Anam senin işin çok zor Allah kolaylık versin sana bende bugün yarın değil de 20 sinde doğsun diye dua ediyorum doktorum o zaman nöbetçi inşallah Rabbim o zamana kararlaşmıştırne biliyim merak ediyorum iste
olur bana uyar gunlerimiz ayniymis zaten
dun geceden 3 saatlik uykuyla duruyorum çocuklari yatirip hemen uyyucam valla, bugun yarin dogurmayimda dinleniyim biraz
Ben diğerlerinde kullanmamıştım ama ise donucem diye elektrikli göğüs pompası aldım memnunum canım philips avent aldım.almadan önce netten bayağı arastirmistim çoğu kişi aventi önermiş sen de bi araştır istersen..
Gozunaydin canım. Bebisler daha sonradan tip değiştirebiliyor benimkiler de hep babası gibi esmer ve saçlı olarak doguyorlar ama simdi gorsen benim.gibi sarıya yakin kumrallar
Bu ozgecan olayi beni iinanılmaz sarstiKızlar televizyon izleyeniniz var mi. Her tarafta üzücü haberler var yarim saattir oturuyorum içim sisti resmen
dikisin atmis gibi gorunuyor. O zaman yanma ve siLama oluyor cunku.. Kontrole gitsen iyi olurArkadaşlar normal doğum yapıp dikişli olan var mı bende çok fena yanma gibi bişey var hele idrar yaparken bişey mi oldu acaba ağrıda var hafif
Karbonat sür canım iyi gelirBende bugün harekette yok bilmiyorum nasıl doğacak bebişim içeriside dar gelmeye başladı artık... Bu arada dün akşam da çay içerkendamağımı yakmışım iyice canım yanıyor
Carpintin filan oluyor mu canım?ben kan ilacı kullanıyorum doğumdan beri zaten 8e inmişti düzenli kullanmama rağmen ara ara çarpıntılarim oluyor. 26sinda spiral koydurmaya gidince doktorumdan Riva edicem kan tahlili yapmasını.bence sen de bi yaptır doğum sonuçta kan kaybı yaşamış olabilirsin.emzirme sureci de anne vücudu için yoğun bi süreç olduğundan kansizsan vitsminsizsen kullanmanın gerekir.
Carpinti yok. Ama evdeyim dinlenebiliyorum. Gozlerime baktim baya acik renk. Kan ilaci icemiyorum doguma iki hafta kala serum vermisti dr icemiyorum diye. Yine isteyeyim kontrol icin gittigimdegoz kapaklarinin altina abksanaa dr gibi, orasi pembe deilse kansizlik var demekdir
ama ilacini almadan kurtulamazsinki
Iste oyle oyle sicak cay icenez oldum ben 2- senedirGerçekten öyle
3 hafta oldu henüz kesintisiz kahvaltı yapmadım,zamanı geçmemiş çay içmedim
Yaa korktum şimdi atmış sa ne olacak yine mi dikilecekBu ozgecan olayi beni iinanılmaz sarsti dikisin atmis gibi gorunuyor. O zaman yanma ve siLama oluyor cunku.. Kontrole gitsen iyi olur
Ya birinin evinde çalışması çok.zor bir şey.Biz hergun odada kadini cekistiriyoruz. Yoruldum artik kadini gondereyim diyorum esim istemiyor. Anneme de moralim duzgun olmLi dedikce surekli uzuntulu seyler konusuyoruz.
Oy Oyyy sizden oldum.Iste oyle oyle sicak cay icenez oldum ben 2- senedir
Benim çok gazı yok ama ben kabız olunca o da oluyor. Pazar akşaama kadar kötüydü pazar gecesi sakinleşti
Bakalım bu gece ne yapıcaz.
Bak olabilir ii hatirlattinKansızlık olabilir canım bi kontrol ettir istersen
Geçmiş olsun çok acı verir bilirim benim kızçem ufakmış biraz :)Bende bugün harekette yok bilmiyorum nasıl doğacak bebişim içeriside dar gelmeye başladı artık... Bu arada dün akşam da çay içerkendamağımı yakmışım iyice canım yanıyor
Ben lansinohun elektriklisini kullanıyorum canım tavsiye edebilirimBen de sagayim o zaman. Hangi marka model kullaniyorsun gidip alYim cildiricam.
Hiç sorma aynı şeyi bende söyledim maalesefKızlar televizyon izleyeniniz var mi. Her tarafta üzücü haberler var yarim saattir oturuyorum içim sisti resmen
Şaka maka seninde az kalmış.kaç gundur ebkledigim tek sayi olduk sonuçta safakda
imzadaki bebi$ de ne guzel uyyoorr demi :))
Aynen Ben de çok darlandimKızlar televizyon izleyeniniz var mi. Her tarafta üzücü haberler var yarim saattir oturuyorum içim sisti resmen
1 haftaya geçiyor o canim bnm de öyleydi dikişler kendi dusmedıgı için ağrı olmuştu bende dr alınca rahatlamistim kontrolün ne zmn?Arkadaşlar normal doğum yapıp dikişli olan var mı bende çok fena yanma gibi bişey var hele idrar yaparken bişey mi oldu acaba ağrıda var hafif
Sut icin degil de bebisin zeka gelisimi icin. Drum bana ic dedi ama hala baslamadim. Demir ve vitaminini de salliyorumYok onu da içmiyorum içmeli miyim? Süt yapıyor muymuş o da?
Benim bir dikisim aatmis inceden sizliyordu kontrol için 1 haftalık lohusayken gittiğimde Drddemişti atmis dizisinin biri diye.. Ama müdahale etmedi yeniden . Kendiliginden duzeldi ama uzun surdi tamamen gecmesi.Yaa korktum şimdi atmış sa ne olacak yine mi dikilecek
alinan dikismi atmislar sana.. Allah allah kaldimi oylesi.. Ben devlette sezo oldum dikisleri dert edip durdum kendime nasil aldiricam diye .. Sonra ogrendim ki benim dikia estetikmis ve kendinden eriyen cinstenmis.. Normal digumdaki de estetik dikisti ve oyle aldirma falan olmamisti1 haftaya geçiyor o canim bnm de öyleydi dikişler kendi dusmedıgı için ağrı olmuştu bende dr alınca rahatlamistim kontrolün ne zmn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?