Canım gaddarlıktan demedim belki doğrusu o ama benim bozuk kişilikten dolayı sanırım heran kafada senaryolar hazır.ben yavaş yavaş değiştiriyorum kurallarımızı
çok mu gaddarım ne
az önce üst kat komşum geldi
geçen hafta gelmişti en son
kucağı unutturmuşsun geçen hafta geldiğimde kucaktan indirince ağlamaya başlıyordu şimdi kendi kendine bakınıyor etrafına dedi ( maşallah )
3 gün önceye kadar beşiği veya ana kucağı gece uyurken ağladığında yüzüne hemen dokunabileceğim mesafede duruyordu
3 gündür odanın en ucunda duruyor ağladığında bir müddet bekliyorum tekrar uykuya dalmasını
zaten % 70 tekrar uyuyakalıyor ama acıktığındaki ağlamasını duyduğum zaman yataktan fırlayıp kucağıma almam saliselerle ölçülemez
Ben GS nin sadece sarısını seviyorum fanatik Fenerbahçeliyim :) genelde bütün Maçları izliyoruz fb ye rakipler kaybetsin diye de izliyorum. Yalnız GS bir takımla oynarken o takım gol atarsa Goool diye bağırmıyorum eşim çok bozuluyor.Sen 4 yıl falan maçı unut.sonra omzunuza alırsınız izlersiniz.
Zaten o kötü takımın maçlarını izlemesende olur. Bence sende gs li ol beraber izleyin.zaten öyle yapıyordunuz galiba.
Ben yeni yataginda yatiriyorum. Hep yanimdaydibgece tikaniyor uyanamam diye korkuyorum. Yeni yeni yatagina koyuyorumBen o başka odadayken mümkün değil uyuyamam
HahahaBen GS nin sadece sarısını seviyorum fanatik Fenerbahçeliyim :) genelde bütün Maçları izliyoruz fb ye rakipler kaybetsin diye de izliyorum. Yalnız GS bir takımla oynarken o takım gol atarsa Goool diye bağırmıyorum eşim çok bozuluyor.
Alışkın olmadığı şeyleri yapınca uyuyor demek ki. Bebiş tv ile yeni tanıştı. Sadece altını açınca ağlamıyor dedin ya belki biryeri acıyordur. Ben altını açarken bacakla Bağlantı yerinde sıkışmaktan kızarıklık olduğunu farkettim altına yağ sürerken oraya da sürdüm. Senin bebiş de kilolu ya belki onda da öyle bişey olmuştur.Bizim tv hep açık.
Gözlrrim doldu şimdi bağırarak ağlayacağım. Ya uyumuyor ne yapıcam ne atakmış
Birde uyanıkda durmuyor.yatırınca ağlıyor ayakta gezdirince kolumu emiyor.canı sıkılıyor sanki.sadece altını açınca sakin duruyor öylede üşüyecek
Yok canım ilaç kullanmiyorum gogsum yara değil. İlk defa karşılaştım nette de doğru düzgün Bisey bulamadımbilmiyorumki cnm
gogsun yara deil demi?
yada ilaç kullandiysan sutuyun rengi degisirmiki
Yan derken kendi yatağına mı? Nasıl dönüyorsun yatakta. Ben tepinerek uyuyorum bebeği atarım aşağı.Ben yeni yataginda yatiriyorum. Hep yanimdaydibgece tikaniyor uyanamam diye korkuyorum. Yeni yeni yatagina koyuyorum
Yeni bez sıkmıyor prima sıkıyorduAlışkın olmadığı şeyleri yapınca uyuyor demek ki. Bebiş tv ile yeni tanıştı. Sadece altını açınca ağlamıyor dedin ya belki biryeri acıyordur. Ben altını açarken bacakla Bağlantı yerinde sıkışmaktan kızarıklık olduğunu farkettim altına yağ sürerken oraya da sürdüm. Senin bebiş de kilolu ya belki onda da öyle bişey olmuştur.
FB li olunmaz fb li doğulurHahaha
Fenasın .
Allah kimseyi fenerli yapmasın.
Neyseki kızımı kurtardık.
Bez sıkması değil etleri üst üste gelmiş benim bebiş kilo mu aldı ki yawYeni bez sıkmıyor prima sıkıyordu
.ama bitsin prima 3 numara alıcam
yarın akşam nişan var ne giysem derdi başladı
offf hiç gidesim yok ama eşimin kuzeni
şimdi kv de orada olacak ve yine baştan aşağı süzecek beni ne giydi diye
aynı evin içinde yine 3 saat kadar nasıl çekeceğim onu bilemiyorum
Allahtan kızım kurtarıcım olacak çok bunalırsam çocuk durmuyor der gelirim evcaazıma
Yatagi nerde bizim ki odanin diger uucunda . yatagin yanina mi ceksem diyorum. Korkuyorum gece bissey olacwk diye. Yanimda yatiriyorum . bi cozum bulmaliyim.ben yavaş yavaş değiştiriyorum kurallarımızı
çok mu gaddarım ne
az önce üst kat komşum geldi
geçen hafta gelmişti en son
kucağı unutturmuşsun geçen hafta geldiğimde kucaktan indirince ağlamaya başlıyordu şimdi kendi kendine bakınıyor etrafına dedi ( maşallah )
3 gün önceye kadar beşiği veya ana kucağı gece uyurken ağladığında yüzüne hemen dokunabileceğim mesafede duruyordu
3 gündür odanın en ucunda duruyor ağladığında bir müddet bekliyorum tekrar uykuya dalmasını
zaten % 70 tekrar uyuyakalıyor ama acıktığındaki ağlamasını duyduğum zaman yataktan fırlayıp kucağıma almam saliselerle ölçülemez
Acil yardim. Saat 13.00 gibi sutumu sagdim 125 ml olunca sagmayi biraktim ama zaten artik zor akiyordu. Kiz hepsini icti uyudu uyandi emzirme denemelerim yine basarisiz oldu ama bir muddet emdi sonra yine sinirlendi agladi emmedi. saat 18.00 gibi yine sagdim 70 ml ancak cikti sutum az mi sizce. iki gundur cok üzülüyorum gerci. Hep bi kaygi var. Kiz icti 70 ml bitince agladi bende 60 ml mama verdimhepsini icti. Yaaa bu kiz emmeye devam etmezse iyice gidecek süt ne yapacam
once guzelce emzirip sonra ihtiyaci varsa mama verebilirsin canim, ama gogsunun bosaldigindan emin olAcil yardim. Saat 13.00 gibi sutumu sagdim 125 ml olunca sagmayi biraktim ama zaten artik zor akiyordu. Kiz hepsini icti uyudu uyandi emzirme denemelerim yine basarisiz oldu ama bir muddet emdi sonra yine sinirlendi agladi emmedi. saat 18.00 gibi yine sagdim 70 ml ancak cikti sutum az mi sizce. iki gundur cok üzülüyorum gerci. Hep bi kaygi var. Kiz icti 70 ml bitince agladi bende 60 ml mama verdimhepsini icti. Yaaa bu kiz emmeye devam etmezse iyice gidecek süt ne yapacam
hahah kiz farkli seyler yazmisz kiz tamamenCanim neden sagarak veriyorsun orasını kacirdim.sağlığından daha fazlası vardır her zaman göğüste bunu unutma.keşke bebegin sagdigin sütü bitirince mama yerine emzirseydin tekrardan.boyle boyle goguslerdeki sut azalır tabii bebek çekecek ki sütler inecek aşağı. Bos old.nu hissetsen bile yine ver meme.beş dakika emse gelir tekrardan sut buna inan
Ben kendim tartılıyorum sonra onunla tartılıyorum. Tartının gr hassasiyeti düşük genelde doğru çıkıyor.kilodan anlamıyorum ama çok şişman değil bebeğim.Bacakları biraz boğumlu ama bilemedim kilolu mu?Bez sıkması değil etleri üst üste gelmiş benim bebiş kilo mu aldı ki yaw
yaninda derken ?Yatagi nerde bizim ki odanin diger uucunda . yatagin yanina mi ceksem diyorum. Korkuyorum gece bissey olacwk diye. Yanimda yatiriyorum . bi cozum bulmaliyim.
bende oyle tartiyorum dr la bi 100 gr kadar oynuyordu gecen gunBen kendim tartılıyorum sonra onunla tartılıyorum. Tartının gr hassasiyeti düşük genelde doğru çıkıyor.kilodan anlamıyorum ama çok şişman değil bebeğim.Bacakları biraz boğumlu ama bilemedim kilolu mu?
Hic kipirdamamis bile oluyorum . hik dese uyaniyorum. Gece de eger yatagindaysa kalk bak cok zor oluyor. Ne yapsam bilemedim.Yan derken kendi yatağına mı? Nasıl dönüyorsun yatakta. Ben tepinerek uyuyorum bebeği atarım aşağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?