Deme ya.benimki yerine gelirmiki.ben onceki spirali dogumdan 1 yil sonra takdirmistim.biliyorsun onceki dogumlarimin arasi az.kizimin ikk dogum gununde 2 aylik hamileydim.zamanla duzelir merak etmeTiramisuyerinst: 40026917 .!.:Valla ben de taktirdin sandım uzulmistum ben doğumdan bir ay sonra gittim rahim yerine gelmemiş dedi doktor , iki doğum Arasi çok olmadığından midir bilmiyorum seninki yerine geldi sandımrahim Nasil toparlanacak eskisi gibi olacak mi zaten merak ediyorum offf
İlaclarda zaten umudum yok benm.gun gecmiyorki bi haber cikmasin zararli diye.3 aylik olunca hareketleniyolar o zmn bitiyor gaxYüz üstü ben biraz tedirgin olayk
m sanki kafasını kaldıramayıp nesef alamaz korkusu oluyo o yüzden yüzüstü yatırınca hep yanında kalıyorum..gaz için çok araştırdım canm ama malesrf pek işe yaramıyo hiç biri...zinko damla dedi ebemiz içinde etil alkol var ven vermem ole bi ilacı..bi tane daha vardı onda anason var bildiğin uyuşturucu..bikaçgündür için
el vermesede biyogaia kullanıyorum..pek bi değişiklik yok gibi....zamanla geçiyo demiş tecrübeli anneler.ne uyutuyo ne uyanık
ken ağlamadan durabiliyo bizimki Allah yardımcımız olsun
3 haftaya kadar normalmiş benimde 11. Gün son düştü bir anda oluyor merak etmeKizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/
Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik
daha iyi olmaniza sevindim , gelisme olmasi iyi biseyCanim 6 gun oncesne kadar emiyordu gayet guzel bende değişen bisey yok o guclndi hizli cektikce sut hizli iniyor o seklde basladi bu sorun sonra ugrastkca gazlndkca yorgun dustu mu nedr bazen alcagi tutuyor iste bi kan vernce avunmya tuttu emdi gayet yuttu bi de aksam evde biraz emdi. Yani bi öyle bir böyle tuhaf seyrediyoro dedgni hic beni ttutmasa denerdm ama bunu sinadik gectik o yuzden gerek yok sağlığı da gorunurde bsy yok tahlilde de cikmsz inşallah
m
Demiyim kız kilomu korkma.110 ile doğuma gittim.Valla iyi cesaret bacım.. Ben yapamam herhalde.. Simdi emziriyorsun ya daha kolay verirsin.. Su an kaç kilosun?
Geçen sene 62 kilo idim.OffValla iyi cesaret bacım.. Ben yapamam herhalde.. Simdi emziriyorsun ya daha kolay verirsin.. Su an kaç kilosun?
canim biz dogumun ertesi gunu hastanede yikadik hemsirelerle uç çocugumudaKizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/
Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik
Canım gazın çaresi olsa bize uygularlardı doğumdan sonra. Onca ağrı çektim bir sürü ilaç verdilerde çıkmadıya gaz. Bebekten de cıkmıyor işte.Yüz üstü ben biraz tedirgin oluyorum sanki kafasını kaldıramayıp nesef alamaz korkusu oluyo o yüzden yüzüstü yatırınca hep yanında kalıyorum..gaz için çok araştırdım canm ama malesrf pek işe yaramıyo hiç biri...zinko damla dedi ebemiz içinde etil alkol var ven vermem ole bi ilacı..bi tane daha vardı onda anason var bildiğin uyuşturucu..bikaçgündür için el vermesede biyogaia kullanıyorum..pek bi değişiklik yok gibi....zamanla geçiyo demiş tecrübeli anneler.ne uyutuyo ne uyanıkken ağlamadan durabiliyo bizimki Allah yardımcımız olsun
halter kaldirmamiza gerek yok hanimlarBir goruse gore emzirmek kilo vermeyi kolaylastirmiuormus. Vucut odem tutuyormus. Az miktar yag tutma egilimi oluyormus. Istah acmasi da var.
Ben sporsuz veremiyorum hic
ben nasilim kizzzzzz sencee :)Tutturamadim hicbirinizi desene
ben kizimda 10 ay sona ovulasyon olduarkadaşlar doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz
Sen duzenini oturt onada nasil yaptigini anlatirsin ise baslamadan 1 hafta once falanda ondan rica edersin yapmasini sende takip edersin gerekirse saatleri yazip buzdolabina asarsinBende soyleyebilaem keske diyorum:en azindan bir hafta misafir kabul etmeyelim kv kp dahil biz bi duzen oturtalim oglumla.ama eminim kuserler esim dahilama gercekten bunu yapmm lazim.az kaldi ise baslicam ve emzirme saatlerini fln tam olarak ayarlamak istiyorum.bunu nasil soyleyebilirim?fikrin ya da fikri olan var mi?
Yani ben emzirmedigim icin o kadar anne sutunun bebege yetip yetmedigini anlamam tecrubeli annelere yada doktoruna bir sor ben mamayi 110cc yapiyorum mamaya gececeksen de once sutunu sagip ver ne kadar icerse kardirEmdikten sonra sagıyorum çok dengesiz :/ bi 5cc çıkıyo bi 30cc bi 40cc... Anlamadım bebe mi dengesiz benim mi memeler dengesiz
Kesin yanlış ölçmüşlerdir canım merak etme..
Gule gule kirlet,ben ancak ev supurebiliyorum,bu fazlasiyla yetiyor bize:))2 veletle temizlikmi yapılır. Ama bitti çok şükür:) evim pırıl porıl oldu.
Kızımda göbek fıtığı çıkmıştı ya, netten baktım parayla sarın falan yazıyo. Yakınında böyle bişey yaşayan varmıydı? Annem zamanında demişti sar diye ama dinlemedim:)
ben nasilim kizzzzzz sencee :)
Demiyim kız kilomu korkma.110 ile doğuma gittim.
Herkese soruyorum sen kaç kilosun peki? Sen kaç kilo aldın ki hamilelikte,ben o kadar aldığını bilmiyordum?Ozaman 20 kilo fazlayla yasicak miyim. Eski halimin teyzesi gibiyim
Yarim saat yurusem yeter aslinda
hahhaha fena salliyorsun sekerim hiç alakam yok :)Sarışın olabilirsin diye düşünüyorum kaslarını ince hayal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?