2015 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun canım ama dubleks çok zor. Yukarı aşağı çok yoruyo. Hamileyken canıma okudu şimdi o kadar yorulmuyorum enerjim yerinde. Ama zor yani. Mutfak aşağıda salon aşağıda ama yatak odası ve banyo için yukarı çıkmak lazım. İki katıda kullanmak zorundasın. Isıtma problemi var bide. Temizlik yaparken aşağıdaki toz yukarı çıkıyo. Zamanla düzenini oturtturursun. Bende bebek için endişeliyim ama merdiven korkuluğu yaptırıcaz kapı gibi merdivenin başına da sonunada.

Bugün yumurta yiyemedim kalmamış. Bisküvi yiyip duruyorum rezeneyle sütle ıslatıyorum. Yulafı akşam yiyeyim bari var evde yulaf.

4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım..

Kizlar bnm kiz uyumuo gece 2 den beri yafim saat anca uyuyo uyanio. Bi garip huy edindi. Bide ilgi bekleyen buyuk kizim var... Basim agriyor.neden uyumaz ki. Soyle 2 saat uyusada bnde yatsam ama nerde

4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım..
Gurbettesin anlasilan ben gibi... Bnm annem 5.ci gunu gitmek zorunda kaldi dedem vefat etti. (( o kadar kotu oldum ki geldigi gibi gitti acil ucakla.. Dedemin uzuntusu bi yandan... Bazen bnde burdan gitmek isgiyorum kendimi yalniz hissediyorum.ailemi cok ozluyorum (

Bende senin gbi düşünüyorum. Süt gaz yapan bişey zaten illa gaz olur çocukta. Madem olacak sütün kalitesi yüksek olsun bari diyip yiyorum. Ne yersem yiyim aynı sancılar..

Kızkar bir şey soracağım.
Sizin raporlarınızda bitiş tarihi var mı?
Muhasebeciyim ama bilmiyorum valla daha önce başkalarınınkine hiç dikkat etmemişim.
Birde 4a lılarınki internetten sorgulanıyor ben bağkurlu olduğum için bir yerde görünmüyor raporum.

Biz ne zaman kilo vericez?

bende ne zaman alacağım diyorum 49 da kalmaya çabalıyorum ama sadece göbek var kilolar göbekte kalmış yemek yiyince 4 aylık gibi fırlıyor dışarı

Benimkininde kulağı kıllı sadece :) dökülsede rahatlasam. Çok komik duruyo simsiyah kıllı

ay benim kızında kulakları kıllı
saçlar döküldü kel kaldık ama kulaklardakiler inatla duruyor

benimkinde 14 nisan bitiş tarihi 15 nisan işbaşı yapabilir yazıyor
sgk ya sorsan onlar görür heralde

4c sorgulamıyor mu?

Ben zaten toplamda dört kilo almıştım ya yedisi gitti ama ellilere inmek için vermem lazım. Sana tavsiyem Demir ilacı kullan ama uzun süre bir ya da iki yıl. Bir de b12 iğnesi vurun. Onu da onbeş günde bir. Kafadan on onbeş kilo alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…