- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kızlar göbekler ne alemde?? Sırt üstü yatınca dümdüz olan karnım ayakta göbekleniveriyo birden sinir oluyorum,sabah küçücük olan göbek yiyip içtikçe büyüyo haliyle.. Ne zaman toparlanır tamamen acaba??
Evet cok zor ama ikinci istiyirsan arayi acmadan yapmali yas faktoru var. Bakariz 3 cocuga bile bakariz. Ilk 3 gun zor oluyor. Esin ogrenir babaligi ozamana kadar belkiAmeliyat olayı düşündürüyor. Yataktan kslkamıyordum kimse de yoktu yardım eden. Kapım kapalı ne gelen var ne nasılsın diye soran. Eşim kendini odasına kapatıyordu annem de yardımcıya yardım ediyordu mutfakta. Tek başıma kalkıp bebişle ilgilendim hep. Eşim ilk Başlarda bebişin altını falan alıyordu sonra tamamen Bıraktı. Şimdi tekrar sezeryan olma durumunda aynı şeyler olucak Selinim ilgi bekliycek. Çok çok güçlü olmam lazım böyle bir kadar için.
Hamileliklerde ondan bisey istesem annemgil gelsin. Evle ilgili birsey istesem annemgil gelsin. Simdi hala ayni dusunuyor ama soylemiyor artik.Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen
Gecmis olsun canim. Aglayinca gobegi fitik olur deyio duruyodu annem amaan demistim. Erkek cocuklarda olur diyordu dogru mu ki. Niye olmus olmamasi icin napmali.Kızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
Yok cnm yumurtalıkların üstünde.Fıtık neresindeki. Bildiğimiz bel fıtığı mı bu
Hiç bilmiyorum canım neden olduğunu kendini sıktığı için ortayua çıkmış vardı da belirginleşti belki. Kızlarda da olan varmış amaGecmis olsun canim. Aglayinca gobegi fitik olur deyio duruyodu annem amaan demistim. Erkek cocuklarda olur diyordu dogru mu ki. Niye olmus olmamasi icin napmali.
Siz de kolayca atlatin ins.
Canım benim bizdede vardı, Zayıf Doğduğu için bu ay neredeyse geçti doktor zamanla geçer hiç sorun değil dedi, geçti bu kadar erken kaybolmasını beklemiyordum 4 ayı bulur diyordum içimden,Hiç bilmiyorum canım neden olduğunu kendini sıktığı için ortayua çıkmış vardı da belirginleşti belki. Kızlarda da olan varmış ama
Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen
Aynisindan bende de varKızlar göbekler ne alemde?? Sırt üstü yatınca dümdüz olan karnım ayakta göbekleniveriyo birden sinir oluyorum,sabah küçücük olan göbek yiyip içtikçe büyüyo haliyle.. Ne zaman toparlanır tamamen acaba??
Toparlanıyor kızlar acele etmeyin, benim göbeğim dümdüz, hiç dogum yapmamış gibi oldu. Hiç çatlağım da yok, belki 8 aylık Doğdu ondan.
Benimde aynı canım doğuma 35 gün kala doğum yaptım çatlak hiç olmadı şükür en korktuğum şeydi çünkü yalnız göbek azıcık var sezeryan yerimde önceden hamile kalmadan önce dümdüzdü sen normal doğummu yaptın canımToparlanıyor kızlar acele etmeyin, benim göbeğim dümdüz, hiç dogum yapmamış gibi oldu. Hiç çatlağım da yok, belki 8 aylık Doğdu ondan.
Çok geçmiş olsun.ALlah bir an evvel sıfasını versin inşaallah sağlamasının ağrısının sebebini bulmussunuz hic değilse.tedavisini olurda ağrısı diner inşallah kuzucugunKızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
mutfakta uyutuyorum ben
daha doğrusu salonum amerikan mutfak olduğu için aspiratörü çalıştırıyorum ana kucağını çekiyorum oraya
dalana kadar bekliyorum sonra beşiğe yatırıyorum
canım kanguruymuş bende bugün öğrendim alaıp kullanan kızlar var yeni doğanlarda bile kullanılıyormuş
Dutu yedi kaşığa ikibuçuk bardak suyla yapıyorum şimdilerde beş kaşık koyuyorum on dakika kaynatıyorum. Beş altı inciri iki bardak suyla onbeş dakika kaynatıyorum canım. Sabah akşam yapıyordum evde dutla incir azaldı her gün birini içiyorum şimdi. Maltın markası Promalt
Benimde aynı canım doğuma 35 gün kala doğum yaptım çatlak hiç olmadı şükür en korktuğum şeydi çünkü yalnız göbek azıcık var sezeryan yerimde önceden hamile kalmadan önce dümdüzdü sen normal doğummu yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?