2015 Şubat Anneleri

Ne bileyim tatlım emzikten bile işkillenir olmuşsun biraz rahatlasan sana da iyi gelirdi bebeğe de.. Kesin bisey bar diyorsan götür doktora yazılarını tam okuyamadim ama sanırım gitmediniz değil mi? Bak birinin bebeğinde fıtık varmış mesela Allah daha kotu dertler vermesin ama Bisey de varsa hemen tedavisi de uygulansin ki hem bebis hem sen rahat edin

Tam yattım büyük aglmya başladı yatağında. Bizim adam yine duymuyor tabi kalktim noldu susamis hanim burnu da tikalı hafif grip ya da enfeksiyon başlangıcı var. Onu ikna et burnunu temizle tekrar yatitn oburu tepismye başladı bile uykuda

Yok yol bebegi kasdediyolar harbiden öyle bir adet var bebekken çekerseniz ilerde sürmeli olurmus gözleri guya
amaninn çocugun gozunumu oyacaazzz
yaws o surme Alalh vergisi deilmi,kul vergisi kalici surmede hiç duymamistim
bu batil inançlarimiz beni delirtiyor :)

Bebeğe mi sürme cekecekmissin
Evet canım. Gözleri daha güzel olurmuş, çapaklanmazmış!

yok daha neler
anneyedir kiz o, sen uç çocukla baya yorulmusun
Tiramisu doğru anlamış canım bebeğe sürme sürecekmişim. Kv toz bi sürme almış, kuş tüyünün sapını tükürüğünle ıslatıp sürmeye batırıp sürüyonuşsun. Bugün gelen erkek bir misafir ısrar kıyamet sür diyor. En son sinirlendim tersledim sustu

Kizlar bisii soracagim, sut sagmaya yeni basladim.yarin dr kontrolu ve kirk ucurmaya gezmeye gidecegiz.disarida lazim olur diye sutu yanima almak istiyorum.bu sutu isitmam gerek mi? Sadece anne sutu ile beslenen ogluma biberon vermek ne kadar mantikli?

benimkiler uyyor ama ben yataga gitmeye korkuyorum
çokda uykum var ama canim yaniyor
Allah kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin

Gittim canm Bi dünya tahlil yaptılar somut bi teşhis koyamadi reflu ve gastroentolojik refleks bozulması olabilir dedi gozlmle dedi smdilk ypcak bsy yokmus. Emzigi hic almiyordu bugun hic birakmiyor emme sorunu olunca insan ac mi diye endise ediyor napcan ana yuregi. Tabi ki dunyada cok buyukdertler var rabbm esirgesn de el kadar bebeni beslyemedikce kafa iyi.olmuyor malesef

arada ver ali$sin biberonda alsin buyyunce istemiyolar
san diyorum ama ben daha denemeye firsat bulamadim, hatta bide sagdim bozuldu diye dokdum ((((((

Gözleri mikrop da.kapabilir ufacık bebeğe sürme hic bi yerde gormedim hayret Bisey

iyi yapmsin
hani sen bu misafirler gelmesin diycekdin
basarisizmi oldun konusmada hiç denemedinmi

Kac saat disarda olcaksn termos çantalar var muhafaza icin. Donmuş sutse cozdurmen gerek yeni sagdiginsa uc saat biberonda tutabliyon ısıtmaslyavgerek yok oda ısısı yeterli

Ama emzikten sut gelmediğini görünce ağlaması lazımdı AC olsaydı? Demek ki AC degil

benim esimde çok sever çocuklari hatta haddinden fazla sevip simartiyor
kizin disi sallaniyor git annen baksin diyor :) kiyamiyorr, herkesin evinde baba ilgilenir boyle seylerle bizde ben babamiz fazla yufka yurekli biraz :)

benim babam bana çok duskundu , annem olunce yeniden evlendi yeni karisiyla iyi gecinme derdine dustu
ama tabi simdi kadin yaninda deil gunahini almayim,babi$komun cani istemiyor herhalde aramayi
benimde aklima geliyor butun gun ama elim degmiyor arayamiyom diye uzuluyordum bosuna uzulmeyim bari okey taslari var babacigimin :)

kizimda dedem bizi sevmiyor az durdu orda çok duuryor diye agliyor .. : (

arada ver ali$sin bibbirakcaklsin buyyunce istemiyolar
san diyorum ama ben daha denemeye firböylesi maetmişsina bide sagdim bozuldu diye dokdum ((((((

Ben ac diye verdim.bir iki kez ya esim deli ediyor verme diye memeni birajcak gorceksin diyor ne hos destek dimi ! Sahi gunde bukere vermye boyle bir etkisi olur mu bu saatten sobra

Ben ac diye verdim.bir iki kez ya esim deli ediyor verme diye memeni birajcak gorceksin diyor ne hos destek dimi ! Sahi gunde bukere vermye boyle bir etkisi olur mu bu saatten sobra
biberon konusunda zircahilim canim ben
buyuk oglana 2 sene ugrastim, aldiramadim
kizda almiyordu bakicinin elinde açlikdan olmemek için aldi ve alisti
bu daha napicak bilmiyorum denemeye firsatim olmadi

az akiskanli biberon oluyormus onunla versen alismaz herhalde bilmiyorumki

Yok değildir herhalde biberonla zorla verdim sut en son memeyi emmede doyuma.ulasamadgna emiyordur belki.o kadar ne bilim beynm sulandi artk. Hayr emzigi dusurunce de dert uyani uyanip duruyo
ben de soracakdim onu emzik tutan bebeler dusuruyolarmi surekli
benim oglan atiyormu dusuruyormu daha çozemedim valla

Kac saat disarda olcaksn termos çantalar var muhafaza icin. Donmuş sutse cozdurmen gerek yeni sagdiginsa uc saat biberonda tutabliyon ısıtmaslyavgerek yok oda ısısı yeterli
Buzluga koymayacagim,oda sicakligi yeterliyse iyi o zaman ..simdi sagdigimi buzdolabina koyacagim,sabah oda sicakligina getirip yanima alirim..disarida kaliriz bayagi galiba,hastane,gezme derken..ben bunu deneme amacli yapmak istiyorum..
arada ver ali$sin biberonda alsin buyyunce istemiyolar
san diyorum ama ben daha denemeye firsat bulamadim, hatta bide sagdim bozuldu diye dokdum ((((((
Seninki daha kucuk ama,benim ki 38gunluk ve hic vermedim,emzik de sevmiyo..memeyi unutmicaksa vereyim gitsin boyle arada:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…