evet canim bir anda basladi dogum.Masallah size gozunaydin canim ne guzel saglikla almissin kucagina evladini..
Bende epidural normal dogum dusunuyorum su an tam 40.haftamdayim daha kanala bile inmedi. Demek ki bi anda dogum baslayabiliyo senin dedigine gore? Insallah senin kadar kolay dogururum epiduralden korkuyorum biraz ama
hic korkma canim epiduralden . hastanr koridorunda dolasirken epidurali bulanacok dua ettim :) tabi anestezi uzmani cok onemli ona dikkat et. benim 40+1 deki kontrolde hic belirti yoktu nisan gelmesi haric. hatta dogum basladigindaMasallah size gozunaydin canim ne guzel saglikla almissin kucagina evladini..
Bende epidural normal dogum dusunuyorum acilma su an tam 40.haftamdayim daha kanala bile inmedi. Demek ki bi anda dogum baslayabiliyo senin dedigine gore? Insallah senin kadar kolay dogururum epiduralden korkuyorum biraz ama
Amin canim tesekkurler. hepimizin bebisi saglikli bir sekilde buyusun insallahtebrikler.Allah analı babalı buyutsun
Son günler Zaten zor geÇiyordu.her akşam gece doğurayım diye yatıyom ama sabah kalkıyom bişey yok
bugün kontrole gittim 10 gün bekleyebiliriz dedi doktor
dualarda buluşalım bizde süt kaka konuşalım artık yaaaa
Çok heyecanlı demiKızlar geldim yatışım yapıldı nst bağlandım ultrason falan. Hala sancim 20lerde en fazla.
Şimdilik bir odaya yatışım yapıldı yarın değişecekmiş doğumdan sonra.
Suni bağlayacaklar şimdi galiba doktor çağırdi muayene odasindayim.
Annemle babam da yola çıktılar :)
#yasemin4 telefondan yazdigim icin duzgun yazamadim bir turlu. dogum basladiginda acilmam yooktuu. her sey bir anda ilerledi. yani moralini bozma hic. bebis gelecegi zamani biliyor. umarim sen de kolay dogum gecirirsin.
bugün bana da aynını dedi doktor
10 güne kadar bekleriz sonra hala gelmezse yatışını yaparız dedi
Kızlar geldim yatışım yapıldı nst bağlandım ultrason falan. Hala sancim 20lerde en fazla.
Şimdilik bir odaya yatışım yapıldı yarın değişecekmiş doğumdan sonra.
Suni bağlayacaklar şimdi galiba doktor çağırdi muayene odasindayim.
Annemle babam da yola çıktılar :)
Kaç Kilo almıştın toplam bide normal mi sezryn mu yaptın kaç gün olduBnm 5 kg kaldıpef , gider sanıyordum gitmedii
Canım mustela kullandımmı? Benim çok şükür hiç yara vs olmadı.
Canım bu saatten sonra toparlan artık üzme kendini süt arttırıcı Şeyler ye lactamil iç hummana al iç mama ben bilmiyorum ama bilen yazar zaten inş toparlanırsınkızlar ağlamaktan içim şişti çok üzgünüm bebeğim doymuyor sütüm kesildi iyice sabahtan beri ağlıyordu uyuyamıyor bile ağrısı var sandık ama meğer açlıktan ağlıyormuş annem pelte yaptı yedirdik beni bile o kadar iştahlı emmemişti yavrucum
karnı doydu heralde şimdi mışıl mışıl uyuyor ben hala ağlıyorum
20 gündür yaşadığım stresi bir ben bir allah bilir size girip anlatamadım ama her günüm ağlamakla geçti her günüm acaba bugün ne arıza çıkaracak diye beklemekle geçti. eşime bişey anlatmadım daha büyük bir sorun yaşanmasın diye ama artık dayanamadım anlattım üstün körü çok ayrıntıya girmedim çok kızdı neden en başından söylmedin ben gelme derdim dedi banada kızdı kendin yapmışsın hiçbişeyi düşünmeyecektin kızımızdan başka dedi. sonuna kadar haklı ah şimdiki aklım olsaydı alırmıydım onu eve
merak ediyorum nasıl vicdanı rahat başını yastığa koyabiliyor pislik kadın bide hacı olacak
eşim bugün son bundan sonra bayramdan bayrama görür yüzümüzü dedi bir yanım derin bir oh çekiyor bir yanım daha büyük bir aile kavgası çıkmasından korkuyor
bu arada sütü yetmeyenler veya mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz sanırım bende mamaya geçeceğim şuan göğüslerimden 1 damla anca geliyor sıkınca
benim pediatrim yeni dogan 20. gununde dogum kilosuna gelebilir diyorKizim tek gogsumu emmeye basladi simdide sutum yok 3 lt fazla su iciyorum uc fincan humana iciyorum incur suyu iciyorum tahin yiyorum daha ne yapmsm lazim sut oldun diye kizlar
çok emiyor demekki , maasallah ahmet tunaya :)Ahmet tunanin bütün bezleri kakali ve acayip çiş yapiyor koca çocukgibi dolu bezleri .. Erkek cçocuğu olunca kestiremiyorum da normal mi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?