Valla ben bir ara dedim milletvekili falan eşin heraldeTemizlik ütü ben de istiyorum eşim onun için başka birini tutarız diyor. Evde para basıyoruz sanacak herkes. Yaw alışverişi bile hala ben Migros'tan yapıyorum. Şu yok bu yok diye yemeği bile yapmadığı oluyor. Neyse sinirlenmiyeyim. Değiştricez bakslım. Yeni gelecek kişi de sadece yemek yapan biriymiş. Benim evi temizleyen kadın geldi geçen hani liste yapıp bırakıyordum o ben haftada iki gün gelebilirim dedi. Onu da düşünüyorum hem temizlik de yapar. ona da günlük yüzkırk veriyorum.
benimde gogus uclarim perisandi karbonat yara varken ise yaramıyor. Lansinoh krem aldım kısa sürede geçti. Simdi kullsnmsya devam ediyorum tavsoye ederimSelam kizlar bende subat annesiyim 19 subatta oglumu spinal sezeryanla aldim kucagima aAllaha bin sukur iyiyiz sorunumuz yok
Tek sorun meme basi yaralari suana kadar karbonatli suyla silip garmastan pomad yada madacasol ve hemateni karistirip sur dediler surdum gecmiyo gecmiyoo varmi tavsiye edeceginiz bir sey. Birde bizim adamin derisi yuzuluyor kremliyorum gunde ama sizde de varmi
ho$geldin canim
kizin nasil? kalbi duzeldimi
oy kuzum ya kiyamammCanim iyiyiz sükür kalbi ayni ama zarari Yok dediler ama gözetimde tutulcak 4 hafta sonra yine kotrolü var. Zayif 2-3 hafta besinsiz kalmis icerde Rabbim doyurmus valla.
oy kuzum ya kiyamamm
emzir bol bol annesi, hemencik toparlar o senin sutunle kokunla
telefonum susmuyor daha dogurmadinmi diyeInsallah cabim sezeryana karar verdigime hic pisman degilim 30 Saat sancidan sonra asagiya Bile inmemisti meger ac zayif olunca gücüde yetmemis iyiki zorlamamisim yavrumu. Emisiyoz zaten Dua edin de bol sütüm olsun.
Sende duruYon Hala Ne bekliyon Hadi :))))
Düştü düştü.sagol.once ben talip oldum kiz i$e, sirami almasana :)))
bu arada eniste nasil oldu, atesi dustumu?
Biraz zahmetli oluyor ama ağlaya sızlaya alıştır yeniden.sütüm azalmış sanırım bebeğim doymuyor emzirirken memeyle kavga ediyor
bırakınca mızırdanıyor mama verincede kıtlıktan çıkmış gibi emiyor napcm şaşırdım
su içiyorum bulgur ballı süt yeşillik incir suyu....yok yok elimle sıkınca süt akıyor bebek emince neden böyle yapıyorki2 gün hastanede yattı her ağladıgında mama vermişler alışmış yavrun aynını istiyor ama ben mama vermek istemiyorum
boş değil süt geliyor yutkunuyor ama bırakınca hiç emmemiş gibi aranıyor bazen 1 saati buluyor emzirmem midesimi büyüdü nedirBiraz zahmetli oluyor ama ağlaya sızlaya alıştır yeniden.
Boş bile olsa çeksin en son mama ver bence.
Dikmiş diktiği halde acıyor kopmuş resmensen moralini yuksek tut sut artar yine.
yirtigi dikmemis mi. Benim de dikis vardi soyledigin yerde ama acimamisti
benim de seninki gibiydi. son anda birden ilerledi aciklik
Bende hiç bişey Yapmıyorum 5hafta sonra kontrole gitcem benim aşağı kısımda Dikiş var zaten ama yukarısı da yırtıldığı için oradada var idrarı yaparken ağlıcak gibi oluyorum Canım çok yanıyor inşallah geçer biran önce jel ve Ağrı kesici kullanıyorumBen de hiç dikiş olmadı ama yine de idrarımı yaptığım yer ve kasıklarımda aynen yırtılmış gibi acı var senin de öyle mi? Bugün eşime demiştim sanki içte bi yer yırtık gibi inş geçer diye, eğer aynı acıysa iyileşmesi noktasında ben de ümitlencem de.Bu yırtıkla alakası var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra ebeye "sanki idrar bölgem yırtıldı doğururken acayip acıdı" dedim o da kegel egzersizi yap her gün gücünün yettiği kadar, 6 haftalık kontrolünden sonra da hala şikayetin olursa o bölgede, inceleyelim dedi. Yapıyor muyum yapmıyorum tabi
baktın mı seninki kaç görünüyor
baktın mı seninki kaç görünüyor
Öylede olabilir.benimde süt taşıyor ama.iki gündür emdikten sonra garip garip hareketler yapıyor,memeyi bulamıyormuş.gibi yapıp ağlıyor.boş değil süt geliyor yutkunuyor ama bırakınca hiç emmemiş gibi aranıyor bazen 1 saati buluyor emzirmem midesimi büyüdü nedir
Vardir bi bildigimerhaba cnaim
yok doguramadim bugun 40+3 olduk
hiç dogurucu gibide durmuuyorum isin garibi,gecen haftaki sanci ve kasilmalrdan eser yok
artik eglenceli de yazamam ben boyle bekleye bekleye stres oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?