2015 Şubat Anneleri

Biri demişti mekige 3 aylık olunca başla demiş doktoru acaba sezeryan mıydı doğumu? Herkesin vücut yapısı farklı olduğundan toparlanma suresi de farklı olur canım.geçen starbucksa gittim kizin bizimkiler gibi yeni doğmuş bebeği vardı ama kendisi bildiğin dal gibiydi

Evet cok zor ama ikinci istiyirsan arayi acmadan yapmali yas faktoru var. Bakariz 3 cocuga bile bakariz. Ilk 3 gun zor oluyor. Esin ogrenir babaligi ozamana kadar belki

Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen
Hamileliklerde ondan bisey istesem annemgil gelsin. Evle ilgili birsey istesem annemgil gelsin. Simdi hala ayni dusunuyor ama soylemiyor artik.
Neymis bir arkadasi anne babasini getirmis cocuklara onlar bakiyormus. Bilmem ne.

Gecmis olsun canim. Aglayinca gobegi fitik olur deyio duruyodu annem amaan demistim. Erkek cocuklarda olur diyordu dogru mu ki. Niye olmus olmamasi icin napmali.
Siz de kolayca atlatin ins.

Dikisim ustune sarkiyor hala gobek. Hissis. Zaten kilo da var. Yatak odasinda kocaman ayna var sinir oldum kendime bakamiyorum. Eski fotolara baktim dun. Yine oyle olabilirim demek icin.
Kadin olmak ne zor her sene baska kilodayim gokteki ay gibi sisip inmisim surekli. Esim hep ayni yanimda.sabit ve fit

Gecmis olsun canim. Aglayinca gobegi fitik olur deyio duruyodu annem amaan demistim. Erkek cocuklarda olur diyordu dogru mu ki. Niye olmus olmamasi icin napmali.
Siz de kolayca atlatin ins.
Hiç bilmiyorum canım neden olduğunu kendini sıktığı için ortayua çıkmış vardı da belirginleşti belki. Kızlarda da olan varmış ama

="mrserlis, post: 40011845, member: 480948"]Kızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği[/QUOTE]

Geçmiş olsun canim
Bende oğlanı sünnet yaptirdigimda cerrah sufitigi var dedi ama zamanla geçer demişti çocuk doktorumuz da aynisini söyledi.
Bazen hafif sisiyo hala sonra iniyo
Seninki nasil çok mu sis ki

Hiç bilmiyorum canım neden olduğunu kendini sıktığı için ortayua çıkmış vardı da belirginleşti belki. Kızlarda da olan varmış ama
Canım benim bizdede vardı, Zayıf Doğduğu için bu ay neredeyse geçti doktor zamanla geçer hiç sorun değil dedi, geçti bu kadar erken kaybolmasını beklemiyordum 4 ayı bulur diyordum içimden,

günaydın anneler
kızçeme nazar değdirdim 5 de uyandı bugün 6 da uyudu 8 bucukta uyandı bidaha uyumadı direniyor uykuya
bugün tamı tamına 40 günlük olduk yaşasınnn

Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen

Aha benim eşim... Hiç bir şey yapmaz, çünkü anne yaptırmamış hep, ben Oğlumu öyle yetiştirmeyecegim.

Aynisindan bende de var

Toparlanıyor kızlar acele etmeyin, benim göbeğim dümdüz, hiç dogum yapmamış gibi oldu. Hiç çatlağım da yok, belki 8 aylık Doğdu ondan.

çatlak bende de yok ama göbek yemeği fazla kaçırınca 3 aylık gibi çıkıyor
çemberle sarıyorum artık
yaz geliyor gören hamilemisin demesin

Toparlanıyor kızlar acele etmeyin, benim göbeğim dümdüz, hiç dogum yapmamış gibi oldu. Hiç çatlağım da yok, belki 8 aylık Doğdu ondan.
Benimde aynı canım doğuma 35 gün kala doğum yaptım çatlak hiç olmadı şükür en korktuğum şeydi çünkü yalnız göbek azıcık var sezeryan yerimde önceden hamile kalmadan önce dümdüzdü sen normal doğummu yaptın canım

Çok geçmiş olsun.ALlah bir an evvel sıfasını versin inşaallah sağlamasının ağrısının sebebini bulmussunuz hic değilse.tedavisini olurda ağrısı diner inşallah kuzucugun

he sağol canım ben baya geri kalmışım

Benim sütüm az gibi lactamil,humana içiyorum vakit buldukça ,bugün sağdım bir göğsümden 60 yakın çıktı,gece mama verdim,sabah ilk vermemiş hali öyle, senin nasıl? Mama takviyesi yapıyordun demi sende?

Sende 35 haftalıksın demek. Normal Yaptım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…