Çıngırak çok ilgisini çekiyor ama süreklide oyun olmuyor yoruldum bende.uyusa biraz keşke.Ya sıkılıyorlar artık heralde geçen ben de hicbisekilde durduramadim sonra yatırdım koltuğa geçtim karsisina spor hareketleri yaptım..kollarımi bacaklarimi kaldırıp indirdim açtım kapadım..bana bakıp o da oynatmaya başladı bacaklarını kollarını bi hoşuna gitti..hsonu da cingirak ışıklı oyuncaklar falan alcam dönence falan
Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.[/QUOTE]emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında[/QUOTE]ahmet tuna da da oldu birden cikti .. Zeytinyagi surdum az elimle ovaladim gitti.. ama yine oluuor.. Kafasindada olmus zeytinyagiyla masaj yaptim taradim yikadim gitmisti ertesi gune bi baktim yine . amannn pis bebeler gibi gorunuyorlar o egreti duruyor..
Bizim tv hep açık.
Gözlrrim doldu şimdi bağırarak ağlayacağım. Ya uyumuyor ne yapıcam ne atakmış
Birde uyanıkda durmuyor.yatırınca ağlıyor ayakta gezdirince kolumu emiyor.canı sıkılıyor sanki.sadece altını açınca sakin duruyor öylede üşüyecek
Kızlar Korktuğum şey Başıma geldi oğlum eğer farkına varmasaydım emziğinin ucunu yutabilirdişimdi gel de bıraktır bıraktırabilirsen 14 aylık oğlum dişiyle kesmiş emziği kökünden yatağından atmış uyumuyordu gittim vermeye bir aldım elime aaa içi kirlenmiş dedim sonra bir baktım ÇOĞU kopmuş çekmemle de elime geldi zaten Eki Görüntüle 1471884 Eki Görüntüle 1471884
aynı dert bende de var ne yapacağımı şaşırdım emmiyor kız iyice bırakıyor gögsüme yaklaştırdığım an ağlıyor neredeyse hırs yapıyorum sağıp vermemek için yaygarayı koparıyor susmak bilmiyor bu sefer mecbu kalıyorum. bugün birde sağlık ocağına tarttırmak için götürdüm. dr a söyledim iye var diye antibiyotik kullanıyor. kilo almasını bekleme bu dönemde dedi gerçektende öyle zayıflamış bile çok üzüldüm yaaaBu gaz ne olacak ya ben götürdüm dr a gaz ilacı verdi bebek emmeli beslenmli kilo almalı dedi.Gazdan ememiyor yavrum ya kızarıp bozarıyor ya da uyuyor sinir oluyorum ne gazmış.Bu gaz ilacını kullanasım da hiç yok napıcam bilmiyorum.Ama emerken kuzum deliriyor.Atamadığın gaz değil bu ben hep çıkarırım alttan üstten ama içtiği an karnında oluşuyor gurulduyor karnı.
Bilen beri gelsin yaa üzülüyorum.
Allah korumuş canım ya.benim kızda aşırı düşkünde emziğe.hele emzirmeyi bıraktıktan sonra daha düştümştü.önce emziğin ucunu kestim ki fonksiyonunu kaybetsin diye.sonra nasıl yaptım tam hatırlamıyorum ama emziğini camdan aşağı atmasını sağladım.emzik istediği zaman sevdiği şeylerle oyaladım en olmadı parka çıktık derken unuttu.Kızlar Korktuğum şey Başıma geldi oğlum eğer farkına varmasaydım emziğinin ucunu yutabilirdişimdi gel de bıraktır bıraktırabilirsen 14 aylık oğlum dişiyle kesmiş emziği kökünden yatağından atmış uyumuyordu gittim vermeye bir aldım elime aaa içi kirlenmiş dedim sonra bir baktım ÇOĞU kopmuş çekmemle de elime geldi zaten Eki Görüntüle 1471884 Eki Görüntüle 1471884
Bebeğiniz ne kadarlık?
Donen oyuncaklar bu ay icin uygun deilmis dr demisti.Ya sıkılıyorlar artık heralde geçen ben de hicbisekilde durduramadim sonra yatırdım koltuğa geçtim karsisina spor hareketleri yaptım..kollarımi bacaklarimi kaldırıp indirdim açtım kapadım..bana bakıp o da oynatmaya başladı bacaklarını kollarını bi hoşuna gitti..hsonu da cingirak ışıklı oyuncaklar falan alcam dönence falan
Gece lambası kullaniyor musunuz yoksa bebisleri karanlikta mi uyutuyorsunuz
Karanlikda uyyor.babamizin sanki isiga alerjisi var isikda uyyamaz hic.ayni oda olunca mecbur karanliga talimGece lambası kullaniyor musunuz yoluncsaebisleri karanlikta mi uyutuyorsunuz
Bakalım ya bırakacak ya da 4 ay daha emecek 18 aylıkken çok kolay bırakıyorlarmışaspiratörü çalıştır yada fön makinesini onların sesine uyuyorlar birde onları dene bakalım
ayyy allah korumuş canım yaaa çok dikkat etmek lazım valla
içine acı biber koy yalattır bak acı artık bu de
bi tanıdık emziğin içine karınca koymuş kızına bak böceklenmiş artık demiş öyle bıraktırmış
Hrpsini denedim.elini bileğine kadar ağzına sokuyor.neden öyle hareketler yapıyor anlamıyorum.gazı falanda yok gibi.aspiratörü çalıştır yada fön makinesini onların sesine uyuyorlar birde onları dene bakalım
ayyy allah korumuş canım yaaa çok dikkat etmek lazım valla
içine acı biber koy yalattır bak acı artık bu de
bi tanıdık emziğin içine karınca koymuş kızına bak böceklenmiş artık demiş öyle bıraktırmış
Ben o başka odadayken mümkün değil uyuyamamşimdilik yatak odasında bizimle uyuduğu için gece lambası kullanmıyorum yerine koridorun ışığını açık bırakıyorum
3 aylık olunca odasını ayıracağım o zaman gece lambası düşünüyorum
Hrpsini denedim.elini bileğine kadar ağzına sokuyor.neden öyle hareketler yapıyor anlamıyorum.gazı falanda yok gibi.
Ben o başka odadayken mümkün değil uyuyamam
Bizde de o dert var, kizi soymayalim da ne yaparsak yapalim krizlere giriyor catlayacak saniyorum aglarkenacaba ciplakken kendini güvende mi hissetmiyor cok uzuluyorum o oyle aglarken mutlu mesut banyo yaptirmak istiyorum temiz kiyafetler giysin istiyorum
inşallah canım. Akşamları daha çok ağrıyor yarın tekrar gidicem bakalım. Kadın doğum Dr um kanal tedavisi yaptırıp hemen emzirebilirsin dedi genel anestezi veriyoruz doğumda sonra hemen emzirtiyoruz lokal anestezide de sorun olmaz dedi ne dersin sağayım mı yoksa gerekmez mi?bi çok düzenli bi şekilde kullan plagini cnm eğer yiprandiysa falan yenisi yapılsın dişe gelen kuvvet azalirsa kanala gerek kalmayabilir..madem röntgende de bişi çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?