oglan bayadir uyyor
acikmadimi yaws bu çocuk
gunduz uykuya dalamiyor, kucagima alinca gozler kapaniyor emincede oyle yatagina koyyorum uynaiyor
ben anlamadim bu olayi , sebebi eger gaz ise ki buyuk ihtimal oyle, gunduz olup gece kayipmi oluyor bu meret
aksam ustu uyutmayi basarabilirsem sabaha kaadr gidiyor, 3 saatde bi emip geri uyyor
ben okulda bu kadar kafa patlatsam profesor olurdum
Ah tecrube:):)
o bi gelisim gosteergesi cnm yani elini agzina sokmazsa anormal demekdir
6 aylik oluncada ayagini sokuyor agzina buda gelisim gostergesi :)
Canım büyüme atakları bebekten bebeğe değişiyormuş ortalama haftaları bir araaynen matematik denklemine döndü dusunmkten yoruldum artik
bunar da benm tezlerim bak
1. Ya gercekten reflusu var ondan ememiyor emerken cani yandiginda savaşa dönüyor geri kaçak yaptgi icin mi nedir
2. Daha ilk yudumda havayla karninda gurultu basliyor karindan sesler gelio onu agzdan cikaramio gerisini yutmasna engel oluyor o gaz. Iki gundur kriz derecesnde bi de gazin huzursuzlugu eklendi. Onun icin de ayri ayri sakinlesme yollari gerekio
3. Ya da sut fazla veya hizli iniyor yetisemiyor da bogulcak gibi oluyor. E onun icin de sagiyorum yine ayni ya da arada gayet basarili emdiginde nsl emebliyor o zaman?
Bu uc seyin ucu de ayn anda oluyorsa bizde hepsi var bazen biru oburune baskin. Iki gundur gazdanmiz gibi duruyor beslnme sorunu çünkü hava yuttugu an feryada kacmaya basliyor. Oncesinde sutten boguluyo gibiydi. Gun gun degsik tablo ne cins.imtihan yarabbm dusun düşün moktur isin hesabi
bugun birisi bebeginde senin durumunu yasadigini, sonra burnu tikali diye oyle oldugunu kesfettigini falan yazmistiaynen matematik denklemine döndü dusunmkten yoruldum artik
1. Ya gercekten reflusu var ondan ememiyor emerken cani yandiginda savaşa dönüyor geri kaçak yaptgi icin mi nedir
2. Daha ilk yudumda havayla karninda gurultu basliyor karindan sesler gelio onu agzdan cikaramio gerisini yutmasna engel oluyor o gaz. Iki gundur kriz derecesnde bi de gazin huzursuzlugu eklendi. Onun icin de ayri ayri sakinlesme yollari gerekio
3. Ya da sut fazla veya hizli iniyor yetisemiyor da bogulcak gibi oluyor. E onun icin de sagiyorum yine ayni ya da arada gayet basarili emdiginde nsl emebliyor o zaman?
Bu uc seyin ucu de ayn anda oluyorsa bizde hepsi var bazen biru oburune baskin. Iki gundur gazdanmiz gibi duruyor beslnme sorunu çünkü hava yuttugu an feryada kacmaya basliyor. Oncesinde sutten boguluyo gibiydi. Gun gun degsik tablo ne cins.imtihan yarabbm dusun düşün moktur isin hesabi
Vay normal doğumun etkisi diyorsun yani. Ben yedi kilo vermişim ama nasıl verdim ben de bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum. Bu arada mesajını bulamadım annen yengeç burcu muydu? Su grubu anneleri çok iyi olur. Balık baştadır sonra yengeç ve akrep gelir. Yengecin Gözleri hassas noktasıdır ne düşündüğünü Gözlerinden anlarsın. Duygusaldır.
kiymam canm ya
benim kavga edecek bi koca bile yok elimde, sanki dul kadinim
kuçugu oyle zor uyutabiliyorumki, butun gunum onu uyutmak için çabalamkla geçiyor
sonra uyudgunda da buyukler ses yapti diye kiziyorum, uyandirisaniz fena olur diye tehdit ediyorum
hiç yapmamam gerekdigini biliyorum ama elimde deil, o çocugu uyutmak için belki yuz kere yatagina koyup aliyorum kucagimda tasiyorum kolumda vucudumda derman kalmiyor
sanki oncekine gore saha az sabrim var buuyuklere
sana keske oneride bulunabilsem ama kendimde muzdaribim ayni dertden çaresizim
bugun birisi bebeginde senin durumunu yasadigini, sonra burnu tikali diye oyle oldugunu kesfettigini falan yazmisti
sen gordunmu o yaziyi
sizin durum daha fena , beslenmesi olsa çocuk uyyacak ama iste
peki biberonda naisl oluyor? biberon dan içinde memeye gore daha çok gaz olmuyormu normalde
antikolik biberonu falanmi kullaniyorsun
Babami aradim napiyor diye oylesine.kahvede okey oynuyormys.okey oynamakdan sana sira gelmedi arayamadim dedi.sonrada iyyim vs dedi kapatti.okey taslari kdr degerim yok adamin gozunde
Saatlerdir emzik agzinda uyurken bile emip atmiyot düne kadar tutmuyodu bile emzigi. Niye bu kadar bagmli oldu.simdi ki
aynen matematik denklemine döndü dusunmkten yoruldum artik
Allah allah niye boyleki bu babalarSenin yine taştan sira gelmemiş.bizim neye tercih edildigimiz de belli değil.boşver canım üzülme hic.
Depresyonun dibindeyim. Kocam yok, kızım hava değişiminden midir gaz sancısından mıdır gece gündüz uyumuyor, düzenim değişti diğer odalar soğuk diye kayınbabamın yanında utana sıkıla emzirmek zorunda kalıyorum, bide saçma sapan misafirlerine laf anlatmak cabası. Yok çok zayıfmış, kilo almamış, sürme niye çekmiyomuşum vs vs. Bi dahakine fizana gidip orda doğuracam
bosver kafani dinle diycemde 3 çocukla nasil olcak o is bilmiyorum :)Kızlar içim bi buruk.az önce eşimi yolladim İstanbula gidiyor. 8 yildir birbirimizden çok ayrilmadik iş için dahi beraber çalışıyoruz ondan midir bilmem ama garip hissettim kendimi gönderirken,içimden de geçirdim bazilarizin eşleri is seyahatine çok çıkıyor acaba benim eşim de öyle olsaydı ben Nasil yapacaktim acaba
Bebeğe mi sürme cekecekmissin
Yiterrr kizzz pinpirik hastası oldun resmen ..
Sürekli bir gaz ilacı kullan en azından dene bence yüzde elli çözülür arkadaşımda da oldu gazdan asla emmedi çocuk hatta 2 tane ilacı aynı anda kullandı anca geçti bi dene derim.Gaz emme isteğini deli gibi artiriyor biliyorsun emziği bu yüzden alıyor bence.
Allah allah niye boyleki bu babalar
bizim kocalrda mi boyle olucak çocuklarimiza buyuduklerinde
yok daha neler
anneyedir kiz o, sen uç çocukla baya yorulmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?