2015 Şubat Anneleri

Valla ben bir ara dedim milletvekili falan eşin heralde

litchi kiz senin esiyin TR deki asgari ucretden haberi yok galiba bu paralari verirken :))

benimde gogus uclarim perisandi karbonat yara varken ise yaramıyor. Lansinoh krem aldım kısa sürede geçti. Simdi kullsnmsya devam ediyorum tavsoye ederim

Canim iyiyiz sükür kalbi ayni ama zarari Yok dediler ama gözetimde tutulcak 4 hafta sonra yine kotrolü var. Zayif 2-3 hafta besinsiz kalmis icerde Rabbim doyurmus valla.
oy kuzum ya kiyamamm
emzir bol bol annesi, hemencik toparlar o senin sutunle kokunla

oy kuzum ya kiyamamm
emzir bol bol annesi, hemencik toparlar o senin sutunle kokunla

Insallah cabim sezeryana karar verdigime hic pisman degilim 30 Saat sancidan sonra asagiya Bile inmemisti meger ac zayif olunca gücüde yetmemis iyiki zorlamamisim yavrumu. Emisiyoz zaten Dua edin de bol sütüm olsun.

Sende duruYon Hala Ne bekliyon Hadi :))))

telefonum susmuyor daha dogurmadinmi diye
dogurdum içerde uyyor diyorum :))))

dogmuyor, dun suyuna seline bakdilar kalbini dinlediler hiç bi sorun yok sukur
git evine doguracagin zaaman gel dediler :)))

sütüm azalmış sanırım bebeğim doymuyor emzirirken memeyle kavga ediyor
bırakınca mızırdanıyor mama verincede kıtlıktan çıkmış gibi emiyor napcm şaşırdım
su içiyorum bulgur ballı süt yeşillik incir suyu....yok yok elimle sıkınca süt akıyor bebek emince neden böyle yapıyorki 2 gün hastanede yattı her ağladıgında mama vermişler alışmış yavrun aynını istiyor ama ben mama vermek istemiyorum

once ben talip oldum kiz i$e, sirami almasana :)))

bu arada eniste nasil oldu, atesi dustumu?
Düştü düştü.sagol.
Gece ateşten terlemiş kulağına su dolmuş ve ben gidip bakmamışım.
Bakmıştım aslında da pışpışlıycam sanki.
Zamanla yarışıyorum uyumak için o ne diyor.
Dedim bak karşındakine merhamet etmemek nasılmış görmüş oldun.

Canım sen deneyimlisin senin eline su dökemem. Mülakatta sen alırsın işi.
Litchi soralım bakalım ama sen hem iki çocuk bakmışsın,hem fransızca biliyorsun hiç şansım yok

Biraz zahmetli oluyor ama ağlaya sızlaya alıştır yeniden.
Boş bile olsa çeksin en son mama ver bence.

mrhb anneler... allah hepimizin bebeğine uzun sağlıklı ömür versin... okuyorum ama girip yazmaya fırsatım olmuyo...
göğüs ucu yaraları olan arkadasalr ben doğal zeytinyağı kullandım sadece o fayda etti tavsiye edrim yıkamak ta istemıyo ....

Telefonlari daha dogurmadim diye aciyorum artik. Biktim ya vallahi biktim on gundur. Dogursak duyarsiniz sonucta ya. Ozellikle yazicam facebooka dogurdum gozunuzaydin diye.

Daha cok strese giriyorum yeminle. Bi de kocakari onerileri sunuyolar. Bosver stres yapma zamanini bilir diye teskin ediyolar sonra.

Yok sancin gelince dusa gir, yok hurma ye, yok sakin sezaryen olma. Sanki ben bilmiyorum bunlari. Vallahi ne zormus hamilelikte insanlarin bilmislikleriyle ugrasmak!

Bende hiç bişey Yapmıyorum 5hafta sonra kontrole gitcem benim aşağı kısımda Dikiş var zaten ama yukarısı da yırtıldığı için oradada var idrarı yaparken ağlıcak gibi oluyorum Canım çok yanıyor inşallah geçer biran önce jel ve Ağrı kesici kullanıyorum

Gaz şikayeti olan bebeklerinin için

3 y k kadar iliktan az sicak suyu cay bardagina koyun cay kasiginin ucuyla toz kimyon ekleyin ayni ölçüde seker koyup iyice katistirip bebeğe 6 7 cay kaşigi kadar icirin..

Kendinizde mutlaka rezene anason papatya vetane kimyondan bitki cayi yapip iiçin . Çok fark edecek sikayetiniz

boş değil süt geliyor yutkunuyor ama bırakınca hiç emmemiş gibi aranıyor bazen 1 saati buluyor emzirmem midesimi büyüdü nedir
Öylede olabilir.benimde süt taşıyor ama.iki gündür emdikten sonra garip garip hareketler yapıyor,memeyi bulamıyormuş.gibi yapıp ağlıyor.
Oysaki normalde şap diye yapışıyor.
Normalde Doyup bırakırdı şimdi ara verip tekrar verincr hayır demiyor
Bir aylık oldu bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…