2015 Şubat Anneleri

canim ben de avent var. Gogus pompasi ile birlikte vermislerdi. Bebek cekince geliyor sut sadece

Bu doktorun aldigi kan sonucunda cikti topuk kanini vereli bi hafta oldu daha on bes gune arariz bi sey varsa demislerdi. Insallah aramazlar. Seni de aramadilarsa bi sey yoktur demekki icin rahat olsun.

Benim de esimin ailesinde de troid yok ama neden boyle cikti anlamadim. Gerci biraz yuksek demis bi dahaki ay tekrar bakariz kontrolunde demis. Tehlikeli bi durum olsa simdi biseyler yapardi di mi?

Rezenenin içine azıcık kimyon katıp sıcak suyla demleyip ver üç dört kaşık iyi geliyo ben az önce cerdim rahatladı uyudu

bugün kızım yarım saat kadar uyuyor ağlayarak uyanıyo emmek istiyo o ara ben altına bakmaya çalışıyorum gaz çıkarıyorum tekrar uyuyor sabahtan beri bu şekilde bir huzursuzluğu var ama anlayamadım

bugün kızım yarım saat kadar uyuyor ağlayarak uyanıyo emmek istiyo o ara ben altına bakmaya çalışıyorum gaz çıkarıyorum tekrar uyuyor sabahtan beri bu şekilde bir huzursuzluğu var ama anlayamadım
Gazı var demek ki gaz çıkarınca uyuduğuna göre

Tiroid değerlerine topuk kanından mı baktı? Topuk kanı doğru sonuç vermiyor diye bebişimiz elinden kan alındı benim tiroid için.

Tiroid değerlerine topuk kanından mı baktı? Topuk kanı doğru sonuç vermiyor diye bebişimiz elinden kan alındı benim tiroid için.
Yok canim saglik ocagi ayri aldi topuk kanini onunla ilgili sonuc daha belli degil.

Ilk hafta kontrolunde doktorumuz da kolundan kan aldirip bakti. Bunda cikti o deger.

Lohusa anneleri böyle korkutmak yerine bir de şöyle düşünelim lütfen... Maralın yaveri gibi oldum :) http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45072&PID=1051666
Kimseyi korkuttuğum yok..1.si olanı söylüyorum.2. Side 5 kişiden 3 ünün ciddi hasta olduğu ülkemizde baştan tedbirli davranmak mı yanlış olan..sizde şunu bilin.ilaç şirketinde çalışan bi tanıdık aynen şunu dedi..firmanın yaptığı ilk önce hastalığı ortaya çıkarmak sonrada ilacını satmak..o sebeple her ilacı ii bilneseniz ii olur

İnşallah veririz benim bünyem zor veriyor biraz spor şart hatta yürüyüşe başladım yarım saat bakalım sonuç ne olacak senin ilk doğum o yüzden sıkıntı yapma daha çabuk atarsın kilonu

Evdeki rezene naneli çıktı yaw. Lipton rezeneydi meğer içinde nane de varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…