2015 Şubat Anneleri

aynen matematik denklemine döndü dusunmkten yoruldum artik
bunar da benm tezlerim bak
1. Ya gercekten reflusu var ondan ememiyor emerken cani yandiginda savaşa dönüyor geri kaçak yaptgi icin mi nedir
2. Daha ilk yudumda havayla karninda gurultu basliyor karindan sesler gelio onu agzdan cikaramio gerisini yutmasna engel oluyor o gaz. Iki gundur kriz derecesnde bi de gazin huzursuzlugu eklendi. Onun icin de ayri ayri sakinlesme yollari gerekio
3. Ya da sut fazla veya hizli iniyor yetisemiyor da bogulcak gibi oluyor. E onun icin de sagiyorum yine ayni ya da arada gayet basarili emdiginde nsl emebliyor o zaman?
Bu uc seyin ucu de ayn anda oluyorsa bizde hepsi var bazen biru oburune baskin. Iki gundur gazdanmiz gibi duruyor beslnme sorunu çünkü hava yuttugu an feryada kacmaya basliyor. Oncesinde sutten boguluyo gibiydi. Gun gun degsik tablo ne cins.imtihan yarabbm dusun düşün moktur isin hesabi

Canım büyüme atakları bebekten bebeğe değişiyormuş ortalama haftaları bir ara krizantemcik yazmıştı bulabilirsem ben de yazayım.

bugun birisi bebeginde senin durumunu yasadigini, sonra burnu tikali diye oyle oldugunu kesfettigini falan yazmisti
sen gordunmu o yaziyi

sizin durum daha fena , beslenmesi olsa çocuk uyyacak ama iste
peki biberonda naisl oluyor? biberon dan içinde memeye gore daha çok gaz olmuyormu normalde
antikolik biberonu falanmi kullaniyorsun

bugun bana uyku yok
sadece su içsem yemek yemesem yinede hemoroid agrisi cekermiyim acaaba
nasil iyilesicem ben, napicam Allahim sen yardim et
sabah gidip eczaneden hap fitil ne bulursam alicam , sabaha çikabilirsem ins

Canım zaten yaklaşık 3 kilo bebek 3-4 kilo da plasenta su filan derken 7 kilo ediyor.dogumlarimda her zaman 7 kilo verdim.aslında o sayılmasa 5 kilo vermiş oluyorum. Yine güzel buna da şükür. Normal doğumun kilo vermeyle alakası var mi bilmiyorum ama benim yapim zaten zayıf. Bi de 3 çocukla mümkün değil oturmak sürekli ya siliyorum ya supuruyorum ya kosturuyorum mutlaka birşeyler yapıyorum bosta duracak zamanım kalmiyor foruma bile kızı emzirirken filan giriyorum onu bile kucağında bebisi emziriyorsam ayağımda da ablasını sallıyor oluyorum filan. Halimi sen düşün
Burç yorumun için teşekkürler canım.

aynisini yapiyorum ses yapma memeyi tuttu emdi emiyor sakin urkutup boxmayin diye cocugu hsbire uyariyorum. Uyku icin de oyle cunku uykudan kalktgnda emmeyi basarma ihtimali daha yuksek o yuzden uyumasi muhim. Cocuk da yiprandi yakinda alin geri verin diyecek hakli da

burnu acik sumuk olunca temizliyorum ondan olsa gun icinde tutup emdigi bikac sefer
de ememesi laxim. Biberonu sadece uc kez verebldm biri basarszdi akitti sgzndan yutmadi cekmefi bile. Diger ikisinde yarim yamalak becerdi ama onda da synisi oluyo hava yutuyo bogyluo zannedi geri atiyo kendni yine avent kullandigik su an

=

Kızlar içim bi buruk.az önce eşimi yolladim İstanbula gidiyor. 8 yildir birbirimizden çok ayrilmadik iş için dahi beraber çalışıyoruz ondan midir bilmem ama garip hissettim kendimi gönderirken,içimden de geçirdim bazilarizin eşleri is seyahatine çok çıkıyor acaba benim eşim de öyle olsaydı ben Nasil yapacaktim acaba

Saatlerdir emzik agzinda uyurken bile emip atmiyot düne kadar tutmuyodu bile emzigi. Niye bu kadar bagmli oldu.simdi ki

Babami aradim napiyor diye oylesine.kahvede okey oynuyormys.okey oynamakdan sana sira gelmedi arayamadim dedi.sonrada iyyim vs dedi kapatti.okey taslari kdr degerim yok adamin gozunde

Senin yine taştan sira gelmemiş.bizim neye tercih edildigimiz de belli değil.boşver canım üzülme hic.

Sürekli bir gaz ilacı kullan en azından dene bence yüzde elli çözülür arkadaşımda da oldu gazdan asla emmedi çocuk hatta 2 tane ilacı aynı anda kullandı anca geçti bi dene derim.Gaz emme isteğini deli gibi artiriyor biliyorsun emziği bu yüzden alıyor bence.

Bebeğe mi sürme cekecekmissin

bosver kafani dinle diycemde 3 çocukla nasil olcak o is bilmiyorum :)
Allah kavustursun canim

Yiterrr kizzz pinpirik hastası oldun resmen ..

Ah be canim gereksiz evham yapcak kadar toy değilim ki bir derdi var yavrumun o belli bisekilde cozmeye uğraşıyorum keske dışardan göründüğü gibi pinpirik olsa benmki çaresizlikten napcagni sasrmak

metsil aldim dun bugun bır defa verdim gece icin duzenli kullnmak mantikli olabilir evet de icerikleri hep zarar onlarn da elim gitmiyo ilaca kimyon vereyim yine gerci biseye yaranadi ama olmzsa dedgno de denerm son çare. Emzik gaz ilişkisi olablr evet iki gündür gaz yogun emzukle aski da yeni başladı sayılır istemiodu onceden

benim oglan uyandil baygin bi sekilde emdi , yarim yamalak gazini çikardim yatirdim uyyor
benim bu gunduzle gece arasindaki farki bulmam alzim
ek kadar bebek niye gunduz sancilanip gece sesi çikmaz

Allah allah niye boyleki bu babalar
bizim kocalrda mi boyle olucak çocuklarimiza buyuduklerinde

Benim babam ben doğmadan önce de sorumsuz bi adammış ben doğduktan sonra da.istikrarlı bi yandan da bakınca hic değişmemiş ki.
Esim sorumluluk sahibi sevecen bi insan simdilik. Yaşlanınca cilginlasir da farklı mi olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…