- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
gece uyandiginda napiyorsun canim uyutmak için ? ayakda sallamak gerekiyormu?
bazen seytan diyor kucaginda salliyon iste al ayaginada salla ne farkedecek diyor ama vucuduma guvenemiyorum
bunlar hep boyle kuçuk kalmayacak, sallamaya alisan çocuk 4-5 yasina kadar sallaniyor ayakda,buda sana 15-20 kg agirlik demek
hadi uyuduu kaldirip yatagina koymasi var :)
yok yokkk ben en iyisi ferber yontemini uygulayim az buyusun,sana anlatirken bile yorldum yawss
36 hafta olmaya 2 gün vardı işte canım 6 ocakta senden hemen sonra ben yaptım sanırım burdaSende 35 haftalıksın demek. Normal Yaptım ben.
Benm son iki haftafaki catlaklar rezil ya.gobegim icinden sungeri cikmis canta gibi.ve bogazm cok fena acik indirme niyetim yok.verdugim 10kilonu birini geri aldm yaToparlanıyor kızlar acele etmeyin, benim göbeğim dümdüz, hiç dogum yapmamış gibi oldu. Hiç çatlağım da yok, belki 8 aylık Doğdu ondan.
Kolik tarif etmissin canim. Benimki de deli gibi aglamasa da mizmiz ve uyuyamiyor. Gunduz iyi aksam oluyor boyle.ferber yöntemi ne ki? sonuç olarak dün gece 12 ye kadar uyumadı ve hep ağladı. meme veriyom iki çekiyo ağlıyo. biberonla mama veriyoz daha çok ağlıyo. saat 10 gibi gazını çıkartabildik. hadi rahatladı diyecem yine uyumadı ağladı.
benim bebek kolik mi ki? gündüz bir sorunumuz yok.
gece oldumu başlıyo huysuzluğa. kolunu koparıyoz sanki öyle ağlıyo. çok üzülüyorum. ağladı ağladı en sonunda 12 de sızdı kucağımda.
Bende 35+1 de Yaptım, hashande var senden önce.36 hafta olmaya 2 gün vardı işte canım 6 ocakta senden hemen sonra ben yaptım sanırım burda
Yuruyus sart bize. Gozumun onunde cikolatalar. Inat ettim yemiyorum hurma fln yiyorum kalorisi var ama zararsiz en azindanBenm son iki haftafaki catlaklar rezil ya.gobegim icinden sungeri cikmis canta gibi.ve bogazm cok fena acik indirme niyetim yok.verdugim 10kilonu birini geri aldm ya
Hmm tamam hatırladım şimdi canımBende 35+1 de Yaptım, hashande var senden önce.
Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık versin..bi dr a daha götürelim gidilsin derse el mahkum pişman olmaktansa tedbir alırız..Üfürüm için sadece eko yapılıyo canım korkmana gerek yok,zaten çok önemli bişey varsa mecbur ilaç kullanmak zorunda kalacaksın.. Korkularını bi kenara bırak bence.. Allah büyüktür,en azından bişey varsa da tedbirini almış olursun kötü düşünme lütfen..
ben momfortbaby alıyorum canım kanguru olarak herkes cok övmüş bi incele sen de istersenBugun Dr a gittik dikişlere baktı artık bant yapıştırmıycam. Kilodan söz etti yediğim içtiğim şekerli şeyleri duyunca yeme içme dedi süt olsun diye uğraşıyorum dedim kilo aldırır vermeni önler dedi. Bebiş emdikçe sütün olur ekstra bişeye gerek yok dedi ama ben şartlanmışım syanki onlar süt yapıcak gibi dut suyumu hazırladım bir kilo da tatlı aldım. Birsürü Vişne suyu içtim. Dr spor da yapabilirsin dedi bebişi ağırlık olarak kullanıp birlikte spor yapalım bari. Bir de kangrumuz olsaydı çıkar yürürdük. Burç yorumu isteyen arkadaşlar mesajlarınızı en yakın zamanda cevaplayacağım inşallah.
azdı sonra da devamı gelmedi senin devam ediyr mu bgn?peki kanaman azmıydı nasıldı
Aynen oyle. 8,5 yil oldu istesem de samimi olamiyorum... Yasattiklarinin farkina yeni variyo galiba, kendisi de dolayli soyledi, "ben de zorlandim oglum paylasirken " istesem de samimi olamiyorum o yuzden.Bosver canım sen bak eşine öyleyse.insan anne babasının davranislarini kontrol edemiyor,erkekler bu konuda daha basarisizlar annesinin düşünmesi lazim aslinda. Dusunmuyorsa da sonuçlarına katlansin resmi durursun içli disli olmazsin olur biter.
cnm valla ben bişi yapmıyorum bnm bebiş uykuya meyilli sanırım emdikten brz sonra esnemeye baslıyor bzn kendi kendine bile daldıgı oluyor uykuya yani maharet bende değil eylülde :)Gunduz uykusunu nasil sagliyorsunuz ben ne yaparsam yapim uyumuyor, iki saatte bir meme istiyyor bazen memede 10 dk sekerleme yapiyor o kadar?
Sana demiyorlar mi gel burada emzir diye ? Bana kv dedi :) emzirme onlugunu kullan diye, orali olmadim. Onun yaninda annemle konusamam. Nete de giremem, bebege zarar veriyosun diye de karisir :)O açıdan istiyorum ben de gitmesini. Diyorum ya düzenim kalmadı odamda yaşıyorum resmen... Başa çıkamamak değil de 40 tan önce yalnız kalınmaz gece Falan dendi ondan...
gecmiş olsun cnm dediğin gibi allah baska dert vermesin bidaha hastanelere düşürmesinKızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
sen sürekli dertsiz basına dert arıyorsun :))allahım dünden beri momfortbaby inceliyorum alacağım karar verdim ama hangi renk alsam karar veremiyorum delimiyim ne
Ne oldu?
Noldu canim?
Noldu?
Aynen 4 saati gecince ciglik atiyo zaten :)3 saate kendisi uyaniyorsa elleme canim, uyanmiyorsa da elleme :)
aciksa uyanir, 4 saate kadar bekleyebilirsin bence
benimki gecen hafta 5 saat uyumus bende uyumusum tabi geceydi :) uyandi basti çigligi acindan ölmü$ :) 10 gunluk civariydi zaten simdide 13 gunluk :)
Bencede sonra bu gunleri cok ariycam :)sorun yok, uyusun ne güzel işte :)
Nesi yokki. Saglam insan yememeli o pis hamburgerleri bi de bizim ekstra dikkat etmemiz lazim :)cips tamamda otekileri niye yemiyorsuN?
hadi lahmacun aci kebapla hamburgerin nesi varki :)
canım bnm ya sakin ol cok iyi anlıyorum seni ben de emzirme sorunları yasadım..sagdıktan sonra vermeyi denedinmi gögsünü? biberonla zor alıyorsa kasıkla versen? gerçi kasık bana cok zor geliyordu..ac bebek uyumaz derler acaba aldıgı yetiyor olabilir mi ? sen daha bilgilisin bu konuda..ama sıkma canını neyseki sütün var bi sekilde verirsin üzülüp de sütünü de azaltma..allahım bi yol gösterir insallah sana..bu emzirme konusunda ne kdr hassas oldugunu biliyorumTarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sankidun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?