2015 Şubat Anneleri

buldum canim saol
yuklerken, butun bilgilerime ulasacaklarini soyluyolar, o ne demek?
resimlerime, kisilere , benim bilgilerime vs ulasip napacaklarki

incir dediniz onuda yedim, bugun mide fesati geçirmezsem iyidir :)
yalniz suyun sut e faydasi olsugu acaba kesin bilgimi?
bence hepsi idarara gidiyor gibide :)))

vahide valla ise yaardi kizz :)
sol gogsumden rahat emzirebildim çok sukur, ilk agzina aldiginda biraz sizladi ama dunku acinin yaninda o hiç bisey, sonra da geçti zaten rahat rahat emzirdim
çok saol canim, Allah razi olsunnnn

simdi ben bunu acidiginda mi yapicam her emzirmedemi
yani acima olayi tamamen bitince yapmama grek yok demi karbonati

benim lansinoh krem de bi garip kokuyor
yarin yenisini alicam

çok sukurrrr bin sukurrr sizi boyle uyutanaaaa :)))
buda benim hit sarkim olsunnnnnn
uçude uyyor ve oglanin uyanma saati geçti, gazi olsa çokdan uyanirdi tuttu yogurt gibi uyyor maasalllahhhhhh
sabah 9- 10 saaat uykusuz kalmisti kuzum benim uysunda dinlensin

Molfix reklam şarkısını evde yüksek sesle söyleyen bir tek ben miyim? Tay tay nasıl da yürüyor..Mo Mo Mo Molfixle..Uykuuzluktan sanırım beynim çocukluğuma döndü.
Yalniz degilsin merak etme bende cocuk gibi isim varsa birakip o reklami izliyoru. Kizlar bana guluyor anne sende cocuk gibisin diye

BiImkiler akraba mi acaba:)beninde annm yanimda ohhhh misss.gidince gorcem gunumubenimkide 1liracidan aldigi cay olcegini anlata anlata bitiremiyo.komik bunlar yaaa

Bu emzik cesitleri neler ola ki? Bi avent var bende bi de markasini bilmedigim daha degisik bi emzik kv almisti. Bu bakkal emzigi dediginiz nasil oluyo? Hepsinden alayim diyorum mecbur alisacak bu kiz emzige baska care yok. Yoksa yandim ben.
Cok umut baglama derim her cesit mevcut malesef.avent alir gibi oldu ama malesefff

incir dediniz onuda yedim, bugun mide fesati geçirmezsem iyidir :)
yalniz suyun sut e faydasi olsugu acaba kesin bilgimi?
bence hepsi idarara gidiyor gibide :)))
Guya gunde 4 lt sıvı tuketmeliymis emzirenlrr, 4 bardak suyu zor iciyorum bu kizls ne zaman duzene binecek

Guya gunde 4 lt sıvı tuketmeliymis emzirenlrr, 4 bardak suyu zor iciyorum bu kizls ne zaman duzene binecek
kiz ben 4 bardagi az once bi seefrde içtim :))))
yani sisenin basina gittim birdi ikiydi derken 4 e tamamladim :))))
sonra karnim agridi ama neyseeeeee

valla ben elimdeki çocugu çozemedimki
gunun bi kismini uyumuyor kalan kisminda gozunu açaamiyor duzen muzen hakgetire yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…