- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
onlar biter yenisi baslar :)) bence artık bize rahat yok :))Uc ayda anca uyku duzenini ogrenmeye baslarmis bebeler, gaz olayini da atlatmaya baslarmis
Emme isteği bizimki bazen memeyle aynı anda agzina sokmaya calisiyor, fantastik bir kizBu tamamen elini ağzına sokma olayı nedir bebişin?
Gazi gitsin uykusu gelsin yeter. Zaten hayat boyu bizr kazık atacaklar :)onlar biter yenisi baslar :)) bence artık bize rahat yok :))
Bir kupa icin 2 cay kasigi koyuyorum ben cezveye,kaynar suyu ilave edip ocakta 3-4 dakika kaynatip iciyorum.Ya bugun bnde rezene aldirdim esime. Ezildigini bilmiyordum. Bide isirgan otu sut yapiomus ondanda aldi.simdi ictim tadi kotu . sut olsun diye yemedigim icmedigim ot kalmadi... Annelik zor zanaat. Buna sukur.. Su rezeneyi kac kasik demliyosunuz biri tarif edebilir mi
Gunu gunune uymamakla birlikte,gaz sancisi olmadigi muddetce uyuyor bebikim.sabah 7de uyandiginda,bazen ogleden sonra ve aksam 7-8 gibi oyun zamani oluyor,uyumak istemiyor,cin gibi.sevip oynuyoruz,1-1,5 saat vakit geciriyor.dun gunduz hic uyuyamamisti ama bugun ful uyudu mesela,kafasina gore takiliyo:))Evet az dakkada isi görüp tukkani kapatiyor cadı isi bitince uyku aninda sarhos opmus gibi mayisiyor bir de durtsen nafile. Gaz olayi da oyle sıkıştırma yspiyor ben de dedign gibi omxuma hali atar gibi yapiyordum ama gaz yaninda yutakla ilgili bi geri tepme ya da kacak var herhalde. Bazen basariyo emiyor bazen cildriyor. Seninki de cogunluk uyuyor mu bu beslnme sorunu olmadiysa emdiyse gazi yoksa hep uykulu benmki. Bu da tuhaf geliyor bi aylik oldun mubarek ne uykuymus diyorum gervi uyku iyidir de
yoo bence gayet normal düşünüyorsun..hele sigara nedir yaaBen anlamiyorum hastaysan neden geliyosun madem sevmiceksin uzaktan bakicaksin. Zaten o mikrobu eve tasiman yeter ya da bana bulasatirman. Ya valla kv dusmani degilim cok da severim cok anlayislidir ama cocuk dogdugundan beri bazi hareketleri sinirime dokunuyo. Anladik ilk torun cok heyecanli cok mutlu ama bi iki gun gelmesen iyilesmeyi beklesen nolur..
Sigara iciyo bi de o halde aliyo kucagina kucucuk bebegi. Off bi sey diyememek olduruyo beni yakv diye degil valla kendi anneme de kizarim bu durumda. Cok mu korumaci oluyorum istemeden bilmiyorumki..
Bildigim kadariyla bitki caylarini kaynatmamak lazim. Kaynamis sicak suyun icine bitkiyi atip 5~10 dakika beklemek lazim saniyorumBir kupa icin 2 cay kasigi koyuyorum ben cezveye,kaynar suyu ilave edip ocakta 3-4 dakika kaynatip iciyorum.
daha diş cıkaracaklar katı gıdaya geçtiğimizde onu bunu begenmicekler :))) biz bu topicte hep beraber yaslancaz :) bi milyonuncu sayfayı falan görcez :))Gazi gitsin uykusu gelsin yeter. Zaten hayat boyu bizr kazık atacaklar :)
ben de senin gibi biliyorumBildigim kadariyla bitki caylarini kaynatmamak lazim. Kaynamis sicak suyun icine bitkiyi atip 5~10 dakika beklemek lazim saniyorum
Ben her emzirmede sana dua ediyorum gerçekten aklıma geliyorsun yardım etsin allah.
Anestol pomad iyi gelebilir.bendede anal fissur var
benim simdi sut fazlaliginda yesil sulu kopuklu kaka basladi eger devam ederse bu sorunlarlada karsilasabilirsin hasta degildr heralde keyfi yerinde ama her emme sonrasi boyle kaka yapmasi bana sut fazlaliligindan gibi geldi eee bide full gaz var
Vay normal doğumun etkisi diyorsun yani. Ben yedi kilo vermişim ama nasıl verdim ben de bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum. Bu arada mesajını bulamadım annen yengeç burcu muydu? Su grubu anneleri çok iyi olur. Balık baştadır sonra yengeç ve akrep gelir. Yengecin Gözleri hassas noktasıdır ne düşündüğünü Gözlerinden anlarsın. Duygusaldır.
Canım daha küçük seninki.
Buda O kadarken uyuyordu çok. Benim bir hafta sonra iki aylık olacak büyüdü artık. Birde yüksek kilo ile doğduğundan daha ele avuca gelir bir bebek.
Dunkugibivhersey
Gunduz cok az uyudy simdide uykuya dalamiyor agliyor koyunca.sut deil sorun eminm .cabuk gecsin su 3 ay nolurrr
Çok zorlanıyorum anlatamam. Benim Göğüslerim sizinki kadar dolmuyor akışı hızlı değil sütün, ağzına vermeden masaj yapmam gerekiyor aynı odada gizlene gizlene yapmak beni çok geriyor. Kp odada yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum ama illa bişeyler soruyor ben emzirirken,bende artık duymamazlıktan geliyorum cevap vermiyorum ama gerginleşiyorum haliyle. Bugünde misafir ağırlamaya başladık odada 5 kadın 3 erkek var kızım ağlıyo bende aldım diğer odada emzireyim diye erkek misafir nereye götürüyorsun diyor.emzirecem dedim on dkk sonra bir kısmı gitti misafirlerin hala 1 kadın 1 erkek var Kv gelmiş istersen içeri gel diyor. Bunlar göğüslerini herkesin içinde açmışlar anlaşılan normal geliyor yabancı erkeklerin yanında emzirmem yada ben çok sapık bir insanım utanıp sıkıldığıma göre!
Başka bir derdim daha var. Geceleri kızımın eşref saati tutunca emiyo emiyo doymuyo sürekli emiyo süt az geldiğinde de sinirlenip sağa sola çekiştiriyo çığlığı basıyo. Uçlar zaten hep yara. Buraya geldiğimden beri mama vermediğim gece yok. Bi de ilk başlarda 40-50 ml içince rahatlıyordu dün 90 ml içti uyudu. Çok üzülüyorum mama olayına dün çok direndim bu gece vermiycem dedim ama sabahın 4üne kadar uğraştım baktım olmuyo verdim yine, içince uyudu. Günde. 2-3 kere humana içiyorum,rezene-anason içiyorum,Dereotu yiyorum, başka napayım bilmem. Bi akıl ver bana nolur((
Ben yengeç burcuyum, çok kötü bi anne olduğumu düşünüyorum. Bazen kızıyorum bebeğime, oysaki tek derdi karın tokluğu,temizlik ve gaz sancısı ama yetemiyorum ona(( hayatım boyunca şu son bir ayda ağladığım kadar ağlamadım herhalde
Bu tamamen elini ağzına sokma olayı nedir bebişin?
agızdan cıkmayan gaz bagırsaga geçiyor diye biliyorum ben
valla ben her zaman cıkaramıyorum agızdan..cıkcagı zaman hmn cıkıyor..cıkmıcagı varsa ugrassam da cıkmıyo
ınsallah oyledir valla cnm cunku ben agızdan nadiren cıkartabiliyorum :) yavrucagın gaz probleminde katkım olsun istemem :)Aynen ben de öyleyim çıkacaksa dik tutunca bile çıkıyor çıkmıyorsa yokk ki ben ağızdan pek çıkaramıyorum.Ama hava ince bağırsağa zor geçer diye biliyorum geçse de hepsi geçmez çokk çokkk azı altta gaz yapar.
anne gripse bebege geçmiyor çünkü anne sütünden antikorlar geçiyor bebege ama baskası hasta ise bebege bulastırabilir..yeb4 genele bakinca haklisin. Ben senin yerinde olsam kv oldugu icin ekstra sinir olurum. Sigara konusunda ayni senin gibi kiziyorum ama grip olmak uzere veya yeni atlatmis birinde, bebek icin cok endise etmiyorum. Anne sutu aldigi icin, bagisikliginin guclenecegini dusunuyorum. Belki yanlistir, bilmiyorum
Sorma napicam bu konuyu bilmiyorum.. bi sey desem cok alingandir hemen kuser asla unutmaz cok darilir. Akli basinda bilincli kadin kendi dusunmesi lazim. balkonda icmek cozum degil sonucta ustune siniyo agzi kokuyo vs..yoo bence gayet normal düşünüyorsun..hele sigara nedir yaa
Grip direkt ona bulasmaz su an zaten ama bana bulasirsa benim de sutumden gecer ona. Endiselenmemek elde degil. Hergun havalandiriyorum evi bayagi yapabildigim bu sadece :/yeb4 genele bakinca haklisin. Ben senin yerinde olsam kv oldugu icin ekstra sinir olurum. Sigara konusunda ayni senin gibi kiziyorum ama grip olmak uzere veya yeni atlatmis birinde, bebek icin cok endise etmiyorum. Anne sutu aldigi icin, bagisikliginin guclenecegini dusunuyorum. Belki yanlistir, bilmiyorum
Yakinmis ne guzel.kv bakmak istiyomus.su ana kadar performansi cok kotu.altini degistirmeyi bile beceremiyo.yarami destinkayseri....
yakın arada kv ler gelecek sanırım onların da stresini atıp öyle giderim bende
senın bebışe kim bakacak
metil paraben propil paraben polietilen glikol icindeki maddeler lokal anestezi etkisi oluyo kasinti icin ama agriyi uyusturabilir diye dedim ben o olmasa yanmistimAna maddesineki o kremin.tr de deilim ya ilaclar ayni isim olmuyor
Acikca uyarmayi denesen?artik bu tarz konularda su kuser mi bu darilirmi dememek lazim.mevzu ciddiBen anlamiyorum hastaysan neden geliyosun madem sevmiceksin uzaktan bakicaksin. Zaten o mikrobu eve tasiman yeter ya da bana bulasatirman. Ya valla kv dusmani degilim cok da severim cok anlayislidir ama cocuk dogdugundan beri bazi hareketleri sinirime dokunuyo. Anladik ilk torun cok heyecanli cok mutlu ama bi iki gun gelmesen iyilesmeyi beklesen nolur..
Sigara iciyo bi de o halde aliyo kucagina kucucuk bebegi. Off bi sey diyememek olduruyo beni yakv diye degil valla kendi anneme de kizarim bu durumda. Cok mu korumaci oluyorum istemeden bilmiyorumki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?