2015 Şubat Anneleri

Çıngırak çok ilgisini çekiyor ama süreklide oyun olmuyor yoruldum bende.uyusa biraz keşke.
Terlemesem ilgileneceğim birde sıcak beni bunalttı bir problemim var sanki.

Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.[/QUOTE]emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında[/QUOTE]
canım benim kızımda da oldu çok yayılmıştı dr a sordum kantron yağı kullanmamı önerdi 3 kere sürdüm geçti sayılır tavsiye ederim

aspiratörü çalıştır yada fön makinesini onların sesine uyuyorlar birde onları dene bakalım

ayyy allah korumuş canım yaaa çok dikkat etmek lazım valla
içine acı biber koy yalattır bak acı artık bu de
bi tanıdık emziğin içine karınca koymuş kızına bak böceklenmiş artık demiş öyle bıraktırmış

aynı dert bende de var ne yapacağımı şaşırdım emmiyor kız iyice bırakıyor gögsüme yaklaştırdığım an ağlıyor neredeyse hırs yapıyorum sağıp vermemek için yaygarayı koparıyor susmak bilmiyor bu sefer mecbu kalıyorum. bugün birde sağlık ocağına tarttırmak için götürdüm. dr a söyledim iye var diye antibiyotik kullanıyor. kilo almasını bekleme bu dönemde dedi gerçektende öyle zayıflamış bile çok üzüldüm yaaa

Allah korumuş canım ya.benim kızda aşırı düşkünde emziğe.hele emzirmeyi bıraktıktan sonra daha düştümştü.önce emziğin ucunu kestim ki fonksiyonunu kaybetsin diye.sonra nasıl yaptım tam hatırlamıyorum ama emziğini camdan aşağı atmasını sağladım.emzik istediği zaman sevdiği şeylerle oyaladım en olmadı parka çıktık derken unuttu.

Donen oyuncaklar bu ay icin uygun deilmis dr demisti.

Gece lambası kullaniyor musunuz yoksa bebisleri karanlikta mi uyutuyorsunuz

Gece lambası kullaniyor musunuz yoksa bebisleri karanlikta mi uyutuyorsunuz

şimdilik yatak odasında bizimle uyuduğu için gece lambası kullanmıyorum yerine koridorun ışığını açık bırakıyorum
3 aylık olunca odasını ayıracağım o zaman gece lambası düşünüyorum

Bakalım ya bırakacak ya da 4 ay daha emecek 18 aylıkken çok kolay bırakıyorlarmış

Hrpsini denedim.elini bileğine kadar ağzına sokuyor.neden öyle hareketler yapıyor anlamıyorum.gazı falanda yok gibi.

Ben o başka odadayken mümkün değil uyuyamam

Hrpsini denedim.elini bileğine kadar ağzına sokuyor.neden öyle hareketler yapıyor anlamıyorum.gazı falanda yok gibi.

bazen benimkide yapıyor emzirerek sakinleştiriyorum o zaman
gazını atamıyordur yada kakasını yapamıyordur

of ya biran önce bu dönem geçsin konuşmaya başlasınlar böyle dillerinden anlamıyoruz onların acı çekmesi canımı yakıyor

Ben o başka odadayken mümkün değil uyuyamam

ben yavaş yavaş değiştiriyorum kurallarımızı
çok mu gaddarım ne
az önce üst kat komşum geldi
geçen hafta gelmişti en son
kucağı unutturmuşsun geçen hafta geldiğimde kucaktan indirince ağlamaya başlıyordu şimdi kendi kendine bakınıyor etrafına dedi ( maşallah )
3 gün önceye kadar beşiği veya ana kucağı gece uyurken ağladığında yüzüne hemen dokunabileceğim mesafede duruyordu
3 gündür odanın en ucunda duruyor ağladığında bir müddet bekliyorum tekrar uykuya dalmasını
zaten % 70 tekrar uyuyakalıyor ama acıktığındaki ağlamasını duyduğum zaman yataktan fırlayıp kucağıma almam saliselerle ölçülemez

yarın akşam nişan var ne giysem derdi başladı
offf hiç gidesim yok ama eşimin kuzeni
şimdi kv de orada olacak ve yine baştan aşağı süzecek beni ne giydi diye
aynı evin içinde yine 3 saat kadar nasıl çekeceğim onu bilemiyorum
Allahtan kızım kurtarıcım olacak çok bunalırsam çocuk durmuyor der gelirim evcaazıma

Allahimm sana geliyorum sen sabir verr

gecen hafta komsum gelmisti , oglu dun su çiçegi çikarmis
offff bebekle ayni odada durdular 1.5 saat boyunca
ya ne var da erkenden geliyolar kaçiyorum sa,ki bi yere : (((((((((
napicam simdi ben 3 haftalik bebek su çiçegi çikarirsa

buyuklerde çikarmadi ustelik onlarin a$ili ama olsun uç tane su çiçekli çocuk istemiyorummmm

acaba ciplakken kendini güvende mi hissetmiyor cok uzuluyorum o oyle aglarken mutlu mesut banyo yaptirmak istiyorum temiz kiyafetler giysin istiyorum
Bizde de o dert var, kizi soymayalim da ne yaparsak yapalim krizlere giriyor catlayacak saniyorum aglarken

bi çok düzenli bi şekilde kullan plagini cnm eğer yiprandiysa falan yenisi yapılsın dişe gelen kuvvet azalirsa kanala gerek kalmayabilir..madem röntgende de bişi çıkmamış
inşallah canım. Akşamları daha çok ağrıyor yarın tekrar gidicem bakalım. Kadın doğum Dr um kanal tedavisi yaptırıp hemen emzirebilirsin dedi genel anestezi veriyoruz doğumda sonra hemen emzirtiyoruz lokal anestezide de sorun olmaz dedi ne dersin sağayım mı yoksa gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…