- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Ellerini kesfediyordur annesiHrpsini denedim.elini bileğine kadar ağzına sokuyor.neden öyle hareketler yapıyor anlamıyorum.gazı falanda yok gibi.
niye bakiyorsunki geece çocugaHic kipirdamamis bile oluyorum . hik dese uyaniyorum. Gece de eger yatagindaysa kalk bak cok zor oluyor. Ne yapsam bilemedim.
Hic kipirdamamis bile oluyorum . hik dese uyaniyorum. Gece de eger yatagindaysa kalk bak cok zor oluyor. Ne yapsam bilemedim.
Benim beşik her yere gidiyor. Yatak değil ondan dibime çekiyorum.sallanan beşik ama ilerde ne yaparım bilmiyorumHic kipirdamamis bile oluyorum . hik dese uyaniyorum. Gece de eger yatagindaysa kalk bak cok zor oluyor. Ne yapsam bilemedim.
Sorun emmemesi zaten biraz emiyor birakiyor sanki sut yokmus gibihahah kiz farkli seyler yazmisz kiz tamamen
albyragin kiz da serefrazinki gibi memede sinirleniyor du yanlis hatirmaiyorsam
bugun serfrazla mattika gelmedi naptilar acaba
Evet ama yan yatma yatagi falan var o zaten o yukarida kaliuor .yarin 40mz cikiyor artik yatagina koyacagim geriliyorum.yaninda derken ?
senin yatagin içindemi ? asil o zaman olur canim bebekle anne babanin yatmasi bence tehlikeli bence derken doktorlarda yapmayin diyor zaten
Ay yesinler.bunlarunda işi zor her şeyi yeni öğrenmek ne kadar ağır yavEllerini kesfediyordur annesiilerleyen aylarda gözlerini kocaman açarak o minik ellerine şaşkınlıkla bakacak bunlar benim mi der gibi.
Kız örtü kafasına gelir boğulurniye bakiyorsunki geece çocuga
Uyurken kusuyir burnundan geliyor nefes alamiyor. Gunduz cok yasiyorum bunu. Gece de olacak diye korkuyorum.niye bakiyorsunki geece çocuga
Canım gaddarlıktan demedim belki doğrusu o ama benim bozuk kişilikten dolayı sanırım heran kafada senaryolar hazır.
olmadık şeyleri düşünürüm.
Çok istiyorum şu yabancı anneler gibi olmak ama nasıl olacak.
Nasıl yetiştiysen o.
Bilinçaltını değiştiremiyorsun.
Benim kızım çok ağlak değil normalde.
Gece yatarkende resmen dibime sokuyorum.zaten bir ağrısı yoksa emmek dışında uyanmıyor.
Senin japon kızında yaramaz gibi duruyor ama.
Allah Allah senin kayinvalidenle aran iyi değil miydi
Yatagi nerde bizim ki odanin diger uucunda . yatagin yanina mi ceksem diyorum. Korkuyorum gece bissey olacwk diye. Yanimda yatiriyorum . bi cozum bulmaliyim.
İşte o boğumların arası kızarabiliyor.Ben kendim tartılıyorum sonra onunla tartılıyorum. Tartının gr hassasiyeti düşük genelde doğru çıkıyor.kilodan anlamıyorum ama çok şişman değil bebeğim.Bacakları biraz boğumlu ama bilemedim kilolu mu?
Hıı eşine benziyor demek.yok o bozuk kişilikten değil biz türklerin genlerinden canım
biz yabancılar gibi olamayız çünkü onların yetişme tarzıyla bizim yetişme tarzımız çok farklı
mesela onlar 18 yaşına gelince evlatlarının başka eve çıkmasına sevgilileriyle yaşamalarına ve cinselliklerine bile serbestlik getiriyorlar
ama bizde 25 yaşındaki bir kız sevgilim var dediğinde sokağa çıkma yasağı alıyor :))
yani demek istediğim onlar zaten çocukluklarını rahat yaşıyorlar bu yüzden her konuda bizden daha rahatlar
ama biz ölene kadar anne babamızın küçük çocukları olarak kalıyoruz
benim eski patronum 70 yaşındayken bile ben daha küçüğüm annem beni çocuğum diye seviyor derdi
benim japon çok yaramaz daha anne karnındayken belliydi
zaten cinsiyetimizi bile fazla hareketten göremeyip sadece tahminlerle kız olabilir demişti doktor
eli kolu durmuyor gözler cin gibi hep
sen japon kız deyince eşimle yaşadığım bir olayı anlatayım
balayından döndük istanbulda arkadaşına gittik
mısır çarşısında geziyoruz
ben arkadaşının eşiyle önden o arkadaşıyla arkadan geziyoruz
ben bir dükkanın önünde fincan takımı gördüm beğendim fiyatını sordum bana 10 tl dedi satıcı
arkadan eşim geldi oda reflex olarak benimle konuşmadan eline aynı fincanı aldı
satıcı ona ingilizce olarak fiyatını 20 lira dedi
ben tabi gülmekten iptal satıcı bana baktı bende o türk ve benim kocam turist değil dedim
adam içeri gitti utandı yaptığından
eşim sarışın ve çekik gözlü kızın gözleri babasına benziyor
iyiydi ben doğurana kadar
doğurdum tabiatı değişti kadının
benim beşiklerimin üçüde tekerlekli istediğim yere götürüyorum
yatağın yanına çekiyordum işte bende
bişey olmaz hiç bilemedin telsiz al hareketlerinde bile öteceği için uyanır gidersin yanına
Hıı eşine benziyor demek.
Dedim yoksa senin mi gözler çekik.
Daha anne karnındayken diyorsun sanki çook uzun zaman önceydi.
Şunun şurasında kaç ay oldu.
Yav dokuz ay 7/24 beraberdik nerdeyse.
O tat yok şimdi. Tamam bebeler çok tatlı çok seviyoruz ama sanki büyüdük onlarla beraber.
Biz 3 aylık oluyoruz artıkDonen oyuncaklar bu ay icin uygun deilmis dr demisti.
Benim ki gaz sancisi olmadigi surece sessiz suruyor supurge yaparken.ben de hep uyanir diye isimi erteliyordum baslarda,meger aradigim seymis.kucagimda birlikte supurge yapiyoruz:))ya evi supuricem birakinca agliyor bu çocuk
karni tok , gazi çikdi kakada yapti daha nee??
atsam ana kucagina supurgeyi duyunca susarrmiki
denemesi bedava demiiii :)
Büyüme hormonu karanlıkta salgılaniyor diye ben koridoru ışığını yakiyorum o da hafif los oluyorGece lambası kullaniyor musunuz yoksa bebisleri karanlikta mi uyutuyorsunuz
Bio gaia bende kullanmaya basladim.burda kullanip memnun olanlar vardi.tam olarak gaz ilaci degil aslinda,prebiyotik damla...bagirsak gelisimini sagliyor zannimca.sanki bunu kullanmaya basladigimizdan beri biz rahatladik..Ya Dr a laf atasında gaz demiştim .o da gaz ilacı yazmış.bebeksağlayınca reçeteye de bakamadim,eşim de eczanede olmayınca sipariş etmis.demin almış.bio gaia.37lira.sinir oldum.gaz ilacı kullanmayı düşünmüyordum.pisik için sandım ben yazdıklarını.niye sormuyon diye soylendim esime.ama haksiz değildi.fazla ses etmedim.kapıdan çıktı sandım .saydım döktüm sinirimi atayim diye.anaaabi de baktım odadan çıkıyor.daha çıkmamış.
pisik için travocort yazmış.iyi gelecek gibi inşallah.çok kaka yapmasindanmis.bez marka değişmesine gerek yok dedi.
Guzrl bir kanguru almissin. Bacaklarini acip koydugunda mutlaka sever. 3 aydan sonra oyle oturtuyorlar.Bu dağcıların çantaları gibi seninki daha sert seninkinden mi alsaydım.offf inşallah olur
Valla biz hastalara sağ diyoruz ama senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canim kadın doğumcun emZir dediyse emZir istersen inşallah gerek Kalmaz kanal tedavisineinşallah canım. Akşamları daha çok ağrıyor yarın tekrar gidicem bakalım. Kadın doğum Dr um kanal tedavisi yaptırıp hemen emzirebilirsin dedi genel anestezi veriyoruz doğumda sonra hemen emzirtiyoruz lokal anestezide de sorun olmaz dedi ne dersin sağayım mı yoksa gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?