2015 Şubat Anneleri

Benim daha en bastan 5 mart koymuştu son durak olarak suni sancı için.
ya iste 3 martda bakaacklar, sonrada iki gunde bir çagiracakalr, herhalde duz hesap 8 mart pazartesi ye suni veririler
daha 10 gun var ama içimden bi ses bu çocuk o gune kadar gelmeyecek diyor
az once benden 1 ay geriden hamile olan arkadasim ugradi 5 dk ligina, onun karni benimkinden asagida
once dogurursa valla kiskançlikdan çatlarimmm :)

Para ve insanlik ayni yerde birlesmiyo

gaz cikarma kaka temizleme kusma vs derken bizim de bir saat oluyor. Ama emmesi toplam 25 dk falandir bunlarin icinde. Memede uyuklamasina cok izin verme. Uyuyunca cikar memeyi ozman daha iyi anlarsin belki doydugunu ln

Uyuyunca çıkarıyorum yatağına yatırınca ağlamaya başlıyor tekrar devam ediyorum bu hep böyle oluyor hiç uyumadığı zaman oluyor. Mama vermemek için kasıyorum ama onu da yoruyorum sanırım böyle bugün yine hiç uyumadı yemeğimi emzirirken yiyorum. Tuvalete bile zor gidiyorum. Bu saatler süren durum kesin yanlıştır di mi? Ne yapıcam ben yaaa

Oooo 1 ay oldu hala terliyorum

Aynı ben ya hemde nasıl terliyorum, bebeğe kalkınmada donuyorum hemen hırka giyiyorum yada bebişle yatıyoruz :)

Allah yardimcin olsun canim, bi avazda sagliklica kucagina al insallah yavrunu

Kaç Kilo almıştın toplam bide normal mi sezryn mu yaptın kaç gün oldu
8 almıştım 4ü kaldı walla ama süt olsun die Yedim baya ondan oldu snrm :) maltlar fln derken . Bi aya yakın oldu , dikkat etmeye başladım daha almamak adına

Illa o haftaların dolması mı lazımmış, günün bitince almıyorlar mı hastaneye :-( inşallah fazla bekletmez tez vakitte hayırlısıyla doğum yaparsın.. Ne tuaf ya Kiminde su gelir yada nisan yada hiç biri olmaz sancı gelir :) Rabbim büyük

tebrikler canim, Allah anali babali buyutsun insallah .. kiyamam ya zor olmus sonu guzel ikinizde sagliklisiniz çok sukur
yemek yasakmi ? niye sadece çorba içiyorsun ?
gaz için daha çok yurumen lazim galiba ben pek anlamam ama duydugum kadariyla baska çaresi yok

8 almıştım 4ü kaldı walla ama süt olsun die Yedim baya ondan oldu snrm :) maltlar fln derken . Bi aya yakın oldu , dikkat etmeye başladım daha almamak adına
Maşallah bende 8-9 kilo aldım doğumdan sonra gitti ama çok kötü tatlı krizlerim tutuyor :-( ne kötü yaaaaa offffff

onlara gore gunum 41 haftanin sonu iste, sorunda zaten bu :) nasil bi gun hesapliyolarsa artik
ama baksana dark daysla vahidede ayni sure bekliycekler
ya beklesinler beklemeyede o kadar hevesle bekeldigim okul tatili bitecek
aslinda benimkide saçmalik, sanki 1 ay sonra yaad once olsaydi dogum okul tatilimi olcakdi, yokdu ocakda yada martda tatilimiz
denk geldi iste $ans
artik tatile denk gelmedigini varsayicam bu son gunlerin, biraz polyannacilik oynayim yoksa stresden bu çocuk zor dogacak
yarin hava guzel olursada oglani koyaack bi komsu bulup yurumek istiyorum, hayirlisi bakalim ..

senin kiz 4 yasindaydi demi canim ?
bebegi birakamiyorsan kizi yaninda goturcen , zamanla alsirsin iki çocuklu hayata , ilk zamanlar biraz bocalaman normal
simdi deilde sonrasinda kre$e baslar, ana okuluydu ilk okuldu derken hersey normale doner

vahide dogursaydida uç çocuklu hayatin SIRLARINI ogrenseydim bende ondan :))))

Surekli emzirip arada mama veren varmi? Benim sutum yetiyodu son bir haftadir geceleri uyurken cok huzursuz arkafadim mama ver doymuyo olabilir dedi cidden mama verdim 30 cc icti aninda uyudu! Aksamlari bir kez verebilirsin dedi. Ama brnim icim hic rahat degil. Ya sutum daha da azalirsa ya emmezse..kafamda deli sorular. Bir de yetersiz hissediyorum kendimi boyle olunca

Canim, bizimde burun tianikligi sorunu oldu,otribebeden bizde aldik.cok guzel ise yariyor.ama onemli kismi şu: serum fizyolojik sikacaksin burun deliklerine.korkma bisii olmuyor,bize de hemsire ogretti..biraz bekle,sumuker yumusuyor,sonra cekiyorsun onlari..banyodan sonra yapsan en guzeli..cocuk cok rahatliyor,araliksiz 3-4 saat uyuyor...
Kv gelince hizmet filan etme..yapmalari gereken seyleri sen soylersin bence,su yemek yapilsin filan gibi..sana hizmet edilmese de sen onar icin kendini yorma bari

banada aynisini dediler canim 8 mart pazartesiye kadar ebkliycekler
yaws o gun okullar açiliyor delircem yeminleeeeeee
8 Mart dünya kadınlar günü :) hayırlısı olsun dur bakalım bu arada eltimle aranda 4 gün var oda 4 mart çok ağırlaştı Allah Kolaylıklar versin sıradakilere

once emzir canim mutlaka, sonra içiyorsa ver mamayi
mamayi ögün olarak vermezsen anne sutu yerini aldirmazsan sutune etkisi olmaz normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…