2015 Şubat Anneleri

Aynıyız. Ara ara düzeni bozuluyor nedense. Bende bir şey bulamazsam en son altını açıyorum bir süre açık bırakıyorum seviyor öyle ama kafam kazan.

bugun benimkide çok uyyor canim
anlamadim noldu, son 24 saatin 20 saatini uyudu
az once gittim uyandirdiù gece uyumaz diye emdi kaka yapti yine gozler gidiyor
simdide gece uykusuna gecis saati geldi uyutsam dert uyutmasam dert , uyutmasam buyuklerle ilgilenemem
uyutirsam gece uyanip uyumaz diye korkuyorum
goguslerimde sizliyor $a$tim kaldim bugun valla

Benim akıp boşa giden sütle bir aile doyar.yatak ıslanıyor pedden geçip.yazık süte.sanırım memenin ucundan dolayı
maasallah canim
benim gogusler çok sertde olmuyor akmiyorda
kilo almasa çokdan paranoya omustum sutum yetmiyor diye :)))

damladan sonra cektim pek bişey gelmedi
banyodan sonra tekrar damla sonraıda biraz bişey cıktı buharl sıcak suyun etkisiyle herhald
o gece rahatt uyudu
genede sabha oluyor uyanırken garip hırıltılı sesler cıkarıyor
ama emerken falan gayet rahat nefes alıyor
benım oğlanda iştahlı memeyı seviyor ama süt az
sadece mamayla beslense 120-150 cc yemesi gerekiyor
ben emme sonrası 90 veriyorum doyuyor
birkaç gündür emmeden sonra pek aranmıyor inş süt artmıştırda bende mamayı atarım çöpe

kv aradı yarın geliyorlarmış
hadi bakalım akşama kadar koşuşturdugumu yetmezmış gibi
birde onlara hizmetçilik edeceğim

Yani buyukle ilgilenmek icin ellemedim gunduz uyudugunda. Duzen iyice kaydi.
6 da uyandi emdi kaka yapti yine uyudu. 10 da oglani uyuturum o kalkar gece 2 ye kadar. Uykudan vazgectim de uykumu alamadikca cok yiyorum tatli yiyorum kilo alcam allah korusun

:) afiyet olsun
bende gece uyaninca sutle atistiriyorum biseyler, hastalik gibi bu yaa, karatayla birakmistim gece yemeyi ama yine basladim :)))

Bebeğiniz ne kadarlık?

:) afiyet olsun
bende gece uyaninca sutle atistiriyorum biseyler, hastalik gibi bu yaa, karatayla birakmistim gece yemeyi ama yine basladim :)))
Rezene cayi. Yaninda tahin pekmez tabi ekmekle. tatli yapabilirsem baska tatli.

Okuduğum kadarıyla bugün bebelerin çıldırma günü :/ benimki de delirmişti sabah 9dan şu saate kadar 2-3 kez 10ar dk uyudu dayanamadım dayadım mamayı pufff emzirme ne kadar sıkıntılı bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…