2015 Şubat Anneleri

allah sabır versin sana cnm..cok gergin oldugun için normalde sinirlenmeyeceğin seyler bile artık dayanılmaz geliyordur sana..bi şöyle rahatlat kendini..ilk kızının beslenme problemi cok daha büyüktü bence..bak büyüdü gitti..evet insanın cok canı sıkılıyor yasam enerjisi kalmıyor ama cok fazla yıprattın kendini..bi 10 dk falan dısarı cık hava al kurtul bu gerilimden.. hep dua ediyorum sana dogumundan beri..burdaki herkes de ediyordur eminim..insallah en kısa zamanda kurtulursun bu gunlerden

Zaten fake bir konuydu bence bu. Ozellikle aciuorlar sonra baska yerde paylasip dalga geciyorlar guya. Hele az once bir konu gordum esi hergun iliski istiyormus sorununu cozecekmisiz ne yapacaksak :d
hahah o konu ben fakeyim diye bagiriyordu :))

ogul kim kiz
kayininmi ?
geçmis olsun annecigine

az once eve gidince tekrar aradi babam, napiyon nediyon diyor ama konusacak fazla sey bulamiyoruz
karisiyla daha uzun konuusyom valla

Az kaldı geçmesine ne oluyo geçince? Doktor reflekslerine üç aydan sonra bak dedi.
canim benimki gazdan ne uyyabiliyor ne yiyor
daha 20 gunluk bile deil gunudz uykusu yok gibi bisey
gazi bitince duzelir diye umud ediyorum napayim teselli ediyorum kendimi bende ..

refleks ne için ?
ig deki hande nicki senmisin ?
karpuz yiyen bebis kim bulamadim :)

hashande o :) karpuz yediriyor safere :))

metil paraben propil paraben polietilen glikol icindeki maddeler lokal anestezi etkisi oluyo kasinti icin ama agriyi uyusturabilir diye dedim ben o olmasa yanmistim
ya vardi sanki onceden uyustursun diye vermislerdi bana ama unuttum adi neydi
çok ama çok kotuyum disarda iki uç meme var galiba, totom bile aciyor dr a gitsem iki aydan once randevu verse, randevuyu verse mudahale etmez emzirdigim için deliricem

bi daha kazayla çocuk yaparsam bana bunlari hatirlatin gelip Tr ye sezeryan olayim hayatdan bezdim yemine derim

oglan bayadir uyyor
acikmadimi yaws bu çocuk

gunduz uykuya dalamiyor, kucagima alinca gozler kapaniyor emincede oyle yatagina koyyorum uynaiyor

ben anlamadim bu olayi , sebebi eger gaz ise ki buyuk ihtimal oyle, gunduz olup gece kayipmi oluyor bu meret
aksam ustu uyutmayi basarabilirsem sabaha kaadr gidiyor, 3 saatde bi emip geri uyyor

ben okulda bu kadar kafa patlatsam profesor olurdum

Yani evet gerginim gucum sabrim bitti bunu gormemesine kızıyorum zaten goruyor da hafifletmek icin bisey yapmıyor hep yorgun. Vallahi kendmi dusunmuyorum öbür kuzum için Kıyıldı icim esime denondan kızdım cok. Çocuğu oyalasa ilgilnse cocuk ses gurultu yapip uyandrmiycakti ben de ona vakit ayirablcektim bebem uyurken. Zaten Sabah okula giderken bebis kucagmda gogsumde mücadelede görüyor cocuk beni. annesi iki dakkada telas icinde hazrla yolla yapablirse ne ala. Geliyo okuldan anne gene aynı kucakta bebe enzrme cabasnda. Arada bulunan iki dakkalrda evin yemegi camasri. Cocuk oksuz kaldi hepten ayni evin icinde surekli bi caba icindeyim ama hicbsy halledebldgm yok. yoruldum bittim deme lüksüm yokken lazim oldugunda piyasada olmamasini.kabul edemiyorum keyfine gece yarsi oturup tv mac izlerken yorgun olmuyo ama

Al yine uyandi nedir derdin be cocuk. Emzigie yapisti şimdi de birakmio düşürünce ona uyanio. Yutacak gibi emmek. Hayir 60 cc kadar biberonla icirdim ondan bi saat evvel bes dk kadar emdi gibi artik tok olmasi getekmez mi ya. Kaka da yapti gaz ilaci bile verdim uyku yok. Sonra git yat uyu oluyor adı. Nerde uyuycam ikk dakkada bir mizrdanio smdi de besik salla dur oyy yarabbm güç ver

krizantemcik duaarnz icin cok tesekkur ederim canm allah razı olsun

kiymam canm ya
benim kavga edecek bi koca bile yok elimde, sanki dul kadinim

kuçugu oyle zor uyutabiliyorumki, butun gunum onu uyutmak için çabalamkla geçiyor
sonra uyudgunda da buyukler ses yapti diye kiziyorum, uyandirisaniz fena olur diye tehdit ediyorum
hiç yapmamam gerekdigini biliyorum ama elimde deil, o çocugu uyutmak için belki yuz kere yatagina koyup aliyorum kucagimda tasiyorum kolumda vucudumda derman kalmiyor

sanki oncekine gore saha az sabrim var buuyuklere
sana keske oneride bulunabilsem ama kendimde muzdaribim ayni dertden çaresizim

tek çocugu olan hiç zor falan demesin
fena olur , ekrana dalarim valla :)

5 senedir soyluyorum tek çocuk hiç çocuk

çocuklarin uykusu var ama yataklarina goturmedim
dedemizin hatirasi erken kalkma olayi olmasin diye hafta sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…