günde 3 kere netira göz damlası damlatın demişti.Gözüne masaj yaptırdı bir de, gözyaşı kanalı tıkandığı için olurmuş yoğun çapaklanma.Korkma geçiyor canım.Bir doktoruna da danış derim.

Ilk hastalığımızı atlattık şükür, insan yavrusuna bir sey olacak diye aklı çıkıyormuş yavrum hastalanınca anladım. Allah hastanede olan insanlara sabır versin.

Cimcime günaydın,
Yemen lazım ama, sen yemeğini aksatma ki kuzuna süt olsun, enerjin olsun moralin olsun.

midem almıyor artık sabah 1 gül böreği anca yedim başka yok yorgunluktanmı acaba diyorum
lactamil almaya karar verdim ama dün markette bulamadık
rezene ve humana içiyorum hergün
iştah açıcı bişeyler olsa keşke

Yorgunluktandır canım.Lactamile ben de başladım 3 gün oldu tadını sahlepe benzettim sıcak içiyorum ben.Eczanelere sordun mu?Bir de promalt diye birşeye başladım hakikaten de sütü arttırıyor gibi geldi bana doktorum önerdi malt içeceğini.E bebekte kampanya var aldım ben de ordan, onun tadı da üzüm suyuna benziyor.Tavsiye edebilirim.

Tatlım bana hastanede emzirmeden önce mutlaka altını değiştirin dedi bebek hemşiresi ve doktor.Empati yapın , altınız pisse güzel yemek yiyebilir misiniz? Diye sordu hatta.O yüzden hep önce altını alıyorum sonra emziriyorum, ağlaması yıkıyor evi evet ama o da alışacak bu düzene.Zaten karnı tokken bir iki kez altını kakaladı değiştirdim ve hemen kustu oğluşum.Ondan da açken değiştirmeyi tercih ediyorum altını.

kızlar sabah kan geldi ama öyle kahverengi leke değil bariz adet oluyor gibi altıma yaptım sandım kanmış :) :) şimdi doktora gidecektim vazgeçtim sancı bekliycem :)

oglumu 40+3 te dogurmstm ekstra rapor almamistm ama okula sor en iyusi hepsi ayri is yapiyor

su an 6 dk da bi geliyor galiba
of yaa durmaz valla sabaha kaadr
offfff
yanlis alarmmis demek. Ama.yakindir dogum boyle sancin olduysa

kızlar sabah kan geldi ama öyle kahverengi leke değil bariz adet oluyor gibi altıma yaptım sandım kanmış :) :) şimdi doktora gidecektim vazgeçtim sancı bekliycem :)

günaydın.ooo en azından bi işaret.inşallah sancıların da hemen başlar.bekletmeden.gerçi günün dolmuş.bekletmez heralde bu saatten sonra bebeiş.hadi hayırlısı

Sana bakıp bakıp Ben özeniyorum İstanbulu gezdikçe.
15 gündür dışarı çıkmadım.
O bakır demlikle çayı koymayacaktın
Pöffff en sevdiğim.

Ay ben de size ozeniyorum dogurdunuz da buyuttunuz bile diye oyy caylar feda olsun sana soguktu hava cayin tadi yoktu zaten cekmesin hic canin Bahara az var kizinla gezersin sen de insallah

benimkide boyleydi canim ya saate bakinca duzenliydide
ama sonuç sifir :)

Haydeee o kadar heyecan yaptrdin yanlis alarm miymis kimin gozu kaldi acep

Ay hadi insallah bi avazda kolayca kavus benden iki gun ondesin sen dogur da sirami alayim ben de

oglumu 40+3 te dogurmstm ekstra rapor almamistm ama okula sor en iyusi hepsi ayri is yapiyor

hah okul da bi iyi bilir ki sorma ben dra sorayim iyisi mi canim

Sana bakıp bakıp Ben özeniyorum İstanbulu gezdikçe.
15 gündür dışarı çıkmadım.
O bakır demlikle çayı koymayacaktın
Pöffff en sevdiğim.

Ay ben de size ozeniyorum dogurdunuz da buyuttunuz bile diye oyy caylar feda olsun sana soguktu hava cayin tadi yoktu zaten cekmesin hic canin Bahara az var kizinla gezersin sen de insallah

benimkide boyleydi canim ya saate bakinca duzenliydide
ama sonuç sifir :)

Haydeee o kadar heyecan yaptrdin yanlis alarm miymis kimin gozu kaldi acep

Ay hadi insallah bi avazda kolayca kavus benden iki gun ondesin sen dogur da sirami alayim ben de

hah okul da bi iyi bilir ki sorma ben dra sorayim iyisi mi canim

benim teyzemde annemin kına gecesinde bi oynamış bi oynamış daha var diye.ertesi gün zavallı ananem bi nikah salonu bi hastane koşturmuş.kızını evlendirip torununu sevmiş

günaydın bayanlar, hala doğuramadım ben de bunun gelmeye hiç niyeti yok sanki.
yarın dr kontrolumuz var. bakalım dr teyzemız ne dıyecek.
yatağını hazırladım. sus malzemelerını bıle aldım. hersey hazır gıbı. bı oglumuzu beklıyoruz.

Huni takip oyniycam ben artik dogsun diye kmlerce yürüyüş yapıyorum oturmuyorum ki hic oynmaya kalsaydi tek ah benm kızın gelesi yok

benim teyzemin de gelmemiş miadını aşmış.annem sıcak battaniyeye oturtmuş.heralde elektriklidir orayı sormadım..o gün sancısı başlmış.benim zamanım geçti sanmışlarda otur diyo dün.bebeğin rahatı bozuluyo geliyo dedi.acaba sıcak su torbası koymakta bacak arasına aynı etkiyi gösterir mi.tabi tavsiye edemem.bilmiyorum tehlikeli bi şey olur mu.araştırmadım.

Yaa benim bebede kaç gündür saatlerce uyanık duruyo memeye yapışıyo orda uyuyo yerine koyunca hemen uyuyo aglıyo :/ ac kalıyo diye dusunuyorum arada mama veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…